Duben
ohodnotit

Z pekla

From Hell

Rok:
2001
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
3.1.2002
„Pouze legenda přežije.“

Komentáře k filmu Z pekla

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2020
Povedený historický krimi   thriller. Bratři Hughesové   báječně vystihli atmosféru   viktoriánského Londýna a   hlavní role insp. Abberlinea   byla jako ušitá pro   neodolatelného excentrika   Deppa. A protože se činili i   další známí herci   (především velezkušení   rutinéři Ian Holm, Robbie   Coltrane a Ian Richardson) a   skvělou práci odvedl místy   o kameraman je se na co   dívat. Mysteriózní nálada   na diváka přímo dýchá   možná skoro až funí. Z   mého úhlu pohledu určitě   dost nadprůměrný film,   který bych se rozhodně   nebál doporučit.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Na tohle téma už snad bylo   těch filmů dost. Nebýt   podezřelého z jistých   kruhů, neštěkl by po těch   vraždách ani pes. Deep se   snaží, seč umí, leč toto   asi není pro něj. Já jsem   se u některých pasáží   dost nudil. Přesto však   přinesli filmaři trošku   novější pohled, malilinko   gore, ale hlavně dobře   prokreslenou atmosféru   Londýna. To jsou však   jediné klady a proto   hodnotím velmi nízko.   Podruhé už asi ne.   2013012510056/10721
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2005
Výborný výkon Johnnyho   Deppa - dektiva   ujíždějícího na   opiátech. Atmosféra filmu je   po celý film laděna temně,   případně rudě. Děj je   souvislý, logický,   napínavý, a nechybí ani   nečekané zvraty a romantika.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.4.2007
Postava Jacka Rozparovače se   už mnohokráte stala   předmětem mnohých   literárních a filmových   zpracování. Tentokrát po   něm nejde Sherlock Holmes,   ale mladý inspektor Fred   Abberline. Tuto postavu   ztělesnil Johny Depp,   kterému role v horrorech a   tajuplných filmech jsou už   asi souzeny natrvalo. Ve filmu   se nešetří krví ani   naturalistickými záběry.   Kulisy Londýna 19. století   pomohlo vytvořit české   prostředí, nejen stará   Praha.
Sledováním   filmu se vydáte do   prostředí londýnského   podsvětí, do světa   prostituce, pouličníhp   uločinu, opiových doupat a   drog.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2009
From Hell
Londýnské ulice plné   prostitutek a samozřejmě   Jacka Rozparovače, já   samozřejmě Jacka   Rozparovače neobdivuji ( to   by vypadalo asi hodně   špatně), ale jeho postavu   mám ráda, a tak nemůže   být velkým překvapením,   že jsem viděla Z pekla,   vlastně abych byla upřímná   viděla jsem tento thriller (v   jistých ohledech by se dalo   říct horor) viděla hned   několikrát.
Johnny   Depp jako inspektor byl   vynikající stejně jako   Heather Graham jako Mary K.   Tomuhle filmu nemůžete   odepřít atmosféru, protože   ji má na rozdávání, má to   spád, zbytečně se to   nevleče a nenajde se tam snad   minuta nudy navíc tomu všemu   vévodí skvělá hudba.
Co říct snad jen to, že   tento film, kde vystupuje   Rozparovač je jedním z těch   nejlepších.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2011
Velmi solidní,originálně   pojatý,strašidelný   thriller,který nám nechá   nahlédnout na období kdy   vraždil Jack Rozparovač a   nabízí svoji verzi o tom kdo   a proč to dělal.Nikdy se to   už asi nedozvíme,ačkoliv o   tom kdo byl Jack Rozparovač   už vyšlo   hodně"zaručených"   zpráv.Film i díky dobrému   hereckému obsazení u mě   obstál a líbil se mě.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2018
Ve viktoriánské éře v   Londýně  vyšetřuje   inspektor Fred Abberline   vraždy, které má podle   všeho na svědomí Jack   Rozparovač. Snímek na   základě vcelku obsáhlého   komiksu Alana Moorea, který   vyšel i u nás, a který je   vysoce ceněn. Přepsat   dějství do filmu rozhodně   nebylo nic jednoduchého, ale   tvůrci se snažili seč mohli   a tak tu máme co máme. Od   komiksu očekávaně hodně   daleko, ale myšlenka je   zachována. Peklo je hrůza   lidské mysli. Pohled na   obludnost takové myšlenky je   mnohem děsivější, než   jakákoliv fyzická deformace.   A přesně taková je i   atmosféra ve viktoriánském   prostředí. Šílenství,   drogy, zavádějící   loajalita a náboženský   fanatismus. Takové je temné   prostředí děsivého   příběhu, který nenechává   mnohé spát. Johny Depp v   roli inspektora Abberlineho   podává mimořádný výkon a   dá se říci, že v takovéto   pozici ho ještě vidět   nebylo. Snímek ve své době   budil právě vlivem   komiksové předlohy docela   rozporuplný dojem, ale dá se   říci, že čím je starší,   tím je uzrálejší.   Příběh je založen na   teorii skutků známých   zločinů Jacka Rozparovače a   tak už záleží jen na   divákovi, co si z toho vezme.   Filmový děsivý zážitek   však zasvěcené diváky   určitě.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Kdo byl ve skutečnosti Jack   Rozparovač, to už se asi   nedovíme.Ovšem tento film   nám ukazuje, kdo by jím mohl   být a je to docela zajímavá   teorie.
