Cerven

Komentáře uživatele Recycler

Recycler

Recycler zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 45
Beyond Skyline
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.4.2018
Nezatracoval bych
Je to takovy mix spousty   jiných sci-fi filmů.   Dějová linka je vcelku   primitivní, řekl bych.   Nicméně někde pod tím   béčkovým balastem je vcelku   zajmavá myšlenka   (vypůjčená z Prométea).   Škoda, že se víc nestavelo   na ni, ale na vcelku   bezobsažných bojových   scénách. Jinak jako   odpočinkový biák je to   vcelku fajn, ale pointu   nečekejte.
Blesk (Blitz)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2016
Tohle není úplně   standardní Stathamovka. I   když na druhou stranu je,   protože v ní Statham je.   Příběh o vrahovi policistů   ale podle mne není úplně   dotažený k uvěřitelnosti   (ponechám-li stranou, že   záporák je prostě magor).
Blood River
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.4.2015
Nevim ...
... nějak jsem úplně   nepochopil pointu. Což je asi   chyba na mé straně. Jinak za   málo peněz hodně dobře   udělaný film. Sice   těžkopádný a ke konci   natažený na hranici   snesitelnosti, ale proč ne.   Koukat se na to dá.
Boj o Hedvábnou stezku (Tchien ťiang siung š')
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2015
Římani v Číně. Proč ne.   Válka o ovládnutí   hedvábné stezky. Proč ne.   Budovatelské nadšení. Proč   ne.
Ne, není to   žádný béčkový soubojový   maraton, ale penězi   napumpovaná akční   historické podívaná. Sice s   poněkud krkolomným dějem a   nehappyendovým happyendem,   ale za skouknutí bezesporu   stojí.
Cesta zítřka (Age of Tomorrow)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.7.2015
Pokud hledáte vizuální   doplněk k večírku, kde se   bude hulit tráva, pak je   tohle přesně ten film,   který budete milovat. O co   jde? Nuže o to, o co v   Argamegodu, Válce světů a   Dni nezávislosti a Vesmírné   bráně. Tak nějak   poskládané podle toho,   které listy mizerného   scénáře měl právě kdo v   ruce.
K zemi se   blíží Asteroid. Tým těch   nejlepších je vybrán, aby   odvrátil zkázu země. Tým   zjistí, že se nejedná o   asteroid, ale kosmickou loď   mimozemšťanů, kteří mají   s lidstvem očividně nekalé   úmysly. Mimozemšťané   začnou bombardovat zemi   čímsi, a vyšlou podivné   mechanické koule, se kterými   se vypořádává parta   tvrdých požárníků   vyzbrojených požárními   sekyrami. Pak přichází   výše zmíněný chaos ve   scénáři, který patrně   rozfoukal na place vítr a   nenašla se lidská síla,   která by listy poskládala   zpět, aby scénář dával   alespoň minimální smysl.  
Skafandry, ve kterých   se hercům mlžilo hledí,   mimozemšťani, kteří se   pohybují tak, jak jim to   neumělé kostýmy dovolují,   teleportace, ploché emoce,   tupé dialogy. Vše dohromady   v jednom bizarním shluku, na   jehož konci nás čeká   vesmírná přestřelka a   konec, který si nechává   vrátka pro pokračování, ke   kterému, doufejme, nedojde.   Korunu všemu nasadí vskutku   imbecilní český překlad a   odfláknutý dabing.
Castingu není co   vytknout. Do jednoho se jedná   o anti herce. Režie se   nekonala. Střihalo se snad   přímo v kameře. Efekty   nebyly úplně k zahození,   ale pokud je zahodíme, nic se   také nestane.
Hodina   a půl, kterou film trvá,   vás buď přivede k   šílenství, nebo se   uchechtáte k smrti.
Criminal: V hlavě zločince (Criminal)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2016
Na začátku je agent, který   něco ví. Ale ještě než   stačí říct, co ví, ti, na   které něco ví, ho   oddělají. Jenomže to, co   ví, je pro tajné služby tak   důležité, že se rozhodnou   implantovat jeho paměť do   mozku primitivního   kriminálníka s mozkovým   defektem, ke kterému přišel   v dětství – což je   jediný kandidát, který   připadá v úvahu, aby do   svého mozku přijal   vzpomínky toho, který před   tím, než zemřel, něco   věděl. Zbytek filmu   vyplňují dobře   vypointované honičky mezi   jedněmi a druhými. A to až   k ne úplně očekávanému   happyendu.
Oddechová   akce se skvělým Kevinem   Costnerem, Gary Oldmanem a   epizodně upozaděným Tommy   Lee Jonesem.
Černé moře (Black Sea)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2015

