Duben
ohodnotit

Sběratelé kostí [TV seriál]

Bones

Další název:
Kosti (SK); Brennan; Bones - Die Knochenjägerin
Rok:
2005
Délka:
42 minut, 245 dílů, 12 sérií
„Jestli chcete objasnit vraždu, musíte pátrat až do morku kostí oběti!“

Komentáře k filmu Sběratelé kostí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.10.2023
V americké seriálové   produkci patří tenhle   projekt rozhodně k těm   nemnoha zdařilým, které   jasně převyšují průměr.   Originální prostředí, fakt   dobře vykontrastované   hlavní postavy a zdařilé   dialogy dokážou zaujmout a   pro našeho diváka je bonusem   i velmi dobrý dabing.   Bohužel, jako prakticky všem   seriálům, co se točí   příliš dlouho, začíná i   tady všemu postupně   docházet dech a tak od sedmé   či osmé řady jde kvalita ne   dramaticky, ale přesto   zřetelně dolů. Vím, že   jde o neměnné zákony trhu a   sledovanosti, ale je to   stejně škoda!!
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2013
Zajímavé, napínavé, místy   prošpikované quazispory mezi   jednotlivými   spolupracovníky. Jiný pohled   na práci kriminalistických   laboratoří. Velmi vzdálené   policejní práci v našich   podmonkách a tudíž místy   těžko uchopitelné reálie.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.9.2008
Konečně tu máme i   Sběratele kostí. Když jsem   viděla první díl, řekla   jsem si, že ta ženská musí   bejt cvok, že se hrabe v   kostech, ale teď jí spíš   obdivuju. Kůstka má opravdu   šmrnc a tím pádem celý   seriál.
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2010
Po shlédnutí všech   dostupných dílů jsem sama   překvapená, jak moc mě to   baví. Tento typ   "kriminálek" se po   několika sériích většinou   vyčerpá a začne se opakovat   a trochu vyčpí. Ovšem to   není tento případ. Díky   velmi vhodně vybrané   ústřední dvojici je krom   zajímavých případů vždy   přítomno i něco navíc -   sexuální napětí mezi herci   prostě funguje a odlišnost   jejich povah je neustálým   zdrojem vtipů. Také další   členové týmu jsou   originální a přitom velmi   lidští, vtipní a ...jak   jinak... chytří.
Celková koncepce seriálu   dobře vymyšlená - můžete   se dívat na jednotli vé   díly, avšak pokud jste   stálým divákem, příběh   vám odhaluje více a více ze   života hlavních   představitelů, což je pro   diváka velmi přitažlivé.   Každá ze sérií má   nějaký ústřední motiv,   který hlavní hrdiny posunuje   lidsky někam dál.

