Cerven

Komentáře uživatele Bobik57

Bobik57

Bobik57 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Čas dluhů
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.2.2011
Po skvělém Čase sluhů   docela slušný propadák.   Fakt nechápu, že tomu někdo   může dát hodnocení 10.   Neuvěřitelně amatérský   výkon Lucky Bílé. Není to   sice nejhorší film české   kinematografie ale do zlatého   fondu se asi nezapíše...
Hobit: Neočekávaná cesta (The Hobbit: An Unexpected Journey)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2012
Re: pomalý rozjezd
Taky jsem četl jak na FDB i   ČSFD recenze o nudném či   pomalém rozjezdu. Ti, co to   psali, by si měli přečíst   knížku a uviděli by, že   tak to prostě je i v ní. Já   jsem se bavil a rozhodně   nenudil. Už se těším na   pokračování.
Ti   trpaslíci žonglující s   nádobím byl asi fakt trochu   úlet, ale jinak se film asi   stane klasikou v kategorii   fantasy.
Mackennovo zlato (Mackenna's Gold)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Letní série westernů na ČT   1 má fakt dobrou úroveň.   Mackenovo zlato v tomto ohledu   patří k nesmrtelným   perlám. Rád se na film vždy   podívám znovu. Jen m ěna   filmaře mrzí ten nelogicky   (obráceně) se pohybující   stín, který ukáže vchod do   rokle.
Prokletí hrobky faraona Tutanchamona (The Curse of King Tut's Tomb)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.11.2012
Ztráta času
Mám rád fily tohoto žánru,   ale tohle je fakt ztráta   času. Filmaři mají diváka   evidentně za debila bez   mozku. Dovedl bych to   pochopit, kdyby se jednalo o   parodii na téma Indiana Jones   nebo Flynn Carsen, ale o to   autorům evidentně nešlo.   Jestli Casper natočil i   horší filmy, pak to tedy   musí být síla. Vydžel jsem   se na to dívat asi hodinu,   pak jsem konečně pochopil,   že lepší už to asi nebude.   Fikce a absurdnost samotného   příběhu by nevadila, kdyby   tam nebyla taková spousta   logických nesmyslů. Např.   kam mizí vakopanáý   materiál z děr? Nikdo ho   neodnáší, přesto okolí   děr je ploché. V jednom   případě se asi filmařům   nechtělo kopat a tak   "díru" postavili z   kamene do výšky nad okolní   terén. Navíc tvar   vykopaných jam svědčí o   velmi pevném materiálu,   neboť stěny jsou kolmé, ale   "badatelé"   vyhazují jen za použití   lopat sypký písek... V   jednom záběru je vidět   nepovedená kulisa v pozadí   ve vzdálenosti nejméně 100   metrů a v následujícím   záběru je ve vzdálenosti   sotva poloviční.   Podivuhodně snadno vykopaní   zlatá pohřební maska   váží evidentně pár deka,   pokud by skutečně byla   zlatá, pak i Arnold měl co   dělat... To vybírám jen ty,   co jsem si stačil   zapamatovat. Mě navadí   použití takových nesymslů   záměrně, ale musí být   zřejmé, že se jedná o   parodii a ne je mínit   vážně. Pro průměrného   američana možná dobré, já   říkám never more.
S tebou mě baví svět
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Dobrá komedie pro celou   rodinu. V televizi to ale   dávaji moc často, takže   když si ji nechci znechutit,   tak se raději nedívám.   Osobně mám raději jiný typ   humoru, takže nedávám 10   hvězdiček. Proto jsem taky   nepochopil, jak mohl tento   film být vyhlášen   nejlepší komedií století.   Já bych měl jiné kandidáty   typu "Na samotě u   lesa",   "Marečku...",   "Vesničko..."
Trhala fialky dynamitem
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Nechápu, jak to někdo může   označit za nejlepší komedii   všech dob. Leda, že to   myslí sarkasticky. Podle mě   natočit něco horšího snad   nejde. Křečovitý   rádobyhumor. Poprvé jsem se   na to vydržel dívat asi půl   hodiny a pak už to nešlo.   Pokud to teď dávají v   televizi, tak to raději   přepnu jinam...
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bernard McEveety

McEveety Bernard

Shuler Hensley

Hensley Shuler

Molly Windsor

Windsor Molly

Jeff Astrof

Astrof Jeff

Naposled navštívené:
Bernard McEveety

McEveety Bernard

Shuler Hensley

Hensley Shuler

Molly Windsor

Windsor Molly

Jeff Astrof

Astrof Jeff