Cerven

Komentáře uživatele wtw

wtw

wtw zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 28
Android: Apokalypsa (Android: Apokalypse)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.2.2008
Cekal jsem ze to bude horsi.   Pribeh je pomerne zajimavy,   presto zcela predvidatelny, o   zaveru to plati dvojnasob.
Jako vyplneni volnych   90minut to staci, ovsem za   tyden nebudete vedet o cem to   bylo.
Breakout
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2008
Hodnotit tento film jako odpad   jenom proto, ze se mi nelibi   hip-hop, je dost slabomyslny   nazor. Hodnotit vsemi deseti   jen proto ze hip-hop   posloucham je to same, kdyz   ovsem vidim ze divaci zaradili   tenhle film mezi nejvetsi   sracky tak jsem proste musel   dat vic (tolik na uvod).
Nemohu se ubranit pocitu,   ze je Breakout v teto   kategorii filmu o nekolik trid   vysse nez oba prihlouple dily   Lets Dance dohromady.   Soundtrack je opravdu dost   povedeny, tanecni kreace   taktez (hlavne v zaveru),   pribeh nic noveho, ale   originalne podany a Nicol je   proste kus.
Film ma i   sva hlucha a nepovedena mista,   kterych je celkem dost, ovsem   ve svem zanru jeden z   nejlepsich filmu co jsem   videl.
Evita
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Vynikajici hudba A.L.Webbera,   presvedcive herecke vykony a   pusobivy pribeh delaji tento   muzikal velmi pusobivym   dilem.
Je pravda, ze   film zacina byt v druhe   polovine nudny a ztraci na   tempu. Tato hlucha mista   snizuji celkove hodnoceni.   Radeji bych si poslechnul jen   hudbu nez sledovat cely dlouhy   muzikal znovu.
Hairspray
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Uz od prvniho songu bylo   jasne, ze se chysta   temperamentni a velmi rytmicky   muzikal, ktery vas donutit si   poklepavat pravou nohou ci   rovnou tancovat. Prechod   jednotlivych pisni k   nezpivanym castem filmu je   nenasilny a prirozeny. Dej ale   zacne mirne pokulhavat, hlavne   v prostredni casti filmu.   Krome nutne "love   story" poukazuje pribeh   satiricky na vnitrni zabrany   rozmerove vetsich divek a   zaroven resi vecne tema -   barevnosti lidi, cely pribeh   je pak obalen vybornymi   tanecnimi kreacemi. Zaver   pribehu je trochu nepovedeny,   ale staci jen poslouchat tu   hudbu a sledovat tanec -   opravdu zazitek, ktery me   nadzvedaval ze zidle. Uz jen   diky tem pisnim si tento   muzikal pustite znovu.
Klikař Charlie (Good Luck Chuck)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Na komedii prilis trapny, na   romantickej film prilis ujety   a uchylny. Film zacal byt   zajimavy kdyz se Chuck   zamiloval do Cam. Vypadalo to   na slusne se rozjizdejici   romantickou komedii. Pak ale   prisly nechutne a hlavne zcela   zbytecne porno sceny se vsim   co se alespon trochu podobalo   zenske. Jsou filmy kde se to   opravdu nehodi. 3body za   plastiskou operaci Foglerovy   pritelkyne.
Královna Alžběta: Zlatý věk (Elizabeth: The Golden Age)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Nebylo to zase az tak spatne,   skvele herecke vykony a   celkove pekna podivana. Nejake   lehce naznacene intriky   nezachrani ovsem vetsinu   dejove prosteho filmu, vsechno   je divakovi jen jakoby   naznaceno - i ta zaverecna   bitva. Od filmu necekejte   zadnou velkou akci ani   historickou verohodnost. Je to   spise predstaveni emoci,   pocitu a nalad kralovny   Alzbety
Krvavá sklizeň (The Reaping)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Do poloviny filmu jsem s   hruzou cekal jak Hopkins nacpe   zbyvajicich 9 egyptskych ran   do konce filmu, bohuzel jsem   se dockal. Druha polovina byla   vizualne efektivnejsi, ale o   to vice nelogicka s nesmyslnym   dejem. Misty jsem se dokonce   dockal i nejakeho napeti (za   tu vazu +1bod). Nicmene diky   zaveru to vypada na   pokracovani - horsi to byt   nemuze.
I pres herecke   vykony Hilary a Anny je to   mirne podprumerny horor.
Mlha (The Mist)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Ve srovnani s valkou svetu,   nelze tento film vubec   hodnotit jako horor, co do   akce ani napeti. Od   perfektniho budovani atmosfery   uvnitr supermarketu budete   neco ocekavat, kdyz pak   nakonec zjistite ze se vlastne   nic nestalo ani nestane.   Vetsinu casu budete muset   poslouchat prorocke zvasty   jedne fanaticky, kterou by   normalni clovek trefil jiz pri   druhe vete. Takove zpracovani   bych nazval "filmovou   mlhou" - trochu pavucin,   par legracnich pavouku,   litajici potvory a vse se to   jednoduse svede na armadu,   ktera, bohuzel pro divaka,   otevrela cestu novym dimenzim.   Pochvalu snad zaslouzi jen   uplny zaver filmu s dobrou   hudbou.
Monstrum (Cloverfield)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Opravdu zazitek, jak pisou   ostatni. Tiziva az desiva   atmosfera, neprevidatelny,   strhujici dej a naprosty chaos   v ulicich New Yorku - tak by   se daly popsat klady celeho   filmu. Co mne ale vadi je to,   ze veskere rozhodovani hrdinu   je podminene videokamerou,   (proto bylo jasne ze zachranit   Beth pujdou stejne vsichni   atd..) a je nerealne ze pri   zivotu nebezpecnych situacich   se bude nekdo porad vracet pro   kameru a natacet. Nejvice mne   nastvalo kdyz jsem po kratke   dobe zjistil ze uz je vlastne   konec - to si nemohli odpustit   ten zacatek a rozvinout trochu   závěr filmu ?
btw. ta   kamera jim vydrzela dlouho   natacet ze ? :-)
Most
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.3.2008
Tento kratky film je o muzi,   ktery pracuje jako obsluha   zeleznicniho padaciho mostu a   jednoho dne podlehne nalehani   sveho syna a vezme ho do   prace. To ovsem nevi co se   vsechno stane a bude se muset   rozhodnout zda necha zemrit   sveho syna nebo mnoho lidi ve   vlaku. A tak se otec musi   rozhodnout mezi povinnosti a   laskou.