a na konci sedmé   série musím dodat...stále   mě to baví!!!
a na   konci osmé dodávám..OMG!   Seeley, tos nemusel. Pelant je   krutej!
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2009
Tento seriál mi naštěstí   nesplynul do davu dalších   jako se mi stalo u Kriminálek   + město-ze kterých jsem byla   původně nadšená. Tady je   vše navíc okořeněno   vtipnými a inteligentními   dialogy nejen ústřední   dvojice, na kterou je pěkné   podívání. Jednotlivé   případy jsou velmi   zajímavé a každý díl   řeší jeden případ, takže   příběh a lidé nejsou   různě roztříštěni do   prostoru jako je to právě v   CSI.
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2011
Sběratelé kostí
Tak tenhle seriál mě opravdu   hodně baví. Antropoložka   Bones pomáhá agentovi FBI   Boothovi. Seriál nabízí   jednu vraždu za druhou a   navíc tvojce hlavních   hrdinů jsou jako oheň a voda   a dodávají seriálu tu   správnou šťávu. Tenhle   seriál patří k mým   oblíbeným.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2013
Sběratelé kostí
Když jsem se začal na   Sběratele kostí koukat, byl   jsem dost skeptický. Věděl   jsem, že mojí mámě se   seriál dost líbí. Ale té   se líbí i "Vraždy v   Midsummeru" nebo jak se   to píše, takže není zrovna   tím příhodným měřítkem   vůči mě. Přesto jsem ale   dal všemu šanci. Zprvu mě   to dost připomínalo   "Dr. House", kdy   pokaždé řeší nějakou   bizardnost, ale   dopracovávají se k tomu   pořád tím samým způsobem,   že to po chvíle začne být   pořádná nuda. Neví, neví,   náhodou na něco přijdou,   zkusí to, nefunguje to až ke   konci geniální myšlenka a   ulalá, vše vyřešeno, vše   v cajku jak má být.   Naštěstí scénáristé   předpovídali monotónost a   tak se snažili jednotlivé   epizody okořenit co to jde.   Občas si tedy agenti vyjeli   mimo svůj stát, občas se to   stalo velmi osobní, jindy   akčním, prostě to   naonačili tak, aby se nám co   nejvíce děj nezprotivil. A   aspoň v mém případě se   jim to tedy dost povedlo.
Nejoblíbenější   postavou se samozřejmě   stává Dr. Jack Hodgins, je   zábavný a asi i nejvíce   uvěřitelný z celé té   partičky nerealistů...
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.6.2013
Další krimi seriál,   tentokrát s oblasti   antropologie, kde se   úspěšně řeší všechny   případy. Vcelku hezká   antropoložka je doslova   chodící Ottův slovník   naučný s vědeckou mluvou,   které málokdo rozumí a   která se jen podívá na   shnilou mrtvolu a ihned ví,   kde ten dotyčný byl, co tam   dělal, co měl na sobě a co   k svačině. Zároveň   pomáhá ve vyšetřování   jistému agentovi se kterým   se neustále dohaduje. A   všechny postavy se tu   neustále přiblble   usmívají. První díly byli   vcelku dobré, ale bohužel   každým dalším se kvalita   poněkud zhoršuje.   Nepřinášejí nic nového a   začínají být stereotypní   a nudný. Jako krimi však   svůj účel zcela splňuje a   seriálový zážitek   zanechá.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2010
Je fakt,že nesleduju každý   díl,ale když jo,tak se   kolikrát nestačím   divit.Tento seriál mě   přijde hlavně zajímavý   tím,co se všechno dá   vyčíst z kostí.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2009
Výborný super-seriál, kde   sa vyšetrujú neobjasnené   kriminálne prípady   najmodernejšou technológiou.   Dej každej jednej epizódy je   napínavý a ľahko   predvídateľný. Pri jeho   sledovaní je perfektná   atmosféra.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2012
Kosti kam sa podívaš
