Cerven

Komentáře uživatele sirenita

sirenita

sirenita zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 25
Americká kletba (An American Haunting)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Nebyl to špatný duchařský   snímek, jen jsem možná   čekala víc... Jinak dobře   natočený a párkrát jsem se   i bála :o) Jeden z těch   lepších...
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.6.2009
Jak knížka tak i film mě   zpočátku pěkně nudil, pak   se film trošku rozjel..   Závěrem, proti Šifře dost   slabé, vyzdvihnu jen hudbu =   víckrát si to nepustím.
Anglický pacient (The English Patient)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Myslím, že naprosto skvělý   film zaměřený do hloubky   postav. Určitě mě zaujal.   Romance, válka, to   odhodlání, veškeré   pocity....no prostě vše zde   najdete.
Bouřlivé výšiny (Emily Brontë's Wuthering Heights)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2009
Knižní předloha je   úžasná, ovšem zpracování   filmu velmi slabé...ostatně   jak už bývá zvykem,   málokdy je film lepší než   kniha. Film je hodně osekaný   a strohý, herecké výkony   slabé. Kdyby dostal do ruk   scénař někdo, kdo by z toho   vytěžil víc, dalo by se na   to koukat jedním   dechem...škoda :(
Deník Anne Frankové (Anne Frank: The Whole Story)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2009
Skvělý film, strhující,   dojemný, emotivní,   bolestný... Není mu co   vytknout. Není divu, že jako   kniha byl Deník přeložen do   mnoha jazyků a byl velmi   populární. Film se nemá za   co stydět a herecké výkony   jsou zde také brilantní.   Celé to nechá ve vás velmi   silný dojem. Doporučuji.
Esmeralda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Taková startovací telenovela   ve velkém. Jako mladší jsem   jí hltala a vždy se těšila   na další díl. Teď už bych   si jí sama od sebe nepustila   :-) Přesto dávám 8, je to   vzpomínka na mládí :o)
Formule! (Driven)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Sylvester Stallone ve formuli,   beze zbraní, bez přehlídky   svalů...no paráda :)   Jednoduchý film, který   ovšem nemůže být pojmout   jako odpad. Nebylo to tak   špatné.
Jarmark marnosti (Vanity Fair)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Moc pěkný film, který   ukazuje vyšší společnost a   její nadutost, chamtivost,   pokrytectví...krásu navenek   a chlad uvnitř. Prorazit na   vrchol i přes oběti se   snaží mladá Becky a skoro   se jí to daří. Slepá   láska, válka, přátelství   a vliv vysoce postavených, to   vše ve filmu je. A dotek   Indie :o) Ale přesto něco   tomu filmu chybí..
Kerberos (Cerberus)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Je zbytečné se nějak více   věnovat tomuto filmu, už   během prvních minut   zjístite, že je to ztráta   času pokračovat v dívání.   Bylo pro mě těžké vydržet   skoro do konce...
Legenda o upírech (Metamorphosis)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.4.2010
děs
Levná podoba filmu o upírech   a hraběnce Bathory.   Zbytečná ztráta času.   Nakonec jsem film dokoukala   posuvem myší -   přetáčením...jinak to   nešlo.
Lekce neslušného chování (Easy Virtue)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2010
Doporučuji :D Jeden z   nejlepších britských filmů   za poslední dobu.
Lehká oddychová komedie   s báječnou Jessicou Biel a   Colinem Firthem. Skvělé   scény tipu:
Poppy!   Poppy!! ...zasednout toho   malého rodínného psíka,   jak necitelné :D
Hon   na lišku, ale na motorce   :D
Bezprostřední,   odlehčené, skvělý jazzový   soundtrack, navíc během   filmu zazní jazz verze   "Sexbomb" a   "When the going gets   tough the tough get   going"... paráda.