Je to   natočené dost temně,   ponuře a i brutálně, což   se k danému tématu velmi   hodí.Je zde také   napráskané velmi zvučné   herecké obsazení.
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Skutečná perla mezi thrilery!
Postava Jacka Rozparovače je   filmařsky vděčné téma,   tudíž by se mohlo stát, že   už nic nového nemůže být   natočeno. A přesto záleží   na pojetí zpracování,   hereckých výkonech,   prostředí atd...Američtí   producenti se chopili této   verze naprosto precizním   způsobem. Volba Johnyho Deppa   do role inspektora byla   maximálně šťastná, neboť   je to herec vynikajících   kvalit a všestranného   projevu. Výborná je i   Heather Graham, která velmi   vyspěla od doby své naivní   role Mercedes ve filmu   Řidičák. Oceňuji, že   americký štáb se snažil co   nejméně dokreslovat reály   filmu počítačově a   natáčeli ve skutečných   historických prostorách.   Poznali jste? Ano, téměř   celý film se točil v Česku.   Natáčelo se v létě 2000.   Zahrada, v níž hovoří   inspektor s prostitutkou, je u   zámku Dobříš, pak hned se   objevují v Národním muzeu v   Praze, nechybí tehdy ještě   nezrekonstruované komnaty   zámku Mníšek pod Brdy,   zahrady Pražského hradu,   ulice a náměstička našeho   hlavního města...Naše   krásná Praha se tak stala   Londýnem a rozhodně to není   špatný výsledek. Některé   scény týkající se   lékařských zásahů do   mozku nešťastníků se mohou   zdát morbidní stejně tak i   scény z   pitevny...vyvolávají v   divákovi úžasnou   psychologickou atmosféru, ale   pozor - rozhodně to není   film pro malé děti. Na to   jediné bych si dovolila   upozornit, ale milovníkům   tajemna a herectví Johnyho   Deppa mohu jen doporučit.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.11.2012
Snímek dotýkající se   jednoho z největších   případů vražd, otce všech   sériových vrahů Jacka   Rozparovače, dotýkající se   pravdy pouze okrajově, v   tomto filmu byl případ   dokonce vyřešen i když   všichni víme že nebyl nikdy   dopaden.Film se drží teorie   o královském spiknutí a   velice věrně jej vypráví,   kdy se měl vnuk královny   Victorie oženit s prostou   dívkou,a její kamarádky   prostitutky o tom měli   vědět a královskou rodinu   vydírat tak se královna   rozhodla je nechat povraždit.   i 120 let po událostech   případ stále zajímá   miliony lidí po celém   světě. Ale tento film je   dost zameričtěný, nebýt   Johnnyho Deppa který je podle   mě zt é mladší generace   jeden z nejlepších herců   film by byl tak na 3 ne na 6,   roli inspektora zdecimovaného   smrtí své rodiny a dávkami   alkoholu a opiátů zahrál na   výbornou.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2011
Pripravil nás na 20. storočie?
Depp je skvelý. Je   obdivuhodné ako veľa hrá a   ako sa vôbec neopozerá,   dokonca vie zahrať všetko,   rozprávkového podivína,   schizofrenického vraha,   bláznivého piráta, i   narkotického vyšetrovateľa.   Jack Rozparovač je vábivé   téma, o to je väčšie   riziko fiaska. Tu myslím nič   také nehrozí a film je   výborný. V prvom rade musím   vyzdvihnúť atmosféru   Londýna v 19. storočí. Je   hrôzivo prenádherná.   Všetko tmavé, hmlisté,   tajuplné. Stretávame sa s   osudmi vyšších vrstiev,   džentlmenov v naškrobených   frakoch, ale i spodné vrstvy   alkoholikov, feťákov,   zločincov a prostitútok.   Jack Rozparovač je   zaujímavé téma, vrah   niekoľkých prostitútok   šokoval Anglicko hlavne   brutalitou akou zabíjal... a   potom z ničoho nič prestal.   Verzií, prečo tak vrah konal   je niekoľko, tak isto i   podozrivých, nikdy však vrah   nebol s istotou odhalený a   mnohé znepokojivé otázky   zostali nezodpovedané. To   celkom praje filmu, pretože   mohli popustiť uzdu   fantázii. Je pravda, že   záver je fikcia, prípadne   iba dohad, ale je skutočne   luxusný, vysoká šľachta,   tajné hnutie, anglický   kráľovský dvor. Osobne   nemusím rôzne zaručené   dohady, ale tu mi to akosi   nevadilo. Vrah je teda   odhalený (na rozdiel od   skutočnosti), avšak v   priebehu filmu ho budete   možno tušiť. Záver som   taký nečakal, ale aspoň   trocha vybočuje z bežných   zaužívaných klišé. A   hlavne tá atmosféra, keď si   Abberline mieša v tajných   dúpetiach nerestí a opojenia   tie jeho obľúbené   halucinogény a musí ho   prísť seržant preplieskať,   lebo potrebujú jeho   výnimočné schopnosti
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2012
Jack Rozparovač vs. Johnny Depp
Nádherný thriller s   hororovým nádechem a skvěle   vykreslenou atmosférou, k   tomotu filmujako vyšitou.   Kulisy viktoriánského   LOndýna jsou také velmi   působivé a Johnny Depp   odvádí jako vždy   strhující výkon...
