Cerven

Komentáře uživatele retrogirl

retrogirl

retrogirl zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 48
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.6.2008
Velmi silný příběh. Během   filmu jsem u dojemných scén   byla úplně v křeči...   Doporučuji pro   náročnějšího diváka,   který vydrží i u   pomalejšího, méně   zajímavého začátku.
Bouřlivé výšiny (Emily Brontë's Wuthering Heights)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Román jsem nečetla, jen   zhruba vím, o čem je. Je v   něm tolik příběhů, že   musí být těžké jej   převést na filmové plátno   během hodiny a půl.   Bouřlivé výšiny mají   pěkný, chytlavý děj,   halvní postavy jsou opravdu   věrohodné, ale bohužel jsem   čekala trochu víc... drama,   citů... nevím.... Ale i tak   dávám 80% :) ...hlavně za   oči Ralpha Fiennse!!!
Deník mrtvých (Diary of the Dead)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.9.2008
Bože to je děsnej film!   Chodící mrtví zombíci - to   má být námět k tomu, aby   se lidi báli? Já jsem usnula   ...
Dita Saxová
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.6.2008
Takhle se převádí kniha na   plátno. Na svou dobu   výbernej film! Čekala jsem   nudu, zdlouhavý záběry -   ale nic na mě tak   nezapůsobilo.
Divoká noc (Dirty Deeds)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.10.2008
Docela dobrej námět, ale   strašně jednoduše   zpracovanej...Dalo by se z   toho udělat něco mnohem víc   zajímavějšího, s aspoň   troškou pointy a   logiky...Škoda!
Emma
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.9.2008
Možná bych dala jen 60%, ale   já ráda filmy z téhle doby   :) Jinak bych jen vyzdvihla   herecký výkon Gwyneth   Paltrow, pěkně dokázala   vystihnout hlavní postavu, a   to její moudrost i naivitu   zároveň. Příběh plný   zpletitých vztahů, spíše   pro méně náročného   diváka. Nečekejte   zázraky...
EuroTrip
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Ve své kategorii   teenagerovských komedií jde   o fakt podařené dílko.   Pokud máte rádi Prcičky   (první díly), tak vás   Eurotrip nezklame, naopak   možná ještě více   potěší :) Výborný lék na   špatnou náladu :) Mně   osobně dostal zpívající   Hasselhoff a malý Hitler :)))
Hedvábná cesta (Silk)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Já se na film dívala z   jinýho pohledu než   komentátoři přede mnou. Je   pravda, že děj je zbytečně   zdlouhavý. Konec mě ale   docela překvapil, hlavně   romantické pojetí životní   lásky, se kterou hlavní   hrdina vlastně žije celý   život, ale až po její smrti   zjistí, že ona, žádná   jiná, byla ta osudová...
Hříšný tanec (Dirty Dancing)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Tohle je srdcová   záležitost. Od dětství   můj nejoblíbenější film,   a myslím, že nejsem jediná   ;) Mohu koukat pořád dokola   a vždy mě konec dojme.   Nesmrtelná hudba, nesmrtelný   scény! Ostatní taneční   filmy se můžou jít   vycpat...
Chyťte doktora!
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2008
Moc jsem od filmu nečekala,   takže jsem nebyla až tak   zklamaná. Průměr. Chvílema   jsem se zasmála, hlavně   polda Hádek :)
Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.6.2008
Začínám mít alergii na   Hilary Duff - hraje ve všech   filmech úplně stejně,   stejně se tváří, cuká   sebou a umí nasadit jen ten   její typickej úsměv ...   brrr ... přitom je hezká   holka! ... Jinak film celkově   nic moc.
Já jsem ty a ty jsi já (It's a Boy Girl Thing)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.7.2008
Průměrná romantická   komedie s dějem, který ihned   prokouknete. Na relax fajn   film, ale za chvíli na něj   zapomenete...
Jáma a kyvadlo (The Pit and the Pendulum)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.10.2008
Tak jsem si říkala - kouknu   se na klasiku,   nepředpokládám, že se u   tak starého filmu budu vůbec   bát... Jooo prdlajs, je jedna   hodina ráno a já radši   nejdu ani na wc :)) Film svůj   účel splnil, hlavně svou   atmosférou, ta je naprosto   vynikající! Nečekjete moc   lekavých scén, jen se nechte   unést...
Konečně spolu (Then She Found Me)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Nevim. Film mě nijak   neoslovil, ačkoli jsem se na   něj těšila. Celkem pěkně   natočen, dá se na něj   dívat, ale asi jsem čekala   víc emocí... Posuďte sami   :)
Královna Margot (La Reine Margot)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2008
Skvěle zpracovaný film,   délka není na škodu. Jen   pokud neznáte historii,   které se snímek týká,   dávejte bedlivý pozor už od   začátku, jinak Vám krapet   utečou souvislosti...
Legendy z Dogtownu (Lords of Dogtown)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2008
Hodně dobrej film natočenej   bez nadsázky, střízlivým   způsobem. Výkon Heatha   Ledgera opět perfektní, ale   i ostaní "hoši"   hráli fajn :) i jezdili :)
Mamma Mia!
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2008