Velice   presvedcivy pribeh, ktery ve   vas neco zanecha. Skoda te   silne, ale neprirozene   atmosfery, ktera spise otupuje   vase pocity a tim ztraci   chtenou syrovost celeho filmu.
Mrtví k snídani (Dead & Breakfast)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.3.2008
Stylova hororova komedie,   ktera si na nic nehraje. Je to   sice tuctova kravina, ale   aspon svym odlehcenym a   humornym prubehem nepusobi   trapne. Hlavnim cilem je   pobavit a nekdy i trochu   polekat divaka, coz se ve   filmu podarilo. Zvlaste pri   hodne krvavych scenach a ze   jich neni malo, se budete   muset nekolikrat zasmat. Svoji   drasticnosti me to misty   pripominalo Braindead.
Muzikál ze střední II (High School Musical II)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Naprosty propadak! Nevim,   kterou generaci tento muzikal   mohl oslovil, ze se stal hitem   ? Pribeh primitivni, kamera a   strih - wtf ? hudba   nesnesitelna (az na svetle   vyjimky). Dlouho jsem hledal   nejake klady a taky nasel -   musim ocenit tanecni kreace a   dobre herecke obsazeni   jednotlivych hrdinu. (Sharpay   atd...)
Proboha lidi,   ale na tento nesmysl se radeji   ani nedivejte. Nevadi mne   prostredi v kterem se to   odehrava (treba muzikal   Hairspray je vyborny), ale   vadi mi ta obrovska naivita a   neprirozenost celeho filmu.
Pan tělocvikář (Mr. Woodcock)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.5.2008
Vidim ze se hodnoceni moc   nelisi a neni se cemu divit.   Film je dost prumerny a i   pres dobre herecke vykony moc   nepobavi. Musim ale ocenit, a   to se mi libilo, budovani   atmosfery behem filmu, jak se   John snazi dokazat ze uz je   lepsi nez Jasper, ale jeho   mladicka nerozvaznost opet   narazi a tentokrat dost tvrde.   Nevzdava to a nakonec diky   svemu odhodlani dokaze sveho   byvaleho ucitele porazit.   Nevim jestli komedie je   spravny zanr pro podobne tema,   ale vim jiste ze jsem se dost   nudil.
Paprika (Papurika)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Tento film posouva hranici   lidske predstavivosti opravdu   hodne daleko. Pribeh neni az   tak originalni, ale technicke   a umelecke zpracovani   prolinani reality a snu je tak   prirozene, ze se opravdu   nechate jen unaset do noveha   barevneho sveta, do sveta snu,   to je navic umocneno skvelou   hudbou.
Re-cyklace (Gwai wik)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2008
Existuje opravdu jiny svet,   kam odchazeji zapomenute veci   nebo opusteni lide ? Ano. Na   108 minut vas tam zavede   sympaticka spisovatelka, ktera   netusi, ze se zde setka se   svou nenarozenou dcerou.
Stare opustene mesto bylo   stylove dokonale,   "porodnice" drsna,   ale naprosto vystizna...   celkove takove efekty a   prostredi jsem u zadneho filmu   uz dlouho nevidel.
Zaver ve stylu fantasy   pohadka, ale zadny happy end   necekejte, spise pouceni do   zivota. Tento mysteriozni   horor si zcela urcite zaslouzi   vetsi pozornost.
Rekl   bych ze, pri dnesnim   sledovani, "velmi   popularnich", americkych   teen-vyvrazdovacek je uvedeni   tohoto snimku doslova jako:   hozeni perly svinim.
Rocky Balboa (Rocky Balboa / Rocky VI)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Radeji nic nez tohle zbytecne   pokracovani. Rocky nemuze hrat   mimo ring, coz v tomto pripade   byla vetsina filmu, kterou   tvorily hrozne, radoby   filozoficke dialogy, kterymi   se divak pronudi k samotnemu   treninku, ktery je vzhledem k   jeho dlouhe boxerske pauze,   filmove pomerne kratky.   Zaverecny souboj naprosto   postrada napeti a jakousi   uroven. Naprosto nedustojne   rozlouceni Rockyho.
