Cerven
ohodnotit

Cesta zítřka

Age of Tomorrow

Další název:
World of Tomorrow
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
90 minut
„Dokáže elitní tým zvrátit vývoj konfliktu?“

Obsah filmu Cesta zítřka

 
Lidstvo musí čelit velké hrozbě. Přichází invaze nepřátelských mimozemšťanů, snažících se zničit celou naší planetu. Zvrat nastane, když se skupině astronautů podaří infiltrovat mateřskou loď mimozemšťanů. Tam najdou portál směřující do jejich vlastního světa, který jim umožní varovat lidstvo předtím, než je zabijí. Poslední nadějí je vyslat tým vojáků a vědců, aby invazi zabránili zevnitř. Není na to však již pozdě?

Zdroj: Universal Channel

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Cesta zítřka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.4.2019
Jak odrazit útok mimozemské civilizace, která   chce zničit planetu Zemi? Stačí hasičská   sekera, případně nastřelovač hřebíků a   jeden odvážný "pažarnik". A také   elitní komando (2 muži + 3 ženy?) v srdci   základny nepřítele. Další pitominka z dílny   produkční společnosti Asylum, filmů, kterými   nás zásobuje bezkonkurenční soukromá televize   Barrandov. Těch nesmyslů, nelogických zvratů,   špatných technických triků je ve filmu tolik,   že je zbytečné je zde zmiňovat. Diletantství   herců jen znásobuje ubohost celého příběhu.
Frolíček
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.11.2015
Když se režisér jmenuje Kondelík.....
Na producentskou společnost Asylum jsem   několikrát narazila ve zdejších   komentářích, které nebyly vskutku ani   nelichotivé. Tak jsem si řekla, že jim dám   šanci. Uááá....
Nejdřív jsem sledovala   Armagedon, pak Válku světů a končilo to Dnem   nezávislosti, ale nebudu opisovat komentář   níže, protože s ním mohu souhlasit do   písmenka. Ještě, když se odehrával Armagedon,   tak jsem tomu dávala celkem šanci, ale pak už   to fakt nešlo. A to podotýkám, že jsem ani   nežehlila! Zamlžené hledí tak uhodilo do   očí, švenky opilé kamery, efekty s   odstřelenými hlavami, jediná slušná věc v   tomto pokusu o sci-fi, nelogičnosti, evakuace   stovek lidí a pak jako co? Akce na ulici ve   městě a v odrazech ve sklech budovy jsou vidět   osoby koukající na natáčení....prostě   blbina.
Ale člověk má poznat dobré i   špatné. Tady, kdyby se alespoň dodrželo   řemeslo, tak by mohlo být o hvězdu víc, ale   když si nedokážou najmout ani pořádnýho   kameramana, tak sorry.
Akorát si říkám,   jestli to Robert Picardo a Kelly Hu mají   zapotřebí.
Recycler
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.7.2015
Pokud hledáte vizuální doplněk k večírku,   kde se bude hulit tráva, pak je tohle přesně   ten film, který budete milovat. O co jde? Nuže o   to, o co v Argamegodu, Válce světů a Dni   nezávislosti a Vesmírné bráně. Tak nějak   poskládané podle toho, které listy mizerného   scénáře měl právě kdo v ruce.
K zemi se   blíží Asteroid. Tým těch nejlepších je   vybrán, aby odvrátil zkázu země. Tým zjistí,   že se nejedná o asteroid, ale kosmickou loď   mimozemšťanů, kteří mají s lidstvem   očividně nekalé úmysly. Mimozemšťané   začnou bombardovat zemi čímsi, a vyšlou   podivné mechanické koule, se kterými se   vypořádává parta tvrdých požárníků   vyzbrojených požárními sekyrami. Pak   přichází výše zmíněný chaos ve scénáři,   který patrně rozfoukal na place vítr a nenašla   se lidská síla, která by listy poskládala   zpět, aby scénář dával alespoň minimální   smysl.
Skafandry, ve kterých se hercům mlžilo   hledí, mimozemšťani, kteří se pohybují tak,   jak jim to neumělé kostýmy dovolují,   teleportace, ploché emoce, tupé dialogy. Vše   dohromady v jednom bizarním shluku, na jehož   konci nás čeká vesmírná přestřelka a   konec, který si nechává vrátka pro   pokračování, ke kterému, doufejme, nedojde.   Korunu všemu nasadí vskutku imbecilní český   překlad a odfláknutý dabing.
Castingu není co   vytknout. Do jednoho se jedná o anti herce.   Režie se nekonala. Střihalo se snad přímo v   kameře. Efekty nebyly úplně k zahození, ale   pokud je zahodíme, nic se také nestane.
Hodina   a půl, kterou film trvá, vás buď přivede k   šílenství, nebo se uchechtáte k smrti.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama