Cerven

Komentáře uživatele MiTra

MiTra

MiTra zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Hvězdná pěchota (Starship Troopers)
 
Přidáno: 5.8.2021
Původní námět excelentní dílo, film totální sračka
Za mně je to debakl. Natočit   béčkový film na motivy   áčkového sci-fi románu,   který stojí na vlastenectví   a filozofii režisérem,   kterému se samotná kniha   nelíbí a ani ji nedočetl je   jasná cesta k propadák a   dehonestaci původního   námětu a autora. Kniha je   skvělá, film je   sračka.Jinak to nemůžu   říct.

A   mimochodem německý fašismus   byl levicový extremismus   vzniklý z německého   národního socialismu. Což   se dnes rádo překrucuje a   dělá se z toho pravzor   pravicového extremismu což   je totální blábol.
John Carter: Mezi dvěma světy (John Carter)
 
Přidáno: 19.1.2019
Precizní film podle klasického Sci-fi
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech publikována v ABC jako   skvělý comics. Už jsem to   viděl vícekrát a stojí to   za to vidět. Srovnávání s   Avatarem a spol. je úplně   mimo. Tohle je klasická   kvalitní pocta autorovi a   klasikovi sci-fi   beletrie.(rovněž je autorem   série o Tarzanovi.) Tak až   zas budete někteří   odborníci něco komentovat   tak si napřed nastudujte   problematiku ať tu   neplácáte nesmysly. Díky  
A mimo to by bylo fajn   i číst a nejen hledět a   komentovat   https://cs.wikipedia.org/wiki/   Edgar_Rice_Burroughs
https://www.databazeknih.c   z/autori/edgar-rice-burroughs-   5857
Ztracený svět: Jurský park (The Lost World: Jurassic Park)
 
Přidáno: 2.4.2018
Otřes
Jak nesnáším kritické   komentáře tak musím   tentokrát jeden sám   vyprodukovat. Naprosto   nejhorší díl celé série.   Hrozný scénář s úplně   stupidními zápletkami. I   můj devítiletý syn,   milovník dinosaurů byl   zklamám stupiditou   scénáře. Jinak po trikové   stránce se na to dívat šlo,   ale já jsem se nedíval páč   jsem nezvládl tu   slabomyslnost scénáře a   dialogů. Naštěstí další   díly už jsou zale lepší.   Ostatně horší už to o moc   nešlo :-)
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Beatrix Potter

Potter Beatrix

The Between

The Between
The Between

Laure Gardette

Gardette Laure

Taran Hall

Hall Taran

Naposled navštívené:
Beatrix Potter

Potter Beatrix

The Between

The Between
The Between

Laure Gardette

Gardette Laure

Taran Hall

Hall Taran