Duben
ohodnotit

Travička zelená

Pineapple Express

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
111 minut
„Pokud se jim podaří nějakým zázrakem přežít tuto noc, mohou se stát dobrými přáteli...“

Komentáře k filmu Travička zelená

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 15
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2010
Výborná komedie, plná vtipu   a bezva scének, které mě   výborně pobavila. Dobře   obsazená, hlavní role   zejména. Pro mě opět   překvapivě senzační Seth   Rogen, který mě dostal už   po několikáté.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.2.2020
Tak jsem statečně přečkal   prvních dvacet minut a   konečně se dočkal toho, že   se něco děje. Jenže pak   pokračuje nuda. Hrdina   krajně nesympatický, děj   nudný. Tak jestli tohle měla   být komedie...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2014
Komediální snímek, kde se   imrvére hulí. Příběh dvou   týpků, kteří si život bez   jointa snad ani neumí   představit, krapet dává   najevo, že se bude jednat o   další příběh Jaye a   mlčenlivého Boba, ale není   tomu tak. Jedná se o zcela   jiné postavy. A celkově je   to rychlejší, ukecanější   a daleko zábavnější. Není   hluchého místa. Pořád se   něco děje a rychlou 'hubu,   jedné zásadní postavy by   mohl i Eddie Murphy závidět.   Řekl bych ale, že akční   konec už je krapet přes   čáru. Ne, takhle to opravdu   skončit nemělo. Nedá se   říct že by byl špatný,   ale na druhou stranu čeho je   dost, toho je příliš. Jinak   je snímek povedený a pozor,   opravdu rychlý.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.7.2013
S jasnou mysľou
Plno chaosu, strieľania,   naháňania, kriku, keby tam   bol aspoň náznak   elementárnej logiky, a plno   pitomých dialógov, a to   všetko malo byť akože   vtipné. No nebolo. Navyše   pestrá paleta veľmi   nesympatických hercov.   Jediné čo sa dalo bol Saul,   ktorý mal sem tam nejaké   dobré ťahy a je celkom   sympoš a to Daleovo   blonďátko, škoda len že   tam nebola častejšie, aspoň   by to nemusela byť taká nuda   a aj by sa dalo na čo   pozerať, ech
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Další feťácká rádoby   vtipná komedie plná výkalů   a jiných tekutin? Ani   náhodou. Zápletka je veskrze   jednoduchá ale díky tomu,   že měl nad filmem dozor Judd   Apatow jedná se chvílemi o   opravdu velice vtipnou   podívanou. Celý film je o   útěku dvou přátel před   gangstery, kteří pokud   zrovna neprchají udělají si   čas na "dýmový   dýchánek" a rozhovory o   ničem. U filmu se nejvíce   pobaví ti, kdo mají s   "bylinkami", které   užívají hlavní hrdinové   zkušenosti, protože divák   marihuanou nepolíbený   nepochopí proč jeden mluví   o A a druhý o B. Mě osobně   na filmu vadilo to, že nemá   takové grády, které   sliboval geniální trailer a   přespříliš akční konec   doplněný úplně zbytečnou   pasáží v restauraci. Ale   Rogen a Franco jsou dokonalí.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.2.2009
Dobra hulicska komedia
Dobra hulicska komedia,ktora   ma pomalsi rozjazd,ale   postupne sa zabava stupnuje a   dokaze slusne pobavit.Film   balancuje na hranici totalnej   stupidity a komedie,ale   nakoniec vas presvedci o   druhej moznosti.Zo Setha   Rogena sa stava pomaly ale   iste komedialna hviezda.Film   ako oddychovku doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2011
Travička zelená
Povedená huličksá komedie,   která nabídne hodně   zajímavou zápletku, jež na   sebe navazuje další a   další scény, které   dohromady utvoří docela   bláznivý děj. Najde se zde   rovněž dostatek výborných   srandovních situací a   především trefných   hlášek, jež zaručeně   dobře pobaví. Kromě   kvalitního humoru je v   závěru filmu i nějaká ta   akce.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2008
Narovinu říkám, že takhle   jsem se dlouho nenasmál,   opravdu mi až tekly slzy a   já musel dát pauzu aby mi   něco neuteklo…Hodně se to   podobá Tarantinovu stylu-   hodně vtipných dialogů,   super přestřelky a dokonce i   zmrzačená těla   obětí…Někdy se mi sice   zdálo že je tam pár   hluchých míst, a to je asi   jediná chyba filmu, jeho   zbytečná délka, kdyby se to   sestříhalo ještě o kousek   víc, nemělo by to   chybu…Jinak příběh nemá   cenu rozebírat, většinu   času tu jde jen o dva super   huliče, který většinu   času jen mluví a hulí…A   do toho tu je tam nějaká   akčnější scéna a   závěrečná vyrubovačka   obřího skladiště   marihuany… Ale jako celek to   funguje, pohodová atmosféra,   vtipek střídá fórek nebo   nějaký originální nápad a   ty necelý dvě hodinky   utečou celkem rychle…Filmy   se samozřejmě musejí   přizpůsobit nejnovějším   trendům, takže se vše   tentokrát točí okolo   drogových dealerů a hulení   trávy… Jenže Pineapple   Express má oproti ostatním   "vyhuleným"   komediím navrch hned v   několika bodech…Tak zaprvé   je film parádně vyvážený,   nenarazil jsem snad ani na   jeden jediný fór, který by   skřípal, zadruhé se   nejedná o žádný mišmaš,   jak to bývá u dnešních   komedií, ale film je   žánrově pevně ukotvený a   klasicky načrtnutá   kriminální zápletka tu   paradoxně působí nezvykle   svěže…Ručím vám za to   že se budete náramně   bavit!!!