Ovšem, ne   každému sedne :o)
Mamma Mia!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2009
No, musím souhlasit, film byl   naprosto skvělý a zároveň,   že nešlo o film alá ABBA,   ale film inspirovaný   písničkami od ABBY. Tento   film je pozitivní a pokud se   najdou někdy chmurné   chvilky,doporučuji ho zase   pustit...sluníčko, moře,   písničky, písek...no   paráda :o)
Milionář z chatrče (Slumdog Millionaire)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Dobrá podívaná... film,   který nám ukazuje, jak to   vlastně v Indii chodí. Kdo   si myslí, že to bylo   přehnané, tak nikdy asi   neviděl záběry z Indie,   nebo tam nikdy nebyl. Potom je   to pochopitelné. Typicky   indický film, kterému   nechybí krásní herci,   zpěv, tanec a láska... Až   na ten přehnaně sladký   konec to byl moc pěkný film.
Moulin Rouge
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Jedním slovem SUPER! Skvělé   podání v muzikálu, jak ze   stran herců tak i hereček.   Člověk by neřekl, že jim   to tak jde ve všech směrech.   Prostě super. :)
Na sv. Valentýna (Valentine's Day)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Přesně tak. Láska nebeská   po americku. Nedá se říct,   že by to bylo špatné, ale   to tleskání při šťastném   konci...brrr, to je stupidita,   která snad nechybí v   žádné americké romantické   komedii. Jako celek se mi to   ovšem líbilo.
Příběhy zajimavé,   známé tváře bylo supr   vidět takhle pohromadě...od   druhé půlky film graduje do   fajného konce...paráda :)
Nezapomeň na mě (Remember Me)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2010
Film se určitě povedl...a   ten konec, ten mě dostal.   Pierce Brosnan byl skvělý (   což se v jiných projektech   nedá říct ). Ohledně   Roberta P., nemohu absolutně   souhlasit s některýmy   názory, že byl nejslabším   článkem celého filmu, ten   jeho přednes rozzuřeného   mladíka v kanceláři...byl   dokonalý. Ale má to teda   velmi těžké vymanit se z   úpíří podoby ( neboť v   tomhle filmu nebyl absolutně   žádný rozdíl ve vzhledu   – když pominu, že neměl   na sobě hadry předních   návrhařů 8) ) a ze   začátku jsem ho tam stále   viděla, dokud mě samotný   děj nevtáhl do svého nitra.   Určitě jsem na toho to herce   zvědavá, co bude dál....
Emilie de Ravin mě   překvapila, na fotkách z   natáčení absolutně   nezajímavá, ve filmu živě,   krásná a herecky   přijatelná :)
Film se   mi líbil.
Normal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Po dlouhé době zase dobrý   český film. I když ta   podobnost s jehňátky je víc   než silná a představitel   Petra Kurtena / Milan Kňažko   s Anthony Hopkinsnem... ale   co, podívaná byla super,   hudba taky... takže velké   plus českým filmům :o).
Přestupný rok (Leap Year)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Pohodový a moc pěkný   romantický film. Mělo to   vše, náhodné setkání,   zklamání a nalezená   láska...prostě pohádka. :)
Sirotčinec (El orfanato)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Psycho snímek - film, který   není hororem v tom pravém   slova smyslu, ale svým   způsobem vás dostane. Velké   plus bych dala   španělštině, angličtina   by ten snímek takovým   způsobem nepodtrhla. Má   mojí 9. :o)
Sněhurka (Snow White)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2010
Film s hořkým nádechem   zbohatlé mládeže, která   zná jen zábavu, alkohol,   drogy, prostituci. Žádná   zodpovědnost. Otec hlavní   hrdinky neustále pracuje,   nemá absolutně zájem o   svoji dceru a ani čas a svoji   pohodlnost ke svému dítěti   vynahrazuje penězy.
Matka, pravděpodobně   zakomplexovaná alkoholička,   která již nežije s   manželem, ale nebrání se   příležitostnému sexu s   ním, v nejtěžší chvíli   odmítá své dceři pomoci...   A tak si mladá Nico razí   životem cestu sama... Ikdyž   jsou některé momenty lehce   předvídatelé, jako samotný   film je velmi zajímavý.
Ti druzí (The Others; Los otros)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Skvělý thriller s úžasnou   hororovou tématikou. Nicole   Kidman je tu perfektní. A   španělští režiséři   stále více dokazují,že to   umí. Myslím, že kdo má   rád duchařskou tématiku,   tak je tento film správna   volba. Nejen dějem, ale i   herckým obsazením. Prostě   supr.
Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2010
Šlo to 8)
Hodnotím jako člověk, co si   knižní ságu oblíbil a   líbí se mi i filmová verze.   Ne jako někdo, kdo teda musel   kouknout na film, který pak   jen stejně kritizuje   záporem. Nechápu, když   existují trailery, proč na   to někdo jde, či si to   pouští...pokud romantické   zpracování pro náctileté   není jeho šálek čaje.

