Cerven
ohodnotit

Cesta zítřka

Age of Tomorrow

Další název:
World of Tomorrow
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
90 minut
„Dokáže elitní tým zvrátit vývoj konfliktu?“

Komentáře k filmu Cesta zítřka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Frolíček
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.11.2015
Když se režisér jmenuje Kondelík.....
Na producentskou společnost   Asylum jsem několikrát   narazila ve zdejších   komentářích, které nebyly   vskutku ani nelichotivé. Tak   jsem si řekla, že jim dám   šanci. Uááá....
Nejdřív jsem sledovala   Armagedon, pak Válku světů   a končilo to Dnem   nezávislosti, ale nebudu   opisovat komentář níže,   protože s ním mohu souhlasit   do písmenka. Ještě, když   se odehrával Armagedon, tak   jsem tomu dávala celkem   šanci, ale pak už to fakt   nešlo. A to podotýkám, že   jsem ani nežehlila!   Zamlžené hledí tak uhodilo   do očí, švenky opilé   kamery, efekty s   odstřelenými hlavami,   jediná slušná věc v tomto   pokusu o sci-fi,   nelogičnosti, evakuace stovek   lidí a pak jako co? Akce na   ulici ve městě a v odrazech   ve sklech budovy jsou vidět   osoby koukající na   natáčení....prostě   blbina.
Ale člověk   má poznat dobré i špatné.   Tady, kdyby se alespoň   dodrželo řemeslo, tak by   mohlo být o hvězdu víc, ale   když si nedokážou najmout   ani pořádnýho kameramana,   tak sorry.
Akorát si   říkám, jestli to Robert   Picardo a Kelly Hu mají   zapotřebí.
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.4.2019
Jak odrazit útok mimozemské   civilizace, která chce   zničit planetu Zemi? Stačí   hasičská sekera, případně   nastřelovač hřebíků a   jeden odvážný   "pažarnik". A také   elitní komando (2 muži + 3   ženy?) v srdci základny   nepřítele. Další pitominka   z dílny produkční   společnosti Asylum, filmů,   kterými nás zásobuje   bezkonkurenční soukromá   televize Barrandov. Těch   nesmyslů, nelogických   zvratů, špatných   technických triků je ve   filmu tolik, že je zbytečné   je zde zmiňovat.   Diletantství herců jen   znásobuje ubohost celého   příběhu.
Recycler
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.7.2015
Pokud hledáte vizuální   doplněk k večírku, kde se   bude hulit tráva, pak je   tohle přesně ten film,   který budete milovat. O co   jde? Nuže o to, o co v   Argamegodu, Válce světů a   Dni nezávislosti a Vesmírné   bráně. Tak nějak   poskládané podle toho,   které listy mizerného   scénáře měl právě kdo v   ruce.
K zemi se   blíží Asteroid. Tým těch   nejlepších je vybrán, aby   odvrátil zkázu země. Tým   zjistí, že se nejedná o   asteroid, ale kosmickou loď   mimozemšťanů, kteří mají   s lidstvem očividně nekalé   úmysly. Mimozemšťané   začnou bombardovat zemi   čímsi, a vyšlou podivné   mechanické koule, se kterými   se vypořádává parta   tvrdých požárníků   vyzbrojených požárními   sekyrami. Pak přichází   výše zmíněný chaos ve   scénáři, který patrně   rozfoukal na place vítr a   nenašla se lidská síla,   která by listy poskládala   zpět, aby scénář dával   alespoň minimální smysl.  
Skafandry, ve kterých   se hercům mlžilo hledí,   mimozemšťani, kteří se   pohybují tak, jak jim to   neumělé kostýmy dovolují,   teleportace, ploché emoce,   tupé dialogy. Vše dohromady   v jednom bizarním shluku, na   jehož konci nás čeká   vesmírná přestřelka a   konec, který si nechává   vrátka pro pokračování, ke   kterému, doufejme, nedojde.   Korunu všemu nasadí vskutku   imbecilní český překlad a   odfláknutý dabing.
Castingu není co   vytknout. Do jednoho se jedná   o anti herce. Režie se   nekonala. Střihalo se snad   přímo v kameře. Efekty   nebyly úplně k zahození,   ale pokud je zahodíme, nic se   také nestane.
Hodina   a půl, kterou film trvá,   vás buď přivede k   šílenství, nebo se   uchechtáte k smrti.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Písničky z obrazovky

10:40 - 11:05

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Egyptské mumie - skutečnost či...

10:15 - 11:10

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:45

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:45 - 11:40

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kebab Aleppo

Kebab Aleppo
Kebab Aleppo

Billy Lush

Lush Billy

 Fabian

Fabian

Clubhouse

Clubhouse
Clubhouse

Jana Fabiánová

Fabiánová Jana

Ben Demaree

Demaree Ben

Appleseed Alpha

Appleseed Alpha
Appleseed Alpha

Sport of Kings

Sport of Kings
Sport of Kings

Naposled navštívené:
Kebab Aleppo

Kebab Aleppo
Kebab Aleppo

Billy Lush

Lush Billy

 Fabian

Fabian

Clubhouse

Clubhouse
Clubhouse

Jana Fabiánová

Fabiánová Jana

Ben Demaree

Demaree Ben

Appleseed Alpha

Appleseed Alpha
Appleseed Alpha

Sport of Kings

Sport of Kings
Sport of Kings