Sirotčinec (El orfanato)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.5.2008
Atmosfera sirotcince byla   opravdu misty velmi   depresivni. Pokud vas pribeh   vtahne do deje, jako me, tak   vam bude opravdu misty behat   mraz po zadech. Musim priznat   ze nektere spanelske horory   jsou trochu low, ale podstatna   vetsina je opravdu na dost   vysoke urovni. Mozna je to   tim, ze se snazi zakomponovat   do kasickych ducharin i nejaky   ten (trochu) pohadkovy pribeh   - a na to se da divat kdykoliv
Slunovrat (Solstice)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.2.2008
“Nejdelší den roku je   nejhorším filmem tvého   života.”
Nevim jak   to s takovou bude dal   pokracovat, proto si nechavam   nejakou rezervu - 2body.
Smrtící Avalon (Avalon)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Kontroverzni umelecky   film,ktery zcela jiste nestavi   na mnozstvi akcnich scen ani   na kvalite hercu. Pochmurna   atmosfera,vyborna vizualni   stranka a naprosto dokonala   hudba udrzi divaka v kresle i   pres velmi pomaly dej a   mnozstvi nudnych dialogu,proto   behem filmu budete mit dost   casu premyslet co je skutecna   a co virtualni realita.
.....Welcome to Avalon
Superbad
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Teenkomedie, ktera rozhodne   pobavi i starsi generaci.   Vulgarni dialogy jsou mnohdy   na miste. Prvni polovina je   velice slibna a divak se   nenudi, coz se o druhe   polovine neda rict. Zachranuji   to komicke situace s   cool-policistama. Zaver je   naprosto nevyvedeny. Presto   filmu nejde uprit jakasi   celkova uprimnost a snaha o   realne zachyceni zivota   teenageru.
Tajnosti
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Mozna jsem na ceske filmy   trochu kritictejsi nez   ostatni, ale ve filmu kde neni   temer zadny pribeh, kde dej   nema hlavu a patu, nemohu   hodnotit lepe. Nestastne   zpracovani zapadniho feminismu   do nasich podminek nemohlo   dopadnout lepe. Role hlavni   postavy mne prisla nezazivna,   dost umele vykonstruovana a   hodne neprirozena (a to   nemluvim o lidech kteri ji   obklopuji). Nemohu si ale   uprit dojem, ze film na mne   pusobil velice profesionalnim   zpracovanim. Opravdu velka   pochvala za vynikajici hudebni   cast, ale i nektere herecke   vykony.
Terminátor 3: Vzpoura strojů (Terminator 3: Rise of the Machines)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.3.2008
Terminator 3 je neskutecna   blbovina, u ktere jsem se   alespon dobre pobavil a   Arnolduv vyraz pusobil nekdy   az parodicky. Od filmu jsem   ocekaval jenom efektni   podivanou bez naznaku nejakeho   vyssiho zameru a toho se mi   dostalo, takze jsem spokojeny.
Václav
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.3.2008
S klidnym svedomim mohu tento   film zaradit do podprumeru   ceskych filmu. Par povedenych   vtipu (malovani, pleteni   svetru..), pekna hudba, ktera   se sem ale vubec nehodila,   nudny dej, ktery sledujete jen   proto, ze cekate co zase   Vaclav provede, pohlednicove   zabery v takove lacine komedii   pusobi spise trapne nez   poeticky. Vse zachranuje jen   presvedcivy vykon hercu. Pokud   tech poslednich par minut   filmu melo znamenat   tragi-(komedii) tak je potreba   se vazne zamyslet nad   soucasnym trendem ceske   kinematografie. Opravdu nevim   jak jeste dlouho bude lidi   bavit sledovat tyto filmy.   Vzdyt s takovym nametem   (prezidentskych amnestii) by   se dalo dostat i mezi   narocnejsi filmove divaky.   Vaclav Havel jiste filmem   potesen nebude.
