Cerven

Komentáře uživatele DanielBerky

DanielBerky

DanielBerky zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Angel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2023
Super
Jeden z nejlepších seriálu   té doby a i spoustě   dnešních braků by mohl   svojí originalitou konkurovt.   I když seriál vznikl   původně jako Spin-of   seriálu Buffy přemožitelka   upírů, nakonec myslím že   Angel Buffy přečil. Kdo   neviděl doporučuji na rok 99   určitě skvělý,   originální seriál.
Enola Holmesová  2 (Enola Holmes 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2023
pozor vyzrazení zápletky
Profesor Moriarty největší   nepřítel Sherlocka je   černá žena mi přijde jako   hloupost. Až na konec celkem   ušlo lepší než 1. díl.
Grimm
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2020
Příběh seriálu náhodou   dobrý i když v posledních   řadách trochu nic moc ale   určitě bych ho doporučil   konečně něco nového co tu   ještě nebylo.
My (Us)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.3.2020
Film skoro vlastně o ničem   zápletka se záměnou   holčiček nic moc trošku   jako film natočený o   víkendu ve volné chvíli.
Rakeťák (Lightyear)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2023
Jednu hvězdičku z důvodu   že opět je v pohádce   homosexualita a už toho mám   dost. Cpou to všude tahle   lgbt komunita jen ničí   seriály a filmy člověk se   nemůže na nic koukat aniž   by tam nebyla homosexualita a   to do pohádek pro děti   nepatří. Všude to cpou na   sílu je to už otravné.
Titans
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2020
Když pominu některé   grafické momenty jako   například ztvárnění   Trigona které vypadá jako u   nějakého hororu natočeného   přes jeden víkend tak dobrý   seriál a dost dobře herci   sedí ke svým postavám.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dante Spinotti

Spinotti Dante

Osman Sinav

Sinav Osman

My (Us)

My
Us

Naposled navštívené:
Dante Spinotti

Spinotti Dante

Osman Sinav

Sinav Osman

My (Us)

My
Us