Jeden z mnoha filmů, který   využívá všeho, co může   ponorka nabídnout. Nečekejte   žádné vykreslení postav. V   první i poslední řadě jde   o rutinní doručení   příběhu divákovi. A ten   příběh není špatný.   Novodobí zlatokopové, ale   především nepříliš   sofistikovaní námořníci,   pátrají po zlatu, které   zmizelo před vypuknutím II.   války. Najdou ho. Ale co   dál, žejo? :-)
Dcera jako rukojmí (Hunt to Kill)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.4.2015
Velmi slabé.
Podobné scénáře tu již   byly (což není výtka). Vše   začíná už u hereckého   obsazení. Austin, ok. Ovšem   zbytek herců se očividně   přemáhá aby vystupoval tak,   jako jejich kolegové z   lepších filmů tohoto typu.   Marně. Scénář je asi   nejslabším článkem.   Nevyužívá momentu   překvapení. Je tedy nejen   předvídatelný, nudný, ale   dle mého názoru ho před   natáčením nikdo nečetl.   Režie? Nezvládnutá. Film   má dvě nesporně příjemné   věci. Krátká přítomnost   Erica Robertse a konec.
Deadpool
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2016
No nevim ...
... nejsem příznivec těhle   komiksových předělávek.   Mám k nim však respekt a   koukám na ně jako na   oddechovky, u kterých se dá   něco dělat. Popravdě   řečeno mne nejvíce dostaly   úvodní titulky. SMekám   před tvůrci, že mají   takový smysl pro humor. Jinak   některé efekty jsou naprosto   famózní. Vtípky – hodně   subjektivní. Několika jsem   se zasmál. A o čem to bylo   je v principu jedno :-)
Den nezávislosti: Nový útok (Independence Day: Resurgence)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.10.2016
Může to být ještě horší? Jistěže.
Těžko říct, o co v tomhle   filmu jde. tedy jde o invazi   momozemšťanů, se kterou se   vypořádává stejná   partička, co v prvním díle.   Příběh... tedy on to   vlastně není ani příběh,   ale jakási nosná linka pro   speciální efekty ... je   plný neuvěřitelných   náhod, načasování na   tisícínu vteřiny,   velkohubých vlasteneckých   žvástů. Jinak řečeno,   pokaždé, když jsem si   říkal, že trapnější už   to být nemůže, Emmerich mne   hravě přesvědčil, že   může :-)
Dítě číslo 44 (Child 44)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2015
Dobrá detektivka z časů Stalina.
ScottFree Production je   garance kvality. Navíc se na   vzniku podíleli i naši   filmaři ... tedy filmové   profese, lépe řečeno.
Film je přesně o tom, co   zmiňuje oficiální text   distribuce. Zatím tu jsou   pouze dvě kritiky a mám   pocit, že zmiňují úplně   jiný film, než jsem viděl   já.
Pro mne byly   reálie filmu věrohodné,   příběh měl spád a dokonce   dokázal ty důležitější   postavy dívákovi tak trochu   přiblížit. Nepostrádá   napětí, kdy je cesta za   spravedlností, nebo dopadení   masového vraha, chcete-li,   komplikována režimem a jeho   teorií, že v Sovětském   Svazu se nevraždí.   Zvrácenost celého   Sovětského systému je   půvabně předvedena v   závěrečné scéně, kdy se   na skok objěví Ch. Všechny   nitky, které scénář   rozvedl jsou na konci   spleteny.
Zajímavé je   i použití těžkého   ruského akcentu kdy, podle   mého názoru, byly američtí   herci předabováni.
Divoká karta (Wild Card)
 