Tak jsem byla zvědavá na ten   zázrak z Ameriky, na kterej   každej chodí několikrát do   kina či čeká až si koupí   DVD... Jenže to je to   nejhorší - očekávat od   filmu zázraky. Zapomněla   jsem při něm, že jde o   muzikál, tudíž děj dost   dost jednoduchý, vleklý...   Ale vím, jde o muzikál. Sice   chválim originalitu   písniček, ale mně prostě   kazilo dojem to, že nebyly   tak čistě zazpívaný, jako   od ABBY. Plusy, které bych   zmínila - scény k písním,   tři postarší komické   ženy, herecký vykon   Streepové.
Moje borůvkové noci (My Blueberry Nights)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.9.2008
Na tenhle snímek musíte mít   náladu. Je o hledání sebe   sama, o času k překonání   zlomeného srdce, o   obyčejných lidech...   Výborná atmosféra nočních   podniků, skvělé herecké   výkony.
Monstrum (Cloverfield)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Mě to dostalo. A to   nesnášim tahle sci-fi   témata - nějaká příšera   chodí po městě... Jenže   tohle je skvěle udělaný!   Rozhodně bych neřekla   nízkorozpočtovej film...   Fakt pěkný, jen přežijte   nudnej začátek.
Motýlek (Papillon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2008
Jeden z nejlepších filmů   70.let. Zaujal mě už když   jsem byla malá... Silný   příběh o krutém   věznění. Skvělé herecké   výkony. Doporučuji   shlédnout i nyní, v   21.století!
Na vlastní nebezpečí
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.5.2008
Film je celkově takovej   plytkej, děj celou dobu   vázne... Nenašla jsem v něm   nic, co by mě zaujalo.   Možná jen humorný pan   profesor :)
Návrat Sommersbyho (Sommersby)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Pokud máte rádi romantické   filmy z minulých dob, tento   snímek doporučuji. Děj je   celkem povedený, hlavně   překvapivý.
Osudový dotek (The Butterfly Effect)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Tak tohle bych nečekala.   Hodně hodně dobrej americkej   film, něco míň okoukanýho,   děj nepředpokládáte a   překvapuje vás každou   chvilku! Vidím v něm hlavně   poselství osudu a to, že   žádnej život není   dokonalej, v každym někdo   trpí... A taky nenaplněná   láska, která tak musela   zůstat... :,(
Paralelní světy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2009
Snímek pro náročného   diváka, zbytek pro ty, co se   chtějí dostat do deprese :)   Nečekejte bůhvíjaký děj,   je to psychologický profil   postav a vztahu dvou lidí...   Ale natočen tak, že z   každé minuty dýchá jistý   pocit. Byla jsem mile   překvapena, dávám 100%.
Perfektní skóre (The Perfect score)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.10.2008
Tento film jen pokud opravdu   nenajdete nic lepšího na   práci. Partička mladých   lidí v čele s "Mirkem   Dušínem" se snaží   ukrást výsledky   důležitých školních   testů... Nevýrazný děj, ke   konci se trochu lepší.
Perfektní záskok (Picture Perfect)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Příjemná oddychová   romantická komedie. Nic v ní   nehledejte, jen se uvolněte a   relaxujte ... ;) Dala bych   65%, kdyby šlo.
Perly a svině (Helmiä ja sikola)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.6.2008
I když mám ráda filmy z   jiných zemí než jen USA   atd., tenhle film mě nijak   neoslovil. Naopak, už jsem se   modlila, aby byl konec. Humor   mi nic moc neříkal, děj se   vlekl... Možná pro Finy je   to skvělej film, nevím...
Protiklady se přitahují (Jack and Jill vs. the World)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2008
Celkem tuctová romantická   komedie (i když nevim jestli   komedie vůbec). Děj se   trochu vleče a je   předvídatelný, konec mě   zklamal nejvíc - čekala jsem   aspoň trochu srdceryvný :)   Takže koukněte jen pokud se   nudíte... A jedna věc mě   trochu rozčilovala - světlá   rtěnka hlavní   představitelky, která jí   podle mě hyzdí!
Překročit všechna pravidla (Breakin´ All the Rules)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2008
Zarazilo mě nízké   hodnocení. Podle mě na   americkou komedii celkem   slušné! Vtipy působí   nenásilně, český dabing   výborný. Nejlepší je   ovšem mopsík alkáč :)
Ronja, dcera loupežníka (Ronja Rövardotter)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Vzpomínka na dětství... :)   Film se mi dostal do rukou   snad po deseti letech. Co bych   mu vyčetla, je možná jeho   přílišná délka a   chvílemi se táhnoucí děj.   Ale berme ohled na to, že je   stejně starý jako já! :)   Jinak své kouzlo má a   myslím si, že patří mezi   kvalitní a neobvyklé filmy a   pohádky pro děti. Zejména   bych zmínila výborné   ztvárnění lesních   skřítků a pěknou   podívanou tamější   přírody.

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

06:59 - 09:00

118 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa z výšky

08:35 - 09:20

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

08:25 - 09:45

32 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:05

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce