Cerven

Komentáře uživatele satannas

satannas

satannas zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.3.2010
Ano, jak se píše v   oficiálním textu   distributora, scénáristé   učinili několik zásadních   změn a tím celý film   zabili. Postava šéfa CERNU   hraje jednu z klíčových   rolí, vůbec nebyla   vystižena podstata celé   věci, vztahy mezi   jednotlivými aktéry, prostě   film je dokonale zmršenej.   Jsem přesvědčen, že kdo   četl knihu bude zklamaný a i   když je jasné, že obsah   celé knihy do dvouhodinového   snímku nacpat nelze, měla by   tam být alespoň zásadní   fakta a postavy, což se zde   hrubě nepovedlo.
Armáda temnot (Army Of Dakness)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.11.2007
souhlas s kaylin , trojka je   určitě nejhorší z celé   trilogie, postrádá   strašidelnost hlavně   prvního dílu, dvojka je už   takovým mixem jedničky , ale   ještě jde
Carrie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Na svou dobu určitě tento   film patří mezi špičku.   Palma převedl Kinga na   plátno výborným stylem ,   což se opravdu málokomu   podaří. A Sissy ?   Vynikající charismatický   výkon. Určitě stojí i po   letech tento film za   shlédnutí.
Den po zítřku (Post Impact)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.11.2007
chi chi , cha cha , cho cho   ...:o))) opravdu neskutečné   , když už sestrojí takovou   mikrovlnku , jak proboha mohou   špatně vypočítat náraz   asteroidu, opravdu ztráta   času
Hněv duší (Dead Birds)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Nápad zkombinovat western a   horor špatný nebyl,   začátek poměrně slušně   krvavý, jenomže pak přijde   hodina a něco nudy a šedi.   Zbytečně zdlouhavé   prohledávání domu, pár   duchů a pak už jen   vysvobozující závěr z   tohoto neslaného, nemastného   filmu.
Hrůza v Connecticutu (The Haunting in Connecticut)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.2.2010
já bohužel všeobecné   nadšení nesdílím, v   hodnocení filmů s podobným   tématem bych tento snímek   viděl spíše v mírném   podprůměru, po půl hodince,   která dává jakousi naději   k postupné gradaci, vše   sklouzne do celkem nudné   jednotvárnosti, která trvá   až do konce filmu
Jezero 2 (Lake Placid 2)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.4.2008
tož nevím, ani smích ani   výkřiky hrůzy se   nedostavily, jednička byla   ještě snesitelná, tento   film jsem neměl ani sílu   dokoukat a to se mi často   nestává, děj slabý,   herecké výkony   nepřesvědčivé, spíš než   béčkový horor bych hledal   označení někde kolem   písmene p
Návnada (Decoys)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Ačkoliv z filmu dýchá   ledová zima , mrazení v   zádech se ne a ne dostavit.   Kdo neviděl , může být jen   rád.
Noční můra v Elm Street (A Nightmare on Elm Street)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Kdepak. Klasika je klasika, v   tomto případě určitě.
Starý film má mnohem   lepší atmošku, tady se   občasné mrazení ve   srovnání s originálem ne a   ne dostavit, Englund - mnohem   lepší,starší maska   Freddyho - mnohem lepší,   současný Freddy mi místama   připadal jak uplácanej z   modelíny.
Výsledek :   velké těšení a tak možná   trochu tušené velké   zklamání.
Paranormal Activity
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Nezáživná a vlekoucí se   nuda s primitivním hereckým   výkonem mužské postavy a   neuvěřitelně stupidním   amatérským dabingem,   alespoň tedy ve verzi, kterou   jsem viděl já. Tímto jde   veškerá atmosféra strachu   do háje a člověk jen s   povzdechem vzpomene na zlaté   časy Blair Witch, Kruhu a   podobných lahůdek, které   tento odpad i svým způsobem   tak trochu vykrádá. Na   dvojku a trojku stoprocentně   nebudu mít chuť.
Pink Floyd: The Wall
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2008
GENIÁLNÍ
Vše   podstatné, proč na tento   film kouknout, bylo již   napsáno v komentářích a   mohu jen potvrdit, že se   jedná o jedno z nejlepších   děl v dějinách filmu.
Rudý písek (Red Sands)
 
Přidáno: 14.1.2010
Rudý písek vás nenechá ani   chvíli vydechnout, nechá   Vás totiž rovnou zdechnout.   Dlouho jsem neviděl nic tak   nudného a zhruba po hodině   filmu, kdy na mě přišla   dřímota, jsem tento blábol   vypnul a nedokoukal, což se   mi opravdu stane málokdy.
Souboj cti (The Quest)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Zlatá éra Krvavého sportu   je asi nenávratně v tahu.   Jeana nejspíše kousla moucha   tse-tse, když natočil   takovýto paskvil, který   nazapadá bohužel ani do   kategorie komedie. Po vzoru   Cimrmanů jsem film dokoukal,   zda druhá půle bude stejně   slabá jako první a litoval   promarněného času .
Stalo se (The Happening)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Nenapíšu asi nic nového, co   by zde už nezaznělo.Nápad   není špatný, malinko   připomíná Den Trifidů,   který byl ale zvládnutý   skěle, mluvím o knize, film   jsem dosud neviděl. Chybí   překvapivý konec, kterým   například režisér   výtečně zakončil Šestý   smysl a dá se říci, že si   nastavil laťku tak vysoko,   že ji už asi velmi těžko   bude přeskakovat. Ale kdoví,   třeba ještě v budoucnu   překvapí.
Vymítač ďábla (The Exorcist)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Na svou dobu nadprůměr ,   který je i dnes schopný   nejen konkurovat filmům   podobného tématu , ale   drtivou většinu i směle   strčí do kapsy.
Zrůda (Monster)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Příběh jsem četl v jedné   knize popisující případy   masových vrahů. Film   nezklamal , výborně   natočený a herecké výkony   excelentní.
Život zvířat (Live Animals)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.9.2010
V upoutávce je zde psáno,   že film je mnohem lepší a   drsnější než Saw. Zdaleka   mu nesahá ani po kotníky,   trapné herecké výkony,   chuďoučký děj bez nápadu   či nějaké zápletky,   prostě kde nic není ani   horor nebere.

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

16:10 - 17:00

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Římané za humny!

16:05 - 17:00

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

86 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:45 - 17:55

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Paul Harvey

Harvey Paul

Naposled navštívené:
Paul Harvey

Harvey Paul