Duben
ohodnotit

Hrdinové [TV seriál]

Heroes

Další název:
Hrdinovia (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
42 minut, 78 dílů
„Zachraň roztleskávačku. Zachraň svět.“

Komentáře k filmu Hrdinové

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
Yontalcar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2010
Svět hrdinů
Lidé s nadpřirozenými   schopnostmi. Ano, zdá se to   jako obehrané téma. Ne však   v tomto podání. Nejedná se   o další akční řežbu.   Vyniká zde více napětí   doprovázené neočekávanými   momenty. Během každé řady   se nám pozvolna odhaluje   minulost i skrytá tajemství   jednotlivých hrdinů. Vidíme   je jak se postupně   vyvíjejí, mění. Někteří   se nechají svést na scestí,   bojují se svými démony,   zatímco jiní nalézají sami   sebe, svůj osud. O tom jsou   Hrdinové. Přináší nám   pohled na svět, kde by   existovali lidé se   schopnostmi a co všechno by   mohlo přestat býti pouhou   fantazií.
leunka592
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2011
Úžasný seriál s   výbornými herci a skvělými   efekty, jen je velká škoda,   že se nenatočila i pátá   série
:( myslím, že   i ta by měla velkou   sledovanost a byla úspěšná
Lusa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Krásný a vzrušující   seriál, který nemá obdoby,   alespoň se nedá srovnávat s   žádným seriálem který   jsem kdy sledovala. Je plný   napětí a plný otázek, na   které dostanete buď hned   odpovědi nebo až v dalším   díle a každá postava vás   vždy překvapí když to   nejméně čekáte a přesto   zůstanu na každém konci   dílu překvapeně zírat na   pokračování příště a   nemůžu se dočkat dalšího   dílu
Pavka89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Po shlédnutí 1. epizody jsem   si říkala, že mě to moc   neveme... ale po dalších   epizodách jsem spadla na   zadek... ano ještě teď.. u   4.série dřepím na zemi a   nedočkavě čekám.. co mi   další díl přinese nového.   Být tohle skutečný svět..   tak bych Mr. Sylara rozhodně   potkat nechtěla ;-)
Ancient
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Heroes u mě vedou mezi   ostatními současnými   seriály na plné čáře.   Skvělý příběh,   uvěřitelné postavy. Děj se   točí kolem několika   vyvolených ( jak se později   ukáže není jich zrovna   málo ) kteří mají   nadlidské schopnosti známé   z marvelovek atd. Např.   létání, vidění   budouctnosti,   neviditelnost....
SakoVerife
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
super serial, asi nejlepsi   zaroven s BSG. Moje   sledovanost techto serialu je   10/10 a index ocekavani noveho   dilu take vzdy 10/10. Kdo   nezna tak doporucuji   skouknout.
mijala
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Lidé, kteří mají   zvláštní schopnosti, to už   je otřepané téma jako v   X-menovi. Ale musim říct,   že tohle je vynikající   seriál. Už od prvního dílu   se tam něco děje. Každý   hrdina má jinou schopnost a   využívá ji podle svého.   Děj je plný zvratů a   každý končí pokračování   příště. Po každém   skouknutí se těším na   další díl. Je to prostě   seriál, který je napínavý   od začátku do konce.
lordpain
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2012
1.řadaPoslední dobou   vyhledávám jen seriály.   Člověk si zvykne na hlavní   postavy, čeká, co se bude   dít dál a samozřejmně je   mu občas smutno, když   seriál skončí. Měl jsem   možnost vidět kvalitní   seriály jako je Bratrstvo   neohrožených, 24 hodin,   Ztraceni, Prison Break,   Odpočívej v pokoji a   Dr.House a věřím, že takto   kvalitních seriálů je   více. Heroes určitě patří   k těm lepším! Docela jsem   se na tento seriál hodně   těšil, protože komentáře   zde a procentuální   hodnocení nasvědčovalo   tomu, že to bude opravdová   bomba! Po prvním díle jsem   myslel, že na další díl se   nevrhnu a nedám tomu šanci,   jelikož první díl byl tedy   naprosto nudný a téměř o   ničem. Potom jsem si nakonec   pustil druhý díl a ten mně   dostal hodně. Opravdu to byla   bomba. A další díly lepší   a lepší!! Tento seriál je   určitě něčím   originálním a mně se   vždycky libíli sci-fi filmy   nebo seriály, kde mají lidé   napřirozené schopnosti.   Velmi mně potěšili herecké   výkony, poněvadž jsem tyto   herce vůbec nikdy hrát   neviděl, tak podali skvělé   výkony. Určitě seriálu   nechybí napětí, akce a   promyšlenost. Také se mi   líbilo, jak všechno do sebe   postupně zapadalo. Solidní   byla i hudba, která byla   dynamická a strhující.   Vizuální efekty byli na   velmi vysoké úrovni. Není,   nic co by se dalo vytknout,   až tedy na ten první díl.   Takže dávám 5* a uvidíme,   co přinese druhá   řada.2.řada Ano, druhá   řada potvrzuje kvality   seriálu. Od prvního dílu   neuvěřitelná zábavá,   která je dynamická a ve   které neexistujé žádná   hluchá místa. Přibylo nám   pár nových postav.Není nic,   co by se druh řadě dalo   vytknout. Možná tak jen   závislost, jenž si na tento   seriál dokáže člověk   vytvořit.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Tento seriál je tak   oblíbený, protože chytne   jak fanatiky do sci-fi(kteří   budou hodnotit jednotlivé   schopnosti hrdinů a spojovat   to se změnou DNA) tak lidi   "obyčejné",   protože děj není jen o   předvádění schopností,   ale hlavně také o kvalitně   vystavěném příběhu,   který neztrácí hlavní   směr a staví hlavně na   emocích, na snaze o   zachycení lidskosti(či   zvrácenosti) hrdinů.
pro vyznavače sci-fi   jednoznačné hodnocení 10.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2011
Hrdinové
Po dlouhé době zase jeden ze   seriálů, který mě   totálně dostal. Byl to mix   všech těch komixových   superhrdinů, které tak   žeru. Hlavně tedy pak   "X-menů". Podobně   jako ve   "Ztracených", i zde   je mnoho postav a jednotlivé   díly jim dávají   průběžně dost prostoru na   to, aby se mohli pořádně   vyjádřit. K mým nej se   jednoznačně řadí Hiro   Nakamura, těsně v závěsu   ho následuje Peter   Peterli.
Děj se   vymezil nejen na záchranu   světa (vlastně tedy New   Yorku), ale i na jednotlivé   osudy samotných postav,   které se v průběhu série   různě protínají. Někdy   jsem měl problém s   uvědoměním si, co se   vlastně děje, neboť třeba   pokračoval příběh, který   byl naposledy zmíněn dva   díly zpátky, ale většinou   se dařilo filmařům   navazovat dobře a až na ty   malé výjimky se v ději a   postavách dalo celkem snadno   orientovat.
Za velké   plus také považuji   ukončení série, kdy se na   konci opravdu všechno   vyřešilo a neskončilo to   jako v mnoha jiných   případech zrovna v tom   nejnapínavějším. Takže   vypínám počítač a jdu   objevovat své tajné   schopnosti...
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2012
Tento seriál mě moc baví.   Lidi s nadpřirozenými   schopnostmi, skvělé a   napínavé situace. Člověk   je neustále zvědavý, jak to   bude dál. Může cestovat v   čase,nebo být nesmrtelný.   Já si seriálu užil   vrchovatě a docela bych ho   chtěl mít doma.
jardiv
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2008
Save the cheerleader...
Na Heroes jsem narazil docela   náhodou, když jsem se   probíral nabidkou filmů v   letadle během   mnohahodinového letu. Měli   tam k dispozici první dva   díly a - přestože pouze v   angličtině a bez titulků -   jako příznivce sci-fi mě   zaujaly natolik, že jsem je   shlédl celé.
Jaké   bylo moje překvapení, když   po pár týdnech začal   běžet seriál i v televizi.   Musím podotknout, že žiji v   zahraničí a tady filmy ani   seriály (kromě tzv.   rodinných a telenovel) nejsou   przněny dabingem, ale   titulkovány. Jak tak čtu   předchozí komentáře, mohu   být za to vděčný!
Seriál dporučuji všem,   co mají rádi sci-fi, ale   přitom nemusi mít   "příšery a   oheň", jak   charakterizuje nudné rádoby   akční béčkové scifárny   muj přítel Standa. Je stále   na co koukat, hluchá místa   téměř neexistují i když   někdy je děj zamotávan tak,   že se musíte pořádně   soustředit abyste pochopili   jednáni postav v daném   okamžiku. Jako protřelého   čtenáře scifi mě   "výlety" hrdinů do   budoucnosti nevadí. Jistěže   lze ve scénáři občas   najít nějaké nelogičnosti,   ale nebudeme rejpalové.
Oblíbenou postavou mé   15ti leté dcery je Hiro   Nakamura. Jeho hláška   "save the cheerleader,   save the world" (nevím   bohužel jak to vyznívá v   dabingu)je v mé rodině   často používána a mimoto   se dostala dokonce i do jinak   přihlouplé parodie na film   300 - Bitva u Thermopyl   nazvané "Meet the   Spartans"...
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2007
Super sci-fi (fantasy)!
Po shlédnutí první série   musím dát vcelku   jednoznačně za 5*. Seriál   je originální , dobře   natočený , postavy jsou   dobře rozpracované , triky   jsou v pohodě na to že je to   jen seriál a myslím že si   každý divák najde svého   favorita , kterému bude   fandit :-) První série se   točila okolo roztleskávačky   Claire a záchrany světa a   uvidíme s čím příjdou   tvůrci v sérii druhé ,   ovšem dle mého se máme na   co těšit!
lynn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Bohužel i o tomto seriálu   platí, co jsem napsala o   skvělém LOSTu. Skvělý   seriál, skvělý námět....   ale šíleně zhyzděný   českým dabbingem. Nechápu,   které pako dalo oddabovat   Claire mladé Vondráčkové.   Její hlas a její herecký   výkon nemá na to, aby   oddabovala vypjaté scény   např. ve druhé sérii.