Jeden z nejlepších krimi   thrillerů, vše je zde   dokonale vykresleno. Oproti   skutečnosti je v jinak   precizním scénáři několik   změn - vadila mi jen ta   největší - Jacka chytili a   to mi celou tu atmosféru   filmu docela zkazilo a za to   trochu snižuji hodnocení.   JInak z toho mám   neuvěřitelný zážitek s   mým oblíbeným vrahem. 85%.   Doporučuji, a vřele.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.4.2013
Rozparovačský čajíček, po   kterém bych se nebála   sednout do kočáru ani   bezhlavému vozkovi, Johnny   Depp na mě neúčinkuje a   starýho Jacka jsem odhalila   hned, jak zaskřehotal z   kočáru - takže asi tak...
Mlapiska
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.7.2007
Pekelná nuda!
Johnnyho Deppa mám celkem   ráda, a tak jsem se těšila   na napínavý temný thriller.   Překvapení však bylo   velké, napětí žádné,   naopak na mě vybafla chladná   nuda. Je pravda, že Johnny   byl opravdu skvělý, ale to   nestačí. Divím se, že jsem   vydržela až do konce,   protože tento film mě hodně   nebavil.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2016
Možná působí Johnny Depp v   tomto snímku nevýrazně, ale   za mne - skvělý! Některé   scény filmu se natáčely v   Praze a celková atmosféra   pěkně koresponduje s   představou doby, kdy Jack   Rozparovač páchal svoje   ohavnosti. Kdo si nelibuje v   přehnaných krví   prosáklých scénách, bude   spokojený s tímto   zpracováním notoricky   známého tématu.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2010
Z pekla
Dobrý kriminální thriller,   jen se opírá o legendu o   nejznámějším vrahovi,   jehož pravá totožnost   nebyla nikdy zjištěna. Film   či kniha na téma Jack   Rozparovač je bezesporu vždy   záhadně zajímavá věc. Na   filmu se mi líbila ponurá,   surová atmosféra.   Prostitutky, drogy, temné   uličky Londýna, brutálně   chladnokrevné vraždy a   celkové napětí, které by   se dalo krájet, z filmu   dělají senzační zážitek.   Filmu ovšem na hodnocení   hodně ubírá velmi   triviální závěr. Tvůrci   se opravdu raději měli   držet legendy a Jacka   Rozparovače nechat na pokoji.
Deviant_Girl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Peklo v Praze
Nadprůměrný thriller   natičený u nás   pojednávající o Jacku   Rozparovači a jeho   vraždách. Vcelku poutavý   film.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Velmi slušně vykreslená   atmosféra, ovšem příběh   poněkud pokulhává a ty   mysteriózní prvky působí   hodně samoúčelně, nemluvě   o tom, že Johnny Depp tomu   taky moc nepřidal. Ale aspoň   příběh nekončí tak   šťastně jak by se v   závěru mohlo zdát, to by   šlo hodnocení ještě hodně   dolů.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Další film o Jacku   Rozparovači, ale tentokrát   fakt kvalitka. Je se na co   koukat a celý film shlédnete   jedním dechem. Perfektní   efekty a minimum chybiček.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2014
From Hell
Dnes je to už klasika.Baví   vás to ale je to tak na jedno   pozretie.Mysteriozita sa po   prvom pozretí   vytratí.Jednoducho ide o   vydarený Triler.
Papaja73
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2008
Film z detektivní téměř   hororovou zápletkou,ukazuje   jeden z řady pohledů na   Jacka Rozparovače.Právě ten   fakt,že se o tomto   legendárním vrahovi žen   téměř nic neví,dává   tvůrcům velký prostor a   volnost k vlastnímu   ztvárnění příběhu a   dohadům,jak to vlastně   všechno ve skutečnosti   bylo.Snímek je bezpochyby   zajímavý,napínavý a má   nečekané rozuzlení.Johny   Depp v hlavní roli je   neodolatelný.:)
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2004
Řekl bych, že film je   skvěle natočen. Je to   klasický rádoby horor a už   vlastně několikátý film   takového rázu, ve kterém   Johny Depp hraje. A pokaždé   musí pátrat řekl bych, že   ta role mu sedí. Nejlepší   na filmu je asi skrývání   tváře vraha, protože to,   že nevíte, kdo vraždí, je   to nejlepší, co se vám   mohlo v tomhle filmu   stááááááááát:)
luongovae
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.4.2007
Ani docela dobrý výkon   zdrogovaného sebevraha   Johnnyho Deppa nepřidalo   filmu lepší potence... Film   se snažil marně působit   artově a bylo to hodně   vidět(zatímco jiné snímky   se o to snažit ani nemusi),   není originální (přiběh   Jacka Rozparovače je už   otřelé téma) objevily se tu   také pár nelogických scén,   od začátku až do konce jste   už vlastně věděli kdo je   vrah, takže žádný velký   převrat či překvapení se   nekonalo. Na detektivku málo   rafinované../
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Pokud budete chtít zabít   odpoledne, nebo se večer   maličko bát, Z pekla je to   pravé. Holm je v jednu   chvíli opravdu děsivý, Depp   odvádí tradičně dobrý   výkon. Ale zázraky se   nedějí. Pokud je scénář   průměrný, ani dobří herci   ho do výšin nevytáhnou.
