Duben
ohodnotit

M*A*S*H - co bylo potom [TV seriál]

After MASH

Další název:
After M*A*S*H, After M.A.S.H
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
30 minut, (celkem 30 epizod, 1983 - 1984)

Obsah filmu M*A*S*H - co bylo potom

 
Válka v Koreji naštěstí již skončila. Avšak Sherman T. Potter, seržant Klinger a otec Mulcahy se znovu setkávají - tentokráte v nemocnici pro válečné veterány.

Autor: efCZa
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Robinson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2012
Původní Mash je jedním z mých   nejoblíbenějších, možná i   nejoblíbenějším seriálem, a proto byl pro mě   After Mash příjemným bonusem. Samotný seriál   je průměrný a nepřišel mi až tak hrozný,   jak by se z některých reakcí mohlo zdát.   Každopádně není vůbec vtipný a plyne tak   nějak odnikud nikam. Zbývající herecké trio   (Klinger, Potter, otec Mulcahy) je stále fajn,   problém je však v nových postavách, které   jsou často trapné a někdy až nesnesitelné. Co   však potěšilo maximálně bylo pár krásných   nostalgických momentů, především když   dorazily věci z plukovníkovy kanceláře a pak   dvě nádherá camea Radara a plukovníka Flagga.   Taktéž mě velice potěšil nezměněný a   skvělý český dabing původních postav, a to i   v případě dvou zmiňovaných miniroliček.   Seriál sám o sobě k ničemu, ale pro fanoušky   Mashe minimálně zajímavost.
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Když skončil legendární komediální i   dramatický seriál odehrávající se v době   Korejské války a který současně svým   způsobem reflektoval válku ve Vietnamu,   někteří tvůrci a diváci se s tím nechtěli   smířit. A tak byl vyvolán pokus o   pokračování. Už jen s některými z hrdinů.   Ostatní své účinkování v novém seriálu   již odmítli. Po dvou sezónách byl projekt pro   nedostatečný úspěch zastaven. Už to nebylo   ono. I diváci u nás měli možnost se se   seriálem seznámit. Myslím si, že to bylo se   stejným výsledkem, jako v zámoří.


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

 M.A.S.H. (1972) [TV seriál]
M.A.S.H. n
M*A*S*H
Žánr: situační komedie / komedie / drama / válečný
Země: Spojené státy americké


(jiná verze filmu)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376929
Obsahů a biografií: 178391

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10