Prostě díky bohu   za originál, který je na   netu, protože dívat se na to   v češtině, tak jsem viděla   jeden první (a poslední)   díl.
ICEMAN1979
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.7.2008
Našel jsem nahodou na   internetu stahl jsem první   díl a už to jelo.Fakt hodně   chytlavé.Trošku jiné než   cokoliv jiného do   teď.Výkony užasný děj   napínavej asi není co dodat   jen to že se na to určo   podívejte
k4yoush3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.12.2009
Je to velice vydařený   seriál, ale hodně mi   připomíná určité mutanty   v X-menech...Rougue,   Wolverine, profesor, Jean   Gray. Ty všichni a ještě   další jsouvelice podobní...
j188anka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2008
Amo heroes čo o tomto seialu   povedat.ma dej a dobry je to   sice stara dobra klasika   sci-fi ale je to moderne   vipracovanne a nie je to ze   stare zachran svet a bude ale   je to o niecom viac a mozno   preto ze je to serial a ma   pokrecovania ale kazdoho   milovnika nadchne .....chibi   male so ale prehiadnutelne.   postavi maju ties nieco do   seba (yeah milo) :) a us len   dodam ze sa tesim na tretiu   seriu :):
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2010
Tenhle seriál mě bavil aspon   ta první řada, ta druhá už   nebyla až tak dobrá, a   samozřejmě sem u tohohle   seriálu nevydržela. Pak už   mě to moc nebralo. Ale je to   směsice úžasných herců na   které se hezky kouká
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2009
Jeden z nejlepších seriálu   o lidéch,který budou   zjisťovat že mají   zvláštni   schopnosti.Mysteriozni sci-fi   seriál,který je hodně   dobrý,už se nemúžu dočkat   na další řadu.Skvělé   obsazení a náměty   jednotlivých dílu.
chulittt
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Heroes je docela kvalitní   seriál,co dodat první serie   výborná at už co se týče   výběrů postav a jejich   schopností,ale za mně   další a další sadou   seriál upadá.Tak proto 8/10.
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.5.2013
Několik večerů napětí a   seznámení se zajímavým   příběhem, vlastně   příběhy. Zajímavé sci-fi,   kombinované s komiksem, v   podstatě časovým   průvodcem. Zajímavostí jsou   vlastnosti, kterými jsou   obdařeny některé postavy,   film má i jakési poselství   o lidských hodnotách,   tojících nad vším, co   pohrdá životem těch   druhých, kteří prochází   naší přítomností.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.1.2008
Tito lidé(hrdinové)jsou   podle mě o trochu více   uvěřitelní než   X-Meni.Hrdinové se s těmito   novými schopnostmi učí   žít a snaží se jim   porozumět.Pro některé je to   dar a pro některé komplikace   se kterými se nedokáží ze   začátku vyrovnat.Jediný kdo   si svou schopnost opravdu   užívá je trochu naivní   Hiro Nakamura.Už aby ti   scénársti v Hollywoodu   přestali stávkovat a vrhli   se na třetí řadu.
Defied_Master
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2009
já nevím proč, ale tenhle   seriál mě moc nezaujal.   Viděl jsem první tři nebo   čtyři díly a dál už jsem   se nedíval. kdoví, možná   nemám mozek na seriály   tohoto typu...ale nejhorší   určitě není, když má   tolik příznivců po celém   světě...;-) :-D
