Duben
ohodnotit

Rytmická sekce

The Rhythm Section

Další název:
Dozvuky války
Rok:
2020
Délka:
109 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Rytmická sekce
POZOR SPOILER

 V Tangeru se někdo krade k nějakému muži. Je to dívka. Dává mu k hlavě zbraň… 
O osm měsíců dříve přichází do bordelu za Lizou muž. Ten zná její pravé jméno a i to, že přišla o rodiče při letecké katastrofě. A tvrdí, že v letadle byla bomba. Liza jej nejprve nechá vyhodit, ale pak za ním zajde. U něj se dozví adresu, kam po jeho vraždě odejde.  
Místo najde a také mladého muže, který jí až po čase řekne, co a jak. A začne ji trénovat. Plavba ve studené vodě jezera je jen jeden z úkolů, který zde dívka plní.
Konečně je Lisa vytrénovaná a najde otce další oběti oné havárie. Protože potřebuje peníze, tak je požaduje. Po počátečním odmítáni je však dostane a vydává se do akce. Sejde se s dalším prostředníkem, který má další informace. Tak najde dalšího potřebného muže. Je na vozíku a přesto zaútočí. Dochází k boji. Lisa, která má však nyní jiné jméno vyhrává a po automobilové honičce mizí.
Pak se začíná sbližovat až příliš se svým prostředníkem, ale to už je tu další akce. Podaří se, až na závěrečnou fázi podříznutí. Liza se na čas ukryje právě u onoho prostředníka.  
Pak je další akce a další honička. Nepřítel však uniká a nechává explodovat autobus. Děvče se vrací ke svému prostředníkovi, kterého upozorní jistým způsobem, že ví, jakou hraje hru...
 
 


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Rytmická sekce
Stephanie Patricková (Blake Livelyová) je obyčejná žena, která se ocitne na cestě k sebedestrukci poté, co její rodina tragicky zahyne při letecké havárii. Život jí změní zjištění, že celou nehodu někdo zavinil záměrně. Stephanie se vrhne vstříc temnému a složitému světu, aby se pomstila viníkům a dosáhla kýženého vykoupení. Ve snímku Rytmická sekce, který natočil režisér Reed Morano (Příběh služebnice) podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatele Marka Burnella, se v hlavních rolích představují také Jude Law a Sterling K. Brown.

HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zavolejte porodní sestřičky (2...

15:45 - 16:45

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Atletika ČR 2024

16:00 - 18:40

4 minut již uběhlo
156 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

34 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10