Duben
ohodnotit

Smrtgasmus

Deathgasm

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Smrtgasmus
POZOR SPOILER

Vše začíná v Greypointu, kam přijíždí ke strýci na výchovu mladý Brodie. Matku mu zavřeli do blázince, a tak bude zde.
Postupně se seznamuje s okolím a spolužáky. A tak poznává krásnou Medinu Darcyovou, ze které jsou všichni muži naprosto na větvi. A zrovna ona chodí s Brodieho bratrancem Davidem.
Brodie sám je metalista a satanista, a tak když zde objeví obchod a lidi podobného ražení, je spokojen. Jedním z těchto lidí je mladý Zakk. Ti dva se ihned spřátelí a spolu se dvěma kamarády, Gilesem a Dionem založí metalovou skupinu.
Zakk a Brodie se pak vypraví do domu, kde najdou známého metalistu. Tomu chtějí sebrat gramofonovou desku, ale jsou přichyceni. Do domu přijde muž, který by desku také rád měl. Tedy ne ji samotnou, ale to, co se skrývá uvnitř. Jenže metalák to dá klukům a chce, aby utekli. Asi tušil svůj příští osud.
Hoši bezcennou desku zahodí, protože to nebyla ta, kterou chtěli. A právě v obalu byly papíry s notami. Muž, který chtěl totéž je Vadim a pracuje pro Aeona. Za to, že nepřinesl ony listy, je ihned potrestán. Kluci zkoušejí hrát a Brodie se stává terčem Mediny, která o něj evidentně stojí.
Jednoho večera si kapela přehraje ty noty a následky jsou velmi zajímavé. Strýc začne krvácet z očí, a i kluci jsou jako v transu.
Brodie druhý den obdrží nakládačku od bratrance, a Zakk se sejde s Medinou. Tvrdí jí, že předal její vzkaz Brodiemu a on řekl, že má jiné zájmy. Tak se Medina má alespoň k Zakovi.
Melodie z not je znova přehrána a na zemi začnou řádit démonické síly. Lidé zvrací krev a není jí málo.
Začíná válka mezi nakaženými a zdravými. Medina se s Dionem a Gilesem uklidí do školy a Zakk s Brodiem se probíjejí městem. Jako zbraně používají co se dá a ke slovu přijde i motorová pila. Hodnou chvilku trvá, než se ti čtyři ve škole sejdou. Jenže tím praskne Zakkův podraz se vzkazem. Vlastně dvěma, protože on zamlčel ten, který mu nechala Medina na dveřích kde Brodie bydlil. Takže dochází k pranici, která nemá dlouhého trvání. Po ní je Zakk opouští. Ti čtyři se rozhodnou bojovat proti zlu. Jenže hned poté narazí na babu, která Aeonovi posluhuje. Ta s nimi nemá slitování a všichni končí jako zajatci...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Smrtgasmus
Brodieho, který je ve městě nový, rychle sblíží společná láska k metalu s místním outsiderem Zakkem. Když ale tihle dva metaloví nadšenci nevědomky přivolají zlovolné síly, jejich sny o slávě nejspíš budou muset jít stranou.

Střední škola je peklo! Metalista Brodie je vyvrhelem v moři sportovců a roztleskávaček, dokud ovšem nepotká spřízněnou duši v dalším metalovém fanouškovi Zakkovi. Když si Brodie se Zakkem založí vlastní metalovou kapelu, jejich odpor k předměstské pustině je zavede k záhadné partituře, která prý poskytne neomezenou moc každému, kdo ji zahraje. Jenže hudba přivolá také prastarého pekelného démona, který ohrožuje samotnou lidskou existenci. Jejich spolužáky i příbuzné posednou démonické síly, které jim vyrvou oči a promění je ve vraždící maniaky... a to je jenom začátek! Brodie, Zakk a jejich partička přátel teď musí zastavit síly čistého zla dřív, než pohltí celé lidstvo.

HBO Europe


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dynastie Nováků (1982) [TV ser...

10:40 - 11:30

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství s kamerou ve Stř...

10:35 - 11:30

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190695
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377365
Obsahů a biografií: 178513

Poslední komentáře

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10