simca.talpi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Z pekla je výstižný název.   Kontrast křehké prostitutky   s masovým vrahem a cejchem   svobodných zednářů sami   sebe považující za vědce.   Filmmá napínavou atmosféru.   Líbí se mi, že Mýtus Jacka   Rozparovače nezveličuje.   Dobrý konec vyváží   ošklivé pohledy na mrtvoly,   zrůdy a sjetého Johnny   Deppa, který jako obvykle   podal dobrý výkon. Nicméně   jsem čekala víc a skryla   bych kdo je vrah, aby to bylo   malé překvapení na závěr.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Johny Depp ...
tato   dvě slova jsou pro mě   synonymem sousloví   "kvlitní film"
i v tomto snímku to   dokazuje ... devět z desetí   dávám pouze v porovnání s   filmy jako je Hledání Země   Nezemě či Tajemné okno   .....
usov
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2009
usov
Johnny Depp je prostě   nejlepší herec na filmy s   tímto hercem se vždycky   ráda podívám
Valdock
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2019
Heather Graham
Film se mi opravdu hodně   líbil. Na zrzky nejsem, ale   Heather Graham byla prostě   sexy. Nikdy se nedozvíme, jak   to ve skutečnosti bylo,   nicméně něco se určitě   tají, deníky Freda   Abberlinea jsou v trezoru a   nikdy nespatří světlo   světa. Škoda, jistě by to   bylo zajímavé čtení.
Salám
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Ano, zde Johny Depp   nezklamal...vřele doporučuji   pro fanoušky toho herce,   který si umí vybrat   scenář( aŽ na Public   Enemies, to šlápl hodně   vedle :-D
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.4.2009
Vynikající Johnny Depp mi   tady do role inspektora   skvěle pasuje. Líbí se mi   ponurá atmosféra, která   doprovází celý film a   zejména fakt, že se děj   točí kolem Jacka   Rozparovače.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2011
"Jednou se lidé   ohlédnou a řeknou,že jsem   přivedl na svět   20.století" ..Dobře   vykreslené prostředí   Londýna konce   19.století.Kriminalita,drogy,   špína.Kdo to byl Jack   Rozparovač,jak žil a jak   zemřel?To je první otázka   kterou si každý   položí.Proč zabíjel je až   ta druhá.Tato filmová verze   pracuje s jednou z   konspiračních teorií a   řekl bych stou asi   nejatraktivnější.Osobně se   mi líbilo jak byl film   udělaný ale vrah měl   zůstat minimálně   zpochybněn.90%!
Hellish_Satanica
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2007
I když někomu tento film   jistě (a oprávněně)   připadá příliš   jednoduchý, musím říci,   že i přes toto mě zaujal.   Hlavně atmosféra   prostředí, ve kterém se   děj filmu odehrává, nemá   chybu a přesto že se na vás   nechystá žádné velké   překvapení, tak v sobě   něco, co nenudí, co vás   nutí sedět a dívat se.   Líbilo se mi to.
Stalhein
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2010
Vlastně ani nevím, proč se   na to koukám už potřetí.   Ty řeznické záběry - no   fuj! Ale jinak je ten film   dobře udělaný a Depp jen   dokazuje, že se jeho   herectví neomezuje jen na   pitvorné a potrhlé figurky.   V závěru si asi tvůrci   předlohy nevěděli moc rady   a to předčasné prozrazení   vraha, no, no - ale ono se to   dalo čekat, bývá přece   pravidlem, že vrahem je ten   hodný a neškodný dobrák. A   bylo jen dobře, že se hrdina   dobrovolně odebral na   věčnost, protože jinak by   to skončilo idylkou mezi   ovečkami a to by bylo opravdu   nepoživatelné.
LordPagi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Příběh se odehrává roku   1888, kdy v Londýně řádí   Jack Rozparovač. Ten se mstí   jednotlivým šlapkám   (kurvám), protože ho   nakazaly AIDS. Fred Abberline   (Johny Depp) vyšetřuje smrt   zabitých poběhlic.
Ancient
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Mrazivý příběh jednoho z   nejprofláklejších vrahů na   světě. A jelikož je mu v   patách samotný Johny Depp   není proč váhat.
JohnCoestler09
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2010
Najprv ma prostredie   špinavých ulíc Londýna   velmi nezaujalo.No postupne   som sa do toho filmu   dostal.Zase výborný Depp a s   ním aj skvelý koniec.
gaia253
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Fakt krása!:-)Miluju filmy   související s Jackem   Rozparovačem,ptže takovej   film prostě nemůže bejt   špatnej.Tajemná atmosféra   Londýna mě úplně   uchvátila,stejně jako Johnny   Depp a Heather Graham.Konec   celkem nechutnej,ale bylo to   snesitelný.
Cathrine
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Tento film doporučuji všem,   kteří mají rádi   detektivky, krváky a chytré   příběhy zároveň se   skvělým hereckým obsazením   a romantickým nádechem. Film   měl jen jednu chybu, zjistila   jsem kdo je vrah dříve než   detektiv.
Danbenq
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Johnny Depp se stává   postupem času jedním z   nejzajímavějších herců a   téměř každý jeho nový   film má divákovi co   nabídnout. Z pekla není   vyjímkou