Za poslednú dekádu akoby sa   roztrhlo vrece s (nielen)   americkými detektvíkami,   alebo lepšie povedané   kriminálkami. Avšak ruku na   srdce, väčšinou sú na   jedno kopyto a ničím   nevybočujú. Najkrajšie to   vidno na tých iks rôznych   CSI, ktorú sú však skoro   všetky rovnaké. Rovnaká   šablóna akoby cez kopírak.   Nuda, predvídateľnosť,   rýchle opozeranie. Ako to ale   už chodí, vždy sa nájde   výnimka a tou sú napríklad   Kosti. Fakt ten seriál je   iný, vybočuje od ostatných,   žije svojim životom a   dokáže zaujať. Nie je to   len klasické vyšetrovanie,   ale aj vývoj a   charakteristika postáv   (hlavne úvodná dvojica oheň   a voda), rôzne príhody a   epizódy zo života i   niektoré zaujímavé   pokračujúce dejové línie.   Tiež zaujímavé prípady,   niekedy troška čiernejší   humor okorenený   príležitostným cynizmom a   štipka takej iskry medzi   ohňom a vodou. Celý tím je   výborný, ale hlavne   ústredná dvojica je famózna   a skvele sa doplňuje
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Moc pěkně zpracované   téma,práce vyšetřovatelů   a antropologů na   vyšetřování je   skvělá.Jinak je na tomto   seriálu pěkné že můžeme   nakouknout i do soukromého   života.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2012
Další atraktivní, chytrý a   svižný seriál, který nám   servíruje TV Prima a který   vůbec není trapný. Je to   něco úplně jiného, než   věčné CSI a to je hlavní.   A zatímco jiné sériály se   postupem času zhoršují,   Sběratelé jsou sezonu od   sezony lepší a   napínavější a mají stalé   zajímavé případy.
Navíc hlavní dvojka   Boreanaz a Emily je prostě   neuvěřitelná. Emily   věčně hláškuje a Boreanaz   taky. I ostatní postavy jsou   velmi dobře obsazeny a   zahrány. Je tu vtip, je tu   napětí, prostě vše, co by   měla správná kriminálka   mít. 85%. Společně s   Criminal Minds nejlepší   současná americká TV   tvorba.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.7.2018
__Bones: 2.sezóna ▐ Tržby   za predaj DVD v USA $2,718,851   //počet predaných kusov   69,732║ __Bones: 3.sezóna   ▐ Tržby za predaj DVD v USA   $3,268,014 //počet predaných   kusov 86,023║ __Bones:   kompletná 4.sezóna ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $11,577,211 //počet   predaných kusov 311,637 ║   __Bones: kompletná 5.sezóna   ▐ Tržby za predaj DVD v USA   $12,911,982 //počet   predaných kusov 330,683║   toto bolo pre mňa   nepozerateľné, bola chyba si   pri tento seriál prisadnúť   /0%/
payo1555
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2012
Potěšení
Tento seriál je mým   potěšením, protože mě   zaujalo to povolání,   forensní antropoložka. Co se   dá všechno z kostí   vyčíst. A pak baví mě   doktorka Temperance, jak je   suverénní a všechno   vychází. Její vztah k   Boothovi je napínavý! Baví   mě celá parta, jsou   střelení a zaujatí svou   prací, ale jsou i kamarádi.   Rád se dívám!
Faye
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.11.2007
Kůstka je mi protivná, v tom   vidím zásadní problém,   proč mě tenhle seriál moc   nevzal. Je nesnesitelně   samolibá a zároveň vlezlá.   To, že nesnáší psychology,   chápu …. Určitě by pro ni   měli škatulku. Nikdy bych s   nikým takovým nemohla   spolupracovat, a proto   nechápu obdiv jejího týmu.   Navíc pokud by mě někdo   upozorňoval ...“ Já jsem   doktorka „ a dokonce se tak   i představoval „ Jmenuji se   Brennan. A jsem doktorka „   přišel by mi k smíchu. To   taková Brenda z Closer to je   sekernice podle mého gusta   ... i když, tu zase   nesnáší můj kamarád.   Není to jednoduché :-).
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2015
Bones
Mám rád Kosti hlavne kvôli   hlavným predstaviteľom a   tomu,že prípady,ktoré sa   riešia majú aj istý zmysel   a nieje to len akási na   rýchlo spísaná zlátanina.
Roux
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2011
Jeden z mála těchto   seriálů, který nelze   nemilovat. Kůstka je   výborná a je úplně jedno   jestli zrovna ohledává   pozůstatky těla nebo se jí   snaží vysvětlit něco co   ona zrovna nechápe nebo bere   jinak. Přiznejme si to,   chytří lidé bývají často   divní. Boothovi se nedá   stejně tak jako jí nic   vytknout. Tahle dvojce k sobě   vyloženě sedí a zbytek   týmu je výborně doplňuje.
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2009
