Duben
ohodnotit

Saw X

Další název:
Saw 10 | Saw X: El Juego Del Miedo
Rok:
2023
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
28.9.2023
„Buďte svědky návratu Jigsawa.“

Obsah filmu Saw X

 
John Kramer (Tobin Bell) je zpět. Dosud nejznepokojivější díl série Saw zkoumá nevyřčenou kapitolu Jigsawovy nejosobnější hry. Děj se odehrává mezi událostmi SAW I a II, kdy nemocný a zoufalý John cestuje do Mexika na riskantní a experimentální lékařský zákrok v naději na zázračný lék na rakovinu - jen aby zjistil, že celá operace je podvod s cílem podvést ty nejzranitelnější. Vyzbrojen nově nalezeným cílem se nechvalně proslulý sériový vrah vrací ke své práci a pomocí vychytralých, vyšinutých a důmyslných pastí obrací karty proti podvodníkům svým typickým niterným způsobem.

Vertical Entertainment

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Vertical Entertainment Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
5.1
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Saw X >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.12.2023
Pokračování nezklamalo a navíc se vrátil do   hlavní role T.Bell a hrál skoro v celém filmu   což v předchozích dílech ještě nebylo a jako   bonus se přidá Amanda,pasti byli brutální a   povedené (řezání nohy,otevírání   mozku)nakonec musí Johnovi každý fandit za ten   podvod z jeho operací i když hlavní podvodnice   nakonci asi přežila což bude mít asi   pokračování podle ukázky na konci z černochem   který v tom měl taky prsty takže nezbývá   nežli se těšit na další díl.
marci22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2023
Ikdyž nejsem skalní fanoušek této hororové   série, mohu říci, že žádný z dosavadních   dílů není vyloženě podprůměrný.
Na   10.díl mě navnadil trailer a já se na film tak   těšil, že jsem na něj zašel do kina.  
Překvapilo mě, že mě více zaujala první   polovina filmu ve které nám dává režisér   nahlédnout do Johnova soukromí, vidíme jeho   pocity a strach z umírání. Navazuje bezvadně   zpracovaný podvod na vážně nemocné pacienty a   poté Johnovo "uzdravení", můžeme   cítit jeho úlevu a radost, že dožije zbytek   svého života bez zákeřné nemoci. Bohužel   celá operace nádoru byl podfuk a když na to   Kramer přijde, je právem rozhořčen na   falešný lékařský personál.
Po únosu   strůjců podvodu se film překlene do své druhé   poloviny a zde se rozjedou brutální pasti   naplno. Ačkoliv mnoho lidí rádo vidělo Amandu,   já bych se obešel bez ní, ale to je jen taková   vsuvka :) Po hodně dlouhé době jsem narazil na,   pro mě, dosti nepříjemnou scénu (v dobrém   slova smyslu) a to první past s Gigliho pilkou.   Palec hore za vynikající výkon herečky   Paulette Hernandez, celá scéna byla naprosto   krutá a herečka podala opravdu top výkon.   Zahrála to naprosto uvěřitelně. Body jsem   strhnul za ne moc promyšlený závěr, přišlo   mě to jako laciné zakončení jinak skvělého   filmu. A věnování kradených peněz malému   klukovi mě přišlo úsměvné, jako kdyby   končila pohádka a ne krvavý hororový film. I   tak se jedná o to nejlepší, co nám mohl   hororový svět v posledních letech nabídnout.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190612
Osobností: 697966
Fotografií: 764479
Plakátů: 376881
Obsahů a biografií: 178371

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10