Duben
ohodnotit

Obsah filmu The Cottage

 
POZOR SPOILER
  
K domku na samotě přijíždí vůz. Do něj vstupují dva muži. Jak časem zvíme, jsou to dva bratři. David a Peter. Sem se přijeli ukrýt. Ani tak ne sami sebe, jako dívku Tracey, která přijela s nimi v kufru auta. Svázaná a s páskou přes pusu. 
Tato je vytažena ven a dovlečena do horního patra. Je to totiž kořist obou bratrů, oni ji unesli. Zde se však něžná dívenka vzbouří a nastává zmatek.
Někde ve městě je otylý mladík přivolán ke svému otčímovi a je mu předána velká taška. Mladík sluje Andrew. 
Oba únosci kontaktují otce unesené a žádají výkupné. Zdá se, že otec bude spolupracovat.  
Peníze přiváží právě Andrew. Jenže...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2020
Marně vzpomínám, kdy jsem se u splatteru   naposledy místy tak řehtal. Nevím. Nu, zde je   trochu vidět inspirace u pana Jacksona. Rozhodně   je tu dost vtipných okamžiků a dost   překvapení, abych se královsky bavil.   Jednoduché, primitivní, účinné. Víc   takových komedií.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.2.2016
Britský černý humor, do toho se míchá horor a   krimi a výsledek? Spíše rozpačitý,,, nápad   ok, některý vtipy a seky i situace hodně   slušný, gore dobrý, ale celkově průměr,   dávám 50%.
Albertosaurus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2011
Černá komedie plná nadávek, krve a toho   nejbrutálnějšího násilí zasazená do   hillbillyovského hororového syžetu. Co naplat,   že podobných kousků o neschopných únoscích   už tu bylo habaděj. Jen málokterý dokáže   udržet dech po celou dobu stopáže. Pravda,   tvůrci rozehrávají dvě hry a může se zdát,   že jsou na sebe až násilně naroubované.   Takové prkotiny však nemusíte řešit, když   točíte třeskutě vtipnou řežbu, kde se pro   zlomený nos nebo useknutou hlavu nejde daleko a   hlavní záporák má zatraceně děsivej ksicht.   Navíc máte k dispozici drsňáka, hezkou   blondýnku s prořízlou pusou a ňoumu, kteří   se neustále dostávají do konfliktů. Čistá a   poctivá zábava...


Hodnocení:n12345678910
The Cottage (2008)The Cottage (2008)The Cottage (2008)The Cottage (2008)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178389

Poslední komentáře

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Lakomá Barka (1986)

Lakomá Barka
Knihu pohádek Fimfárum jsem   dostal na Vánoce jako malý   kluk (1960, nakladatelství   ČS, vázaný výtisk 8,50-,).   Zařadila se mezi mé   více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Mys hrůzy (1991)

Mys hrůzy
Točit remake je vždycky   riskantní a ošidný podnik,   obzvlášť když jde o remake   tak skvělého filmu a to i   pro tak dobrého režiséra,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10