Začátek filmu   byl opravdu velmi slabý, dalo   se z toho vytěžit mnohem   více. Co musím ještě   vytknout, je slabá = nudná   hudba(!!) v celém filmu. S   jedničkou se to nedá   srovnat. Tam to má správnou   dynamiku, u dvojky jsem měla   pocit, že hudba absolutně   nestíhá a hlavně neumí   zaujmout. Zbytek filmu jinak   super. Konečně mě děj   vtáhl.
Dvojka o   proti jedniče mě celkem dost   zklamala. Musela jsem na film   kouknout ještě 2x, než mě   více chytl... 8)

Co se týká CZ dabingu,   tak tady je ještě   příšernější,   hnusnější = odpad, než v   prvním díle. Nechápu, že   to můžou vydat. Pokud   člověk na to jde do kina,   popř. si pustí orig. na DVD   a pak "zkusí" CZ   dabing, rve to uši, jak   může někdo takhle zpackat   práci. Přitom češi uměli   dělat kvalitní dabing. Ale   to to...
Twilight sága: Stmívání (Twilight)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Naprosto skvělý film pro   náctileté i starší, pokud   máte rádi upíry,   vlkodlaky... První jsem   viděla film a ten mě   inspiroval k přečtení si   knihy. Jako jeden z mála,   který se drží knižní   předlohy, i když i zde bylo   pár odchylek... Nesouhlasím,   že kniha byla   lepší...občas to bylo až   moc samé " miluji tě   " které se ve filmu tak   často neobjevovalo.   Naštěstí. Určitě   doporučuji jak film, tak i   knihu, ať každý posoudí.   :o)
Ulovit miliardáře
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.10.2009
Hrůza!
Kam ta česká filmová tvorba   spěje?! Děs, hrůza,   katastrofa!! Nevím, kdo mohl   dát do takovéhoto filmu   peníze a už vůbec nechápu   tu naději, že by snad daný   film měl vydělávat!!! Do   kina jsme šly původně na   něco úplně jiného, spletla   jsem si datum, ale co, šly   jsme. Ovšem po prvních 15   minutách jsem chtěla   vstanout a odejít. A musím   říct, ani ten zástup   známých herců film   nezachránil.

Půjdete-li na   miliardáře do kina -   maximální ztráta peněz a   času(!!) = zkažený večer.
Upírův pomocník (Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.5.2010
Nudné
Nudné, utahané, děsné...   Absolutně se mi tento film   nelíbil a nemám vplánu   pokračovat při natočení   dalšího dílu.   Nedoporučuji.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Oona Roche

Roche Oona

Doctors

Doctors
Doctors

Sandra Oh

Oh Sandra

Dort (Cake)

Dort
Cake

Bloomfield

Bloomfield
Bloomfield

Danny Young

Young Danny

Meditation Park

Meditation Park
Meditation Park

Naposled navštívené:
Oona Roche

Roche Oona

Doctors

Doctors
Doctors

Sandra Oh

Oh Sandra

Dort (Cake)

Dort
Cake

Bloomfield

Bloomfield
Bloomfield

Danny Young

Young Danny

Meditation Park

Meditation Park
Meditation Park