Přidáno: 27.2.2015
Není to úplně špatné, ale   ani úplně dobré. Zkrátka   neurazí to. Statham je   standardní, ale celé to   kolabuje na tom, že se   nepovedlo udělat z toho film   o cestě do duše gamblera,   ale spíš film o gamblerovi,   který je permanentně v   mizerné náladě. Nedozvíme   se pořádně proč. Ve filmu   je několik satelitních   postav s příběhy a zdá se,   jakoby se zabloudily z jiných   verzí scénáře.
El Gringo
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.4.2015
Abych byl upřímný, tohle mi   připadá jako velmi utahaná   věc. Zápletka je   standardní. Křivý polda a   druhý, který se nechá   pokřivit a do toho holka,   kterou vesnice zavrhla. Okolo   toho bizarní banda   pomalovaných pomatenců coby   místní gang. A přitom jde   jen o to, že hlavní hrdina   čeká na autobus. Svůj   problém by mohl vyřešit   deseti různými způsoby, ale   to by tenhle film nemohl   vzniknout. Scott Adkins a   Slater jsou jedinými   držáky, které tenhle film   nenechají spadnout do ryze   béčkové kategorie.
Equalizer (The Equalizer)
 
Přidáno: 27.2.2015
Podle mne film stojí s DW.   Dalo by se říct, že je to   volné pokračování Man On   Fire. Denzel celý film   utáhne naprosto v pohodě. A   to i v dlouhých scénách,   kde se nic moc neděje.   Ruští mafiáni jsou   "sympaťáci",   takže casting vedlejších   rolí zvládnut na výbornou.   Bezva oddechovka s dobrým   koncem.
EXODUS: Bohové a králové (Exodus: Gods and Kings)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2015
Scott historické velkofilmy   bezesporu umí. Výprava   famózní, obsazení asi   taktéž. Jenže u Gladiátora   nebo Království nebeského   čekal na konci konec, který   tak nějak vyplynul z   příběhu. To se samozřejmě   ve filmu více méně podle   Starého zákona jaksi stát   nemůže. A tak všechno   dopadlo jak se očekávalo.   Jak už to v biblických   příbězích bývá. Velmi   dobré na koukání a pro mne   osobně skvěle bizarní   Ramses.
Hangár 14 (Tactical Force)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.5.2015
Koukatelné.
Jednoznačný low-budget.   Lepší průměr. Podle mne   zápletka ve scénáři nebyla   úplně špatná. Je to plné   zvratů a v minimalistickém   prostředí ... jenomže   podrazila to chabá režie a   především střih. Jinak   koukatelné.
Hříšníci a svatí (Sinners & Saints)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.10.2015
Béčko s ambicí na áčko
Pokud se na tenhle film budeme   dívat jako na béčkový, tak   velmi překvapí. Pokud od   něj budeme mít áčková   očekávání, budeme   nejspíš trochu   rozladěni.
Nedá se   tomu nic vytknout. Dobré   obsazení, má to spád ...   snad jen na konci nečeká   překvapení ... zkrátka   chybí tomu gradace a   spoléhá se na standardní   žánrové postupy.
Kdo mi jde po krku (Those Who Wish Me Dead)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.11.2021
Žánrovka
Ono je jasné, jak to dopadne.   Čili jde vlastně jen o to,   jak se k očekávanému konci   divák dostane. V tomto   případě vcelku elegantně.   Jinak řečeno, solidně   zfilmovaný triviální   příběh.
Král Škorpion: Cesta za mocí (The Scorpion King: The Quest of Power)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.6.2015
Ajaj
První král byl fajn. Pak už   to šlo z kopce a tento díl   ... to už je sešup. Osobně   bych vytknul naprosto   tragický střih. Jakákoli   absence timingu. Logika   některých akčních   záběrů střihači zcela   unikla. Herecké výkony   nebudu komentovat. Co bych   vyzdvihnul je občasná   humorná choreografie   některých bitek. Pozor,   některých. Či lépe   řečeno té úplně první,   kdy hlavní hrdina zlikviduje   útočníky aniž by se jich   vlastně dotknul.
Domnívám se, že by v   roce 2015 mohly být i   videofilmy na poněkud   vyšší úrovni.
McCanick: Útěk před minulostí (McCanick)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.5.2015
Nic moc.
Ze začátku zajímavé,   protože je zjevné, že   hlavní (anti)hrdina nemá   čisté svědomí. Po   několika zjímavých   náznacích se však celý   děj utápí v nepřehledném   sledu událostí. Až konec   přináší jakési   vysvětlení, avšak   spoléhání na to, že si   divák vše domyslí sám, je   přinejmenším odvážným   předpokladem. David Morse   jako vždy nezklamal.
Mechanik zabiják: Vzkříšení (Mechanic: Resurrection)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2016
Klasická skvěle provedená   akční oddechovka psaná na   tělo hlavnímu   představiteli. Nic víc.   Skvělé řemeslo.
Mezi náhrobními kameny (A Walk Among the Tombstones)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.3.2015
Ok
Neesonovi podobné role sedí.   A je to on, kdo je podle mě   držákem celého filmu,   jehož příběh nakonec   působí poněkud tuctovitě   (ale proč ne, že?).
Mrazivá past (The Ice Road)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.11.2021
Klasická žánrovka s   dostatečnou dávkou   nečekaných zvratů.   Nečekejte totální happyend,   ale jen satisfakci.
Nesmrtelný (Self/Less)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.9.2015
Tento film je přesně o tom,   co o něm píše distributor v   anotaci. A nutno podotknout,   že i když se jedná o již   bezpočtukrát omleté téma,   je tenhle film velmi zdařilý   a daří se mu nesklouzávat   do klišé.
Nevyřízený účet (Homefront)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2015
Klasika žánru. Scénář (a   spoluprodukce) Stallone,   hlavní role Statham, hlavní   grázl Franco. Oddechovka   podle předvídatelného   scénáře. Žádné   překvapení se nekoná.   Některé dějové linky   vyzněly (patrně jako   výsledek prescreeningu)   doprázdna. Nicméně to   nevadí protože tohle je   podle mne řemeslo jak má   být.
Odplata (Recoil)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2016
B+ oddechovka se solidním   obsazením hlavních rolí.   Sice je od začátku jasné,   jak to dopadne, ale i tak   dobře koukatelné.
Pacific Rim: Povstání (Pacific Rim: Uprising)
 
