Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Crisis on Infinite Earths: Part 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.12.2022
Hodnotím Event jako celek
Na Arrow-verse jsem už před   nějakou dobou přestal   koukat, protože už toho bylo   moc. Ale nedávno jsem koukal   na Batwoman a tak jsem se   dostal k tomuto Eventu,   protože jeho druhá část se   odehrávala právě v tomto   seriálu.

Začínáme v Supergirl,   kde se dozvíme o paralelních   vesmírech, Minitor nám   popisuje, jak to všechno   vzniká a funguje. Všechny   části se odehrávají na   různých zemích, kde se   potkávají různé postavy.   Někdy i sami se sebou z   různých realit, tak jak tomu   bylo například v Crisis on   Earth-X. První část je   zakončena pěknou akční   bitvou, která vyvrcholí   událostí jež tak nějak   předznamenává asi už   pomalu blížící se konec   celého tohoto univerza.

Druhá část   odehrávající se v Batwoman   je čistý fan servis.   Dostáváme zde například   Batmana z jedné paralelní   Země, který už je, no   řekněme více temný, než   by se asi leckomu mohlo zdát.   Navíc ho hraje dlouholetý   herec, který ho namlouval v   animácích a ve hrách,   takže i tohle je fan servis.   Odkaz na Smallvile. Souboj   dvou Supermanů. Do role   Supermana se mimo jiné vrací   jeden z jeho představitelů z   minulosti. Není to špatné,   ale z těch pěti částí je   to asi ta nejslabší.   Bohužel.

Třetí část   odehrávající se ve Flashovi   už je o poznání lepší. A   dostaneme zde také   zakončení příběhu Flashe   v podání Johna Wesleyho   Shippa. Což vzhledem k jeho   věku dává tak nějak i   smysl.

Čtvrtá část   odehrávající se v Arrow   seriálu je pro mnoho lidí   asi ta nejemotivnější,   protože se v ní nadobro   loučíme s Oliverem, který   celý Arrow-verse odstartoval.   Z livera se tak stává   zachránce celého vesmíru a   věta "You have failed   this universe" to je asi   to nejlepší zakončení pro   fanoušky Arrowa, které mohlo   přijít.

Pátá část se   odehrává v Legends of   Tomorrow. Je to už spíš   taková dohra. Hrdinové jsou   dále hrdiny, záporáci   záporáky. Lex Luthor z toho   vyšel opět nejlépe, jak   dovedl.

Jaký   bude dál osud Arrow-verse, to   je otázka. Každopádně   tohle je asi nejvíc   přirovnatelný k Engame od   Marvelu. Všichni se sešli,   aby porazili největšího a   nejhoršího nepřítele,   kterému zatím čelili. A ne   všichni se vrátili domů.   To, co se Marvelu podařilo ve   filmovém univerzu, to se DC   podařilo v tom seriálovém.   Arrowa a Flashe jsem měl   rád, Legendy a Supergirl jsem   už tak moc nesledoval.   Batwoman je z toho všeho   nejslabší, ale to je dané   prostě i tím, že ten   seriál měl spoustu   problémů při jeho   natáčení a s tím se toho   dá málo dělat. Když se   lidi nejsou schopni dohodnout,   tak s tím nikdo nic   nenadělá.

Celou Crisis on infinite   Earth ságu jsem si opravdu   užil a opravdu se mi líbila.   Hodnocení je asi trochu   vyšší vzhledem k tomu, že   já jsem z toho byl nadšený.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

11:00 - 11:20

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka

10:10 - 11:20

61 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:10

61 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190657
Osobností: 698124
Fotografií: 765069
Plakátů: 377261
Obsahů a biografií: 178473

Poslední komentáře

Ať žijí duchové! (1977)

Ať žijí duchové!
Tady je skoro zbytečné něco   komentovat, protože tahle   sedmdesatková klasika mluví   dosti jasně sama za sebe.   Chytrý základní dějový   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Trable prcka Binka (1994)

Trable prcka Binka
Tak tohle bylo za mě hodně   špatný. Nelogický,   patetický, přehnané a   přeplácané. Za celý film   dva okamžiky, kdy jsem se   zasmál (s více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Siréna od Mississippi (1969)

Siréna od Mississippi
Pro mě neobvyklí snímek z   Belmondem žádná vtipná   scéna,žádna bitka   ,akce,humor prostě nic jen   romantika a nudné pasáže na   druhou více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Michael Strogoff (1975) [TV seri...

Michael Strogoff
Hodně povedená historická   televizní minisérie   natočená v nezvykle široké   koprodukci podle verneovky,   která u nás není možná   tolik více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Marihuanové šílenství (2000) [TV...

Marihuanové šílenství
Jackie je hrozně okouzlená   "Hájdem" že za ni vzal vinu   z držení drog na sebe. Red   chce "Hájda" vyhodit, nakonec   se to zachrání a Kelso více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Catherine Deneuve

Deneuve Catherine

J. C. Quinn

Quinn J. C.

Michael Brandt

Brandt Michael

Probudím se včera

Probudím se včera
Probudím se včera

Karol Krška

Krška Karol

DeadHeads

DeadHeads
DeadHeads

Russell Livingstone

Livingstone Russell

Jerry Orbach

Orbach Jerry

Dolly Grey

Grey Dolly

 Taylor/WETA Workshop Ltd.

Taylor/WETA Workshop Ltd.

Naposled navštívené:
Catherine Deneuve

Deneuve Catherine

J. C. Quinn

Quinn J. C.

Michael Brandt

Brandt Michael

Probudím se včera

Probudím se včera
Probudím se včera

Karol Krška

Krška Karol

DeadHeads

DeadHeads
DeadHeads

Russell Livingstone

Livingstone Russell

Jerry Orbach

Orbach Jerry

Dolly Grey

Grey Dolly

 Taylor/WETA Workshop Ltd.

Taylor/WETA Workshop Ltd.