On citově založený,   katolík, v minulosti býval   sniper a ona racionálně   uvažující, geniální   antropoložka. Spolu tvoří   perfektní tým řešící   případy vražd. A to   sexuální napětí mezi nima   by se dalo dost často   krájet. Uvidíme jakým   směrem se bude seriál   vyvýjet. Upřímně doufám,   že si zanechá svůj   standard.
ancaz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2011
Jedna z mála amerických   kriminálek, na kterou lze   koukat. Žádné hrozné   ksichty, dost krve. Co víc   dodat?
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Bohužel bych si u hlavní   představitelky dokázal   představit i jinou herečku,   ale už jsem si asi zyvkl.   Zajimavé případy, ale   občas mají tvůrci   problémy, aby se vešli do   stopáže. Konce jednotlivých   dílů mě připadají   odfláknuté. K dokonalosti   mě chybí jenom troška,   uvidíme u 3. série.
brizaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Jeden ze seriálů, kolem   nichž jsem poměrně dlouho   chodil kolem, abych jim   následně zcela propadl, což   je vcelku s podivem, jelikož   všemožné kriminálky mě   nijak extra nebaví. Zřejmě   díky tomu, že Sběratelé   neberou vše úplně smrtelně   vážně a osazenstvo   laboratoře je kvalitně   namícháno, přičemž prim   samozřejmě hraje asociální   Kůstka, s takřka nulovou   sociální inteligencí,   mající štěstí v tom, že   má svůj dokonalý protipól   v cíťovi Boothovi :) Jako   třešnička na dortu jsou   vskutku umně a realisticky   zvtárněné oběti   zločinů.
Palec hore i   za dabing.Jak většinou   kroutím hlavou, tak zde se   vydařil, jelikož v   originále mluví Kůstka jako   babochlap a Booth hlasem   silně připomíná eunucha :)   Teď už jen zbývá počkat   pár měsíců na start sedmé   série. Snad zůstane   zachována kvalita, jež se   stále drží na stejné   úrovni s občasnými   menšími výkyvy, jakými   jest třeba product placement   automobilky Toyota, v šesté   sérii už spíše   přerůstající do   regulérní reklamy typu   :"samo mi to   parkuje", "skvělá   navigace",   "úžasná   spotřeba" atd. Takhle   tedy ne, pane a dámo :)
Duška
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2016
zajimave
Je to seriál, který jen tak   neomrzí. Jedna z mála   kriminálek, na kterou se dá   zkoumat a vždy zaujme. vždy   když vidím nový díl který   jsem neviděl,, jsem   překvapen.
Zdenek43
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.4.2011
Další z plejády amerických   agentů a jejich geniality.   Poslední díl, naprostá   blbost, aneb již nikdy   více..:)
Petr1984
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Bez výhrad jeden z   nejlepších krimi seriálů.   Výbornou formou podává   divákovi pohled do pozadí   soudní antropologie, není   prošpikován zbytečnými   vedlejšími ději a dialogy.   Hlavní postava, jak už tady   někdo napsal   "Kůstka", je mi   velmi sympatická. Rozhodná   žena, co si jde za svým,   věcná a rázná. Prostě   výbornej seriál!
aduliatko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
aduliatko
posobivy serial, v ktorom si   pridu na svoje milovnici krimi   serialov. na serialy sa mi   paci velke mnozstvo   zaujimavych pripadov, ktore   ani casom neupadaju, a stale   si drzia svoj standard. jemne   iskrenie medzi hlavnymi   hrdinami robi serial   zaujmavejsim a vtipnejsim. ak   si chcete vediet, ako sa   clovek identifikuje z niekolko   rokov starych ostatkov,   rozhodne odporucam pozriet si   serial Bones
Leeslie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2011
Chvilku mi trvalo, než jsem   si tyhle dva parťáky   zamiloval. Kůstka je ze   začátku trochu   nepříjemná, ale časem se   srovná a později ji nejde   nemilovat. Neustálé   hašteření mezi hlavními   hrdiny je úsměvné, ale tak   nějak doufám, že se jejich   vztah nijak více   neprohloubí. 3.série je   naprosto bezchybná a stala se   z toho naprosto výborná   černá komedie s výbornou   hlavní dějovou linií. A   jedeme dál:-)
HODNOCENÍ DABINGU: Celkem   solidní, až na velké   opakování dabérů ve   vedlejších rolích.