Válka rozumu a cti (Muk gong)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Historicky velkofilm, ktery   nestavi na nadprirozenych   vlastnostech hlavniho hrdiny,   ale na promyslene strategii   celeho vojska, tim mne film   pripada daleko realistictejsi.   Zadne hrdinske kecy, zadna   vnucena lovestory - vse   decentni, propracovane a   naprosto vystizne. Ocenil bych   celkovou filosofii filmu a   take protivalecne poslani (je   zde celkem dobre popsana   nesmyslnost zabijeni). Vse   doplnuje hudba znameho Kenjiho   Kawaie, ktera se nevnucuje a   jen lehce podbarvuje cely   pribeh. Skoda jen nekterych   nepovedenych efektu, kterych   si mozna po prvnim shlednuti   ani nevsimnete. Co me ale   trochu zklamalo na filmu byly   nektere herecke vykony (a   neskutecne trapny dabing,   ktery jsem mel moznost slyset)
Vampire Hunter D - Bloodlust (Vampaia hantâ D)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Jeden z nejlepsich animovanych   filmu vsech dob. Uz od pocatku   jsem byl tak zabran do   pribehu, ze jsem si ani   nevsiml drobnych nedostatku.   Clovek ani nevi komu ma   vlastne drzet palce behem   deje. Zaver je opravdu   zajimavy a i tak trochu   dojemny. Tak ma vypadat   spravna animovana fantasy   pohadka.
Vetřelci vs Predátor 2 (AVPR: Aliens vs Predator - Requiem)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.2.2008
To je primo vysmech vsem   akcnim sci-fi filmum a to jsem   veril ze pokracovani prvniho   dilu ma obrovsky potencial.   Ten nejvetsi odpad to ale   neni.
Vlci (Skinwalkers)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Naprosto primitivni dej, cely   film cekate, kdy to zacne byt   alespon trochu napinavejsi a   ono nic. Jeden bod davam za   Natassiu a druhej bod davam   jako prosbu aby netocili   pokracovani (zaver filmu by   tomu odpovidal).
Zkažená mládež (Klass)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2008
Tak tohle byla sila! Film vas   velmi rychle vtahne do tridy   mezi ostatni spoluzaky a   minutu po minute se ve vas   bude hromadit tolik zloby a   zaroven naproste bezmocnosti,   ze vas ani velice drsny konec   pribehu vlastne neprekvapi.   Jiste film ma mnoho drobnych   nedostatku a nektere situace   jsou zkreslene, ano prostredi   u nas je trochu jine nez ve   svete, ale to nemeni nic na   tom ze zpracovani tematu,   sikany, je v tomto filmu   opravdu autenticke. Klass je   takova lehce nadhozena odpoved   na vsechny tragedie ve skolach   a rekl bych ze o tomto filmu   urcite jeste neco uslysime. Je   videt ze se film v Estonsku   zacina zabyvat i vaznymi   spolecenskymi problemy, coz je   u nas, pri dnesni tvorbe,   zcela naopak.

TV Program

ČT1 - Jako malé děti (1974) [TV insc...

07:25 - 08:15

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Peklo na zemi

07:25 - 08:20

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:00 - 07:45

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:00 - 07:35

28 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Atrocious

Atrocious
Atrocious

Joey Camen

Camen Joey

Code Black

Code Black
Code Black

WUFF

WUFF
WUFF

Naposled navštívené:
Atrocious

Atrocious
Atrocious

Joey Camen

Camen Joey

Code Black

Code Black
Code Black

WUFF

WUFF
WUFF