Přidáno: 13.4.2018
Klasická slátanina typu B
Na filmu pro mě bylo   nejzábavnější to, že jsem   ho sledoval s titulky, které   překládal automat. Titulky   typu "musíme zcela   přeorganizovat své   pozemky" nebo "jsme   oba z nás" nebo   "jste mi chyběl, když   jsme se setkali" jsou   prostě geniální. Film?   Klasická slátanina. Herecké   výkony úsměvné, jako kdyby   jsem se koukal na český   seriál z ulice nebo   špitálu. Pokud k tomu   nebudete mít ty automatem   přeložené titulky, ani se   na to nekoukejte :-)
Plán útěku (Escape Plan)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2016
Po dlouhé době opět dobré akční áčko
Je fajn zjistit, že i po   letech mají dva akční   hrdinové 80- let smysl pro   sebeironii. Chytře   vymyšlená záplatka,   zajímavé prostředí a   klasická akce. Tihle dva   pánové mají zkrátka   pořád co nabídnout.
Plán útěku 2 (Escape Plan 2: Hades)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.2.2019
Bída
Jednička byla ok. A dávala   smysl. Dokoukat dvojku   vyžadovalo fakt trpelivost.   Trojka uz muze byt snad jen   proboha lepsi.
Povětří (Air)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.9.2015
Další z mnoha   postkatastrofických filmů,   který nás zavede do   podzemních úkrytů, kde v   hibernaci tráví svůj čas   špičkoví vědci a   odborníci do té doby, než   se na planetě zemi opět bude   dát žít. A o tyto   intelektuální elity se   starají technici. Ti se   jednou za čas probudí,   zkontrolují systémy a pak si   zase jdou na nějakou dobu   dát šlofíka, aby zbytečně   nevydýchávali vzduch. O ten   tu totiž jde. Či lépe   řečeno o jeho nedostatek.
Film utáhnou dva herci (s   občasnou výpomocí jehodho   herce coby vidiny). Nečekejte   žádný vysokorozpočtový   biák. Naopak, tohle je po   stránce výpravy velmi dobře   zmáknutý low-budget. Jedinou   slabinou filmu, kterému se   jinak daří vcelku dobře   držet diváka v napětí, je   absolutní absence širší   pointy. I když na druhou   stranu, soudě podle jinak   velmi dobře napsaného   příběhu, to byl autorský   záměr.

TV Program

ČT1 - Jako malé děti (1974) [TV insc...

07:25 - 08:15

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Peklo na zemi

07:25 - 08:20

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:00 - 07:45

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:35 - 08:05

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ted Danson

Danson Ted

Dolikil Soo Eobsneun

Dolikil Soo Eobsneun
Dolikil Soo Eobsneun

Naposled navštívené:
Ted Danson

Danson Ted

Dolikil Soo Eobsneun

Dolikil Soo Eobsneun
Dolikil Soo Eobsneun