Duben
ohodnotit

Růže a prsten [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1971
Délka:
86 minut
„Zvítězí kouzlo anebo pravá láska?“

Obsah filmu Růže a prsten

 
Kdysi jedna rozmarná čarodějka vytvořila dvě kouzelné věci - růži a prsten - a obdařila je magickými vlastnostmi. Kdo je má u sebe, ten vzbuzuje u opačného pohlaví lásku. O rozmarech lásky, založené na kouzlu prstenu a růže, vypráví televizní pohádka z roku 1971, která vznikla podle předlohy anglického klasika W. M. Thackeraye. Princ Vavřín v ní nakonec bude milovat svou Bětušku a princezna Andělka dostane za muže prince Bulku a kromě toho se ještě mnoho zábavného a popleteného uděje.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV inscenace]
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Růže a prsten >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

qerulant
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2007
PŘEKVÁPKO
Jak je možné, že tahle pohádka je v podstatě   prakticky neznámá??? Vůbec jsem nevěděl, oč   běží, prostě jsem jen znuděně přepínal   programy, a když na jsem na ČT1 zahlédl jakousi   černobílou pohádku, napadlo mě, že asi bude   "opravdu vynikající". Ale přesto jsem   si řekl, že jí věnuju tři minutky a uvidí   se... A vidělo se! Už jsem nepřepnul, bavil   jsem se až do konce. Však taky bylo na co a na   koho koukat. Humorný děj, popletené zápletky,   vtipné dialogy, úžasná jména postav i názvy   království a celá plejáda vynikajících   herců... Zkrátka nečekaně milé překvapení,   vřele doporučuju!


Hodnocení:n12345678910
Růže a prsten (1971) [TV inscenace]Růže a prsten (1971) [TV inscenace]Růže a prsten (1971) [TV inscenace]Růže a prsten (1971) [TV inscenace]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178301

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10