Duben
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Rohy



POZOR SPOILER

Ig Perrish je v krizi. Někdo zabil jeho dívku Merrin, ale z vraždy je obviněn on. Jen jeho advokát, kamarád z dětství Lee, který mu zachránil kdysi život, věří, že je nevinen. A ještě místní barmanka Glena. On se opije a pak dělá "bordel" na místě vraždy a močí tam. Glena jej odtáhne a vyspí se spolu. Ráno najde Ig na své hlavě výrůstky a Glena se mu svěřuje se svými tajnostmi. Stejně tak na zdravotním středisku mu cizí lidé otevírají svá nitra. Ig chce po lékaři léčbu a on se rozhodne je uříznout.

Vracíme se do Igyho dětství, kdy řádili jako kluci s bouchacími třešněmi. Jednu dostal Ig za to, že sjel vozíkem do vody a málem se utopil. A právě tehdy jej Lee vytáhl z vody již skoro mrtvého. Za opravený řetízek dal třešničku kamarádovi a ona mu utrhla prsty.

Ig je zoufalý a jde za farářem, ale ani ten mu nepomůže. Naopak mu radí sebevraždu. I u rodičů se dozví samé hrozné věci, matka si přeje, aby nebyl její syn a někam zmizel, a otec jej z vraždy stejně podezírá. Ig odchází a díky svým schopnostem zjistí, že jej viděla servírka té noci, kdy se vražda stala. To je nový svědek v tomto případu.

Ig si ten den vybavil. Přišel do toho podniku a zde mu Merrin sdělila, že se stěhuje pryč a je lépe, kdyby se již neviděli. On na ni křičel a ona mu řekla, že ho už nemiluje. A toho byla mimo jiné svědkem i ona servírka.
Vlivem schopností se mu tatéž servírka naplno přizná ke lži. Nakecala policajtům, že jej viděla, jak táhl Merrin do auta a řval na ni, že ji zabije. A řekla to prý proto, aby byla v televizi a aby byla hlavní svědkyně procesu.

Ig však ví, že jeho bratr Terry jej viděl, jak odjíždí sám. A jde za ním. On se ihned přiznává, že Merrin odjela s ním. Ale tvrdí, že ani on ji nezabil. Ale když se ráno probudil v autě, našel vedle sebe na sedadle zakrvácený kámen. A pak i její mrtvolu. Kámen hodil do vody.

Dále se Ig dozví, že ten, kvůli komu se s ním Merrin rozešla, je jeho právní zástupce a kamarád Lee. Následně tluče rohy do zdi a kolem je spousta hadů. Jde pak za onou svědkyní, servírkou, a hadi způsobí její smrt. Ig ještě navštíví bratra a postaví jej tváří v tvář jeho démonům. A pak se konečně dozví kdo je vrah jeho milované. Ten jej však ztluče řetězem skoro k smrti a posadí do auta. Následně jej polije hořlavinou a podpálí…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Rohy



Městečkem otřese vražda dívky a téměř všichni obyvatelé jsou přesvědčeni, že onen strašlivý čin na ní spáchal její přítel Ig. Ten se se skutečností, že je jeho milovaná Merrin po smrti, nedokáže vyrovnat. Další problém ale na sebe nenechá dlouho čekat. Z hlavy mu za záhadných okolností začnou vyrůstat rohy. Stává se opravdu ďáblem, za kterého jej jeho spoluobčané už dávno mají? Nádavkem přichází i zvláštní schopnost, jež mu dokáže odhalit zlo, skrývající v lidech v jeho blízkosti. Touto nově získanou mocí se Ig vydává pátrat po skutečném pachateli, jenž stojí za vraždou jeho lásky.


Autor: Langley

Popis / Obsah / Info k filmu Rohy



Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. Filmovou adaptaci knihy Joea Hilla natočil režisér Alexandre Aja, známý zejména pro fanoušky hororu (Hory mají oči, Piraňa) a Daniel Radcliffe dostal za tuto roli v r. 2015 ocenění Nejlepší herec od Fangoria Chainsaw Awards.

Zdroj: JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:50 - 01:20

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Nic bych neměnila

00:50 - 01:50

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:35 - 01:35

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

00:00 - 01:10

67 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190690
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377360
Obsahů a biografií: 178512

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10