Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Dům loutek

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.10.2017
Celou dobu jsem čekala, kdy   do domu loutek naběhne, když   už přímo ne agent   Coulson,tak alespoň Aida,   která má s přeměnami   mozků bohaté zkušenosti. On   si vůbec Whedon potrpí na to   využívat osvědčené herce,   tak si Sierra mohla později   střihnout roli maminky   SkájoDaisy a doktor Whitehall   v domě loutek nešel pro   ránu daleko. A u Echo, když   člověk trochu zamhouřil   oči, mohl tušit Daisy.   Seriál měl slušně   nakročeno, potenciál dobrý,   herecké výkony slušné,   epitaf první masakr, na   druhé řadě však už bylo   vidět, že bylo třeba   zakončit, to co mělo být   původně na několik sérií,   takže třeba skupina Techo   bylo úplně opominuta. Alpha   i Echo mají tuhý kořínek,   bohužel se to nedá říct o   všech a množství zvratů   bylo občas nad moje síly.   Osobně by mě třeba zajímal   případ, kdyby byla loutka   nastavena na donošení   dítěte, co by to znamenalo.   Jinak ne všechno přímo   uzavřeno, ale fantazii se   meze nekladou, uvidíme, co   zase Joss vymyslí.   Minimálně v agentech   S.H.I.E.L.D.u by mohl ohledně   mozků pokračovat dál a   zakomponovat třeba Envera.
Obivan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2010
Seriál sám o sobě je   originální a překvapení   tam taky nechybí. Zápletky   epizod jsou zajímavé a   napínavé. Herci zvládají   svou práci dobře. Dollhouse   má zatím dobře vykročeno.
Albertosaurus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Začal jsem se dívat jen   kvůli Elize, Olivii a   Jossovi, který už zpáchal   nejeden zajímavý projekt.   Dollhouse začíná jako   epizodický seriál, který   však postupně přechází do   plynulejšího děje, který   se line díl za dílem a   epizodičnost nabourává   stále více a více. Na konci   mě vyflusl jako ubrečenou   trosku, na kterou tvůrci   neustále útočili ze všech   stran a ač jsem byl   odhodlaný nenechat se   zaskočit, momentů   překvapení (které zároveň   dávají smysl) je zde tolik,   že jsem se zkrátka v   polovině druhé série   přestal bránit a jen žasnul   na komplexností a uceleností   celého příběhu. Série,   která je napínavá,   dojemná, akční, třeskutě   vtipná a zalidněná tolika   zajímavými postavami, z   nichž každá nakonec má   svůj smysl, si rozhodně   zaslouží pozornost a hodně   hvězdiček.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190708
Osobností: 698229
Fotografií: 765213
Plakátů: 377383
Obsahů a biografií: 178525

Poslední komentáře

Hrst plná prachu (1988)

Hrst plná prachu
Kvalitní literární   předloha od uznávaného   spisovatele a sestava   vynikajících herců jako   jsou Alec Guinness, Judi   Dench, Kristin Scott více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10