HODNOCENÍ   SÉRIÍ:
1.série-70%
2.série-80%
3.série-100%

PODOBNÉ SERIÁLY:   Kriminálka Las Vegas,   Castle...
Luluvampík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
ÚÚÚžasný,vtipný   seriál....Kůstka je   nejlepší....ty její   dialogy..nemám   slov....řešené případy   jsou skvělé! A páreček   Kůstka a Booth je skvělý!   Hodili by se k   sobě...nemyslíte?
Lorelai
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Supeeeer seriál Both a   kůstka nejlepší pár,ty   jejich hlášky mě vždycky   dostanou,nebo jak se vždycky   hádají o partnerských   vztazích no.....nemám už co   dodat
9Grace3
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Sběratelé kostí je prostě   suprová detektivka . Má   skvělé obsazení i děj .
MucBar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Skvělý seriál pro přemýšlivé lidi
Sběratelé kostí je   seriálem pro lidi, kteří   mají rádi akci, vědu,   inteligenci a fakta. Od   prvního díl jsem jej začala   pravidelně sledovat. Možná   i proto, že je mi   Dr.Brennanová (Emily   Deschanel)něčím blízká a   detektiv Selley Booth (David   Boreanaz) prostě   neodolatelný.
Oblíbila jsem si i   Angelu, dokonalost   portrétování a používané   technologie opravdu obdivuji.   Pokaždé si pokládám   otázku, zda taková   technologie opravdu   existuje..Celý   vyšetřovací, seriálový   tým spolu perfektně   spolupracuje a je možné   sledovat cestu řešení   případu. "Přemýšlí   u své práce!" Na druhou   stranu vidíme, že i   vyšetřovatelé mohou dělat   chyby, které lze napravit,   pokud se o to člověk   snaží. Škoda, že takových   schopných vyšetřovatelů   není víc.
petka.malikova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2009
Skvělý kriminální seriál,   který je sérii od série   čím dál tím lepší a   lepší... Jelikož to   vypadá, že na Primě se 3. a   4. série jen tak brzo   nedočkáme stáhla jsem si   ostatní díly a je to   vážně bomba :-)
Jetchelas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2012
Jeden z mých   nejoblíbenějších   seriálů. I po shlédnutí   šesti sérií stále   netrpělivě čekám na   vysílání dalšího dílu. V   seriálu jsou dokonale   zpracované případy a velmi   se mi líbilo roztažení   případu i do celé série.
stachule
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Faye má pravdu,že kůstka je   někdy trošku mimo a do   normálního života se moc   nehodí.Obdiv k ní její tým   chová asi proto,že je dobrá   antropoložka a ve svém oboru   velmi uznávaná.
A   taky asi i proto,že to mají   herci ve scénáři. Mě   osobně tato postava   nevadí,někdy je mi ji i   líto.
Jen doufám,že   třetí serii uvede některá   z našich TV v dohledné   době.
werring
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2012
Klasika
Jeden z nejlepších   detektivních seriálu vůbec   a to mám nakoukáno.   Zajímavé, sem tam akce i   zábava. Doporučuji všem
JaneTrought
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2013
Nejoblíbenější seriál
Bones je muj   nejoblíbenější serial.   Každé pondělí jsem zvědav   a na další díl. V uterý si   ho hned pouštím, ale   potřebuji k tomu anglické   titulky. Bones má své kouzlo   a vždy příjemně   překvapuje. Nejvíce mě   pobaví, když se snaží   chovat jako člověk s   průměrnou inteligenci :)   miluju Tento seriál nadevše.   !!! ♡
nikča
Hodnocení:
Přidáno: 5.11.2016
I love bones
Bones je muj nejoblibenejsi   serial mam ho strasne moc rada   nikdy neomrzi. Na Bootha s   Brennanovou bych se mohla   divat porad jsou to nejlepsi   herci ktere znam a obdivuji je   jak dokazou byt porad tak   skveli i po tolika letech   strasne moc me bavi na ne   koukat. Taky kdyz se divam na   jejich rozhovory jde videt ze   jsou fakt dobri kamosi a jsem   za to moc rada ze jsou takovi   jaci jsou a nemaji potrebu   neco dokazovat nebo nejsou ten   typ hercu kteri se behem toho   nataceni do sebe zamiluji   doopravdy a pak kdyz se   rozejdou tak se proste   nenavideji co nejvic to jde   ale nejsou vsichni takovi ale   i presto by se k sobe B&B   moc hodili.A hlavne me na tom   nejvic bavi ze to neni porad   dokola to same ale je to hodne   propracovane obdivuji ty co   vymyslely a stale vymysleji   vrazdy,zpusoby zabiti a   vyreseni pripadu

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32828minih32828Tajemství (2000) 
Joe Gould's Secret n
minih42614minih42614Jak se naučit švédsky (1979) [TV film] 
Jak se naučit švédsky n
minih30545minih30545Rytíř de Pardaillan (1962) 
Le Chevalier de Pardaillan n
minih32742minih32742Jádro (2002) 
The Core n
minih75110minih75110Apollo 18 (2011) 
Apollo 18 n
minih10770minih10770Podezřelé prázdniny (1971) [TV minisérie] 
Podezřelé prázdniny n
minih21400minih21400Tři muži a nemluvně (1987) 
Three Men and a Baby n
minih12062minih12062Mars útočí! (1996) 
Mars Attacks n
minih76105minih76105Beatdown (2010) 
Beatdown n
minih24880minih24880Fletch žije (1989) 
Fletch Lives n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Šestej smysl (2011) [TV seriál]

 Šestej smysl (2011) [TV seriál]
Šestej smysl n
The Finder
Žánr: komedie / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Daniel Sackheim, Adam Arkin, David Straiton

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

46 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoké světy

13:15 - 14:00

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

56 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:35 - 13:30

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376918
Obsahů a biografií: 178388

Poslední komentáře

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10