Cerven
ohodnotit

Titans [TV seriál]

Další název:
Teen Titans
Rok:
2018
Délka:
45 minut

Obsah filmu Titans

 
Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

AtemuLukas
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2020
Titans (Netflix série)
Tak tentokrát tu máme další sérii z Netflixu.   Tentokrát se jedná o „netopýří“ sérii.   Ano mám namysli Batmana, nebo spíše jeho   parťáka Robina. Dick Grayson/Robin se zde   odtrhl od svého mentora a parťáka Bruce   Wayne/Batmana.

Jeho poněkud odlišný pohled   na boj se zločinem ho zavádí na vlastní cestu,   která je dosti temná. Hned v pilotním díle   poznáváme Dickův styl boje se zločinem a   musím uznat, že bojová choreografie tu je velmi   pěkně udělaná. Trochu ta choreografie   připomíná BVS + Arrow+ Batman Begins.

No ale   vraťme se k příběhu, který začíná, když   Dick potká Rachel Rothovou, která disponuje   záhadnou silou. Po vraždě její matky uteče do   Detroitu, kde potká DLPD Dicka Graysona, který   se ji ujme. Později se k nim přidávají i   další dvě osoby s nadlidskými silami.

No,   a to je asi tak k příběhu vše. Celý děj je   ze začátku velice jednoduchý. Prostě parťák   Batmana se chce osamostatnit a vybudovat si tak   vlastní pověst bez stínu netopýra. Což je   vlastně celý koncept komiksové předlohy   Titans, kde Dick Grayson „vyroste“ a vede   svoji vlastní skupinu superhrdinů. No pojďme se   ale podívat na to, co funguje a co ne.

První   série je „zajímavá,“ protože Vás   seznamuje s dějem. Ovšem nemohu říct, že by   byla zrovna dechberoucí. Dost se tam míchají   flashbacky, na to, co se stalo před aktuálním   dílem atd… Souboje jsou tu pěkně udělané a   vlastně u nich nemám co vytknout, ani v druhé   sérii.

A co prostředí? No, když opomenu na   chvíli CGI, které jsou místy opravdu   nepovedené, tak prostředí připomíná seriál   Gotham, no občas krajinou i Hannibala. Což je   dle mého názoru plus, protože to dostává   takový ten nádech tajemna.

Co mi ale vadí   hodně je scénář a samotný Batman. (Ano čtete   správně.) Na rozdíl od mého oblíbeného   seriálu Gotham, jsou Titans místy dost   natahované, což ruší pozornost diváka. Občas   jsem se nachytal, když jsem si uvědomil, že   posouvám posuvník u nějakého dílu dopředu.   Je to způsobeno těmi flashbacky, které bych   řešil teda trochu jinak. Co se týká charakteru   postav, tak se mi vývoj Dicka zdá poněkud   „prkenný.“ Tím chci říct, že nedělá   nic, co by bylo trochu nepředvídatelné.

Ale   i to se dá přežít. Nejhorší však je matné   záblesky Batmana a potom antré samotného Bruce   Wayne v podání Iain Glen. Chápu, že tvůrci   chtěli někoho, kdo už bude ve „věku,“ a   pro toto story to asi bylo potřeba, ale jeho   fyzické proporce z něho nedělají zrovna   přijatelného Batmana. Nehledě na jeho napsanou   roli, kterou občas trest scénáristy tomuto   herci.

Ale teď ale závěrečné hodnocení.   Titans jsou dalším DC Universe na tématiku   Batman, a i když má seriál značné nedostatky   hlavně ve scénáři, tak se na seriál dá   koukat. Ovšem, pokud hledáte něco, co vás   zabaví v tématice o netopýřím muži na více   večerů, pak doporučuji Gotham, který je cca o   tři třídy na lepší úrovni. Titans dávám   6/10
DanielBerky
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2020
Když pominu některé grafické momenty jako   například ztvárnění Trigona které vypadá   jako u nějakého hororu natočeného přes jeden   víkend tak dobrý seriál a dost dobře herci   sedí ke svým postavám.
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2020
Superhrdinové zase trochu jinak
Seriál je to vcelku dobrý, má ale několik   významný ALE.

První řada je dobrá.   Seznámení s postavami, v zásadě dobré díly a   příběhy, všechno v pohodě.

Druhá řada je   v podstatě katastrofa, ale ne proto, že by byla   špatná. Dozvíme se víc o postavách, přibudou   nějaké další, je tam spousta další   vysvětlení, co se dělo a tak. Ale je to prostě   špatně natočené. Má to zbytečně moc dílů,   celé je to takové natahované. Místo toho, aby   tam byly třeba flashbacky jako v Arrow, tak jsou   tam celé díly věnované originům, nebo   vysvětlování toho, co se stalo před lety. A v   posledním díle ještě umře moje oblíbená   postava.

Není to o tolik horší než ta   první, ale jak říkám, zbytečně   natahované.

Ale určitě, pokud máte rádi   tuto tématiku, tak je to fajn.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Titans (2018) [TV seriál]Titans (2018) [TV seriál]Titans (2018) [TV seriál]Titans (2018) [TV seriál]
Reklama