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih22188minih22188Věc (1982) 
The Thing n
minih39649minih39649Láska na inzerát (2005) 
Must Love Dogs n
minih108922minih108922Pučálkovic Amina (1967) [TV inscenace] 
Pučálkovic Amina n
minih5655minih5655Číslo na Ježíška: 3615 (1989) 
3615 code Père Noël n
minih150284minih150284Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze (2017) 
Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul n
minih13855minih13855Nejdelší den (1962) 
The Longest Day n
minih24559minih24559Smrt na černo (1976) 
n
minih36726minih36726Lovci pokladů (2004) 
National Treasure n
minih24520minih24520Keby som mal pušku (1971) 
Keby som mal pušku n
minih94602minih94602Hijacked (2012) 
Hijacked n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

08:55 - 09:50

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - US-Army v ČSR 1945

09:00 - 09:20

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:30

75 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Prima Česko (2022) [TV pořad]

08:45 - 09:15

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190610
Osobností: 697962
Fotografií: 764476
Plakátů: 376871
Obsahů a biografií: 178367

Poslední komentáře

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10

Otázka (1977)

Otázka
Film nebyl v české   distribuci a byl uveden jen   jednou v ČT v roce 1983. Již   kniha Henriho Allega vyvolala   ve Francii skandál v roce   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Koláčky (1999) [TV epizoda]

Koláčky
Formanovi chystají domácí   bazar, nemají moc peněz a   Hyde je pověřen upéct   koláčky, Jedny jsou pro   slušné a druhé pro ty   divočejší ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Stavisky (1974)

Stavisky
Přes kritické komentáře   ostatních, za sebe považuji   tenhle film za prvotřídní   práci a výborné   zpracování známých   historických více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10