TSZ
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Seriály
Se seriály se poslední dobou   v USA roztrhl pytel a musím   říci že to není na škodu   - poslední vlna amerických   sérií na pokračování,do   které patří i Heroes,snese   díky velkým   rozpočtům,kvalitním   scénáristům i dobrým   hereckým výkonům ta   nejpřísnější   měřítka.Trošku bych to   možná přirovnal k jinému   US seriálu,4400,ale tohle je   o chlup lepší.
Leeslie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2008
No první díly byli docela   zajímavé,ale přes to si   myslím,že by Hrdinové   vymysleli něco extra   originálního,tak to   ne!Kolikrát tu už bylo,že   měl někdo nadpřirozené   schopnosti?Kolikrát už   někdo chtěl zachraňovat   svět?Minimálně   100x-Čarodějky,Superman,4400   ,...a další miliony   seriálů přinesli něco   podobného.Ovšem musim   uznat,že i přes to na tomto   seriálu něco bude.....takže   své hodnocení vidim   takhle-6bodů za   příběh,1bod za   postavy,0,5bodu za herce(Milo   Venti-blabal nevim jak jeho   složitý jméno pokračuje a   Hayden Panettiere-tito dva   herci jsou skvělí)....toť   všo!
Warrior7
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2010
já nevím proč, ale tenhle   seriál mě moc nezaujal.   Viděl jsem první tři nebo   čtyři díly a dál už   jsem se nedíval. kdoví,   možná nemám mozek na   seriály tohoto typu...ale   nejhorší určitě není,   když má tolik příznivců   po celém světě...;-) :-D
Rendys
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.10.2007
tento seriál je klasika něco   podobného jsem zhlédl jako   Twin Peaks Před každým   dílem je stručná   rekapitulace, která ale není   pouze z minulého dílu, ale z   ostatních, klidně i ze   začátku série, takže   člověk před každým dílem   ví přesně to, co je   potřeba, resp. to, co mu   tvůrci chtějí   naservírovat. V ději lze   narazit na nějaké logické   díry.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41219minih41219Temný přístav (1998) 
Dark Harbor n
minih37482minih37482Vesnice (2004) 
The Village n
minih13994minih13994Není co ztratit (1997) 
Nothing To Lose n
minih41245minih41245Pobuda (2005) 
Boudu n
minih43059minih43059Fontána (2006) 
The Fountain n
minih2542minih2542Addamsova rodina (1991) 
The Addams Family n
minih8205minih8205Herkules (1995) [TV seriál] 
Hercules: The Legendary Journeys n
minih51411minih51411Dracula (1996) [TV divadelní představení] 
Dracula n
minih53819minih53819Strážci vesmíru (1993) [TV seriál] 
Mighty Morphin' Power Rangers n
minih12067minih12067Mise spravedlnosti (1991) 
Martial Law n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hrdinové: Znovuzrození (2015) [TV seriál]

 Hrdinové: Znovuzrození (2015) [TV seriál]
Hrdinové: Znovuzrození n
Heroes Reborn
Žánr: drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359

Poslední komentáře

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Děvčátko (1978)

Poněkud

Děvčátko
zvláštní počin, ze   kterého by prudérní   křídlo diváctva a   aktivistů mělo dnes prudkou   střevní příhodu. Leč   případná kontroverze je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10