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Kupodivu povedená huličská   komedie co hodně slušně   odsejpá a je to vážně   většinu doby   sranda.Absurdní příběh,   absurdní situace, absurdní   postavy, ale vážně slušná   zábava.Kupodivu se tu   objevujou i akční scény.A   to jako vážně moc zábavný   scény. Je to taková   oddechová kravina, co mě ale   výborně pobavila.Saul a Dale   byli fakt krutý borci:-D A   navíc ty tuny trávy…hmm:-D
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Některé scény vyloženě   geniální, jiné zase jaksi   bezkrevné, během nichž   divák jen čeká, než   přijde další z těch   geniálních. Závěr mi   přišel zbytečně natažený   a ve své snaze o přehnanou   megalomanii trochu   kontrastoval s předchozím   děním. Nicméně James   Franco vykazuje skvělý   komediální talent a jako   dealer se mi trefil do noty   víc než jako Tristan či   Harry Osborn. Seth Rogen se   zase předvedl jako nadějný   scénárista, který nabízí   originální nápady.
Cllementine
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.10.2008
Kluci od Judda Apatowa se   tentokrát pustili do trochu   jiného žánru. Ne že by to   nebyla sranda, to ne, jen by   to chtělo trochu usměrnit.   Je to strašně dlouhé a   přepálené, nereálné.   Chlápek to schytá dvakrát   do břicha a pak přežije   obří výbuch, a to jen proto   aby všichni tři kámoši   vyvázli živí a my mohli   oslavovat svátost   přátelství. Seth Rogen   musel být asi hodně   zhulenej, když psal scénář   a je také znát, že to   nerežíruje sám Apatow nebo   někdo zkušenější, kdo by   ten příběh udržel trochu   po kupě.
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2011
Tyhle filmy mam fakt rád -   ne, že bych si je dával mezi   nejoblíbenější, ale rád   se pobavim u zábavné komedie   s jednoduchým dějem...
Jamesovi krásně sedla   role vyhuleného dealera,   který je stále mimo...
martas_v
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.7.2009
Absolutní nuda. Tohle má   být komedie, kde je plno   nezáživných keců o ničem,   vtipu tam bylo jako v   krematoriu. Vejráním do zdi   bych si užil víc než tenhle   film.
Pyjan_eS
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.12.2008
Film byl úplně jiný než   jsem předpokládal   (ztřeštěná komedie plná   situačních gegů), místo   toho proklábosené bezmála   dvě hodiny, kdy většina   dialogů byla od něčeho k   ničemu. Nebýt docela dobré   "car chase" kde sem   se aspoň trochu zasmál, tak   bych litoval prosezeného   času u tohoto filmu. Dle   mého názoru krutě   nevyužitý potenciál filmu.
FDbJakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Skvělej film. Na to, že měl   2 hodiny jsem se opravdu   nenudil. To, co se v něm   děje si můžete přečíst v   kde jaké recenzi, proto chci   jen napsat, že jde vlastně o   takový nový druh komedií.   Něco ve stylu How High,   akorát, že tentokrát bude   zápletka filmu řežba mezi   třema týpkama a gangem.   Nakonec jsem si říkal, že   tenhle film by to nandal   většině dnešním dost   blbejm akčňákům a ještě   k tomu se u něj nasmějeme   jak málo kde.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46727minih46727Krtek (1970) 
El Topo n
minih11237minih11237Il suo nome gridava vendetta (1968) 
Il suo nome gridava vendetta n
minih81152minih81152Big Boy - ten, který přišel z džungle (1973) 
The World's Greatest Athlete n
minih70770minih70770Muž odnikud (2010) 
Ajeossi n
minih102788minih102788Vražedný dech (2012) 
Hold Your Breath n
minih6494minih6494L'assassin viendra ce soir (1964) 
L'assassin viendra ce soir n
minih55593minih55593Krvavá Amazonka (1985) 
Schiave bianche: violenza in Amazzonia n
minih58429minih58429Falešná ruka zákona (1963) 
The Wrong Arm of the Law n
minih49011minih49011Osina v zadku (2008) 
L´ Emmerdeur n
minih4395minih4395Boeing 747 v ohrožení (1996) 
Executive Decision n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359

Poslední komentáře

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Děvčátko (1978)

Poněkud

Děvčátko
zvláštní počin, ze   kterého by prudérní   křídlo diváctva a   aktivistů mělo dnes prudkou   střevní příhodu. Leč   případná kontroverze je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10