Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Sněhurka

 
Dvacetiletá Nico patří k curyšské zlaté mládeži a život je pro ni jedna nekonečná párty. Bohatý a věčně zaneprázdněný otec poskytuje bezednou platební kartu, přítel Boris, majitel hudebního klubu, zase jistou substanci... záliba v ní vynesla Nico něžnou přezdívku Sněhurka. Vše se změní ve chvíli, kdy dívka poznává charismatického rapujícího zpěváka Paca, který v životě nedostal nic zadarmo a do něhož se bezhlavě zamiluje. Nico by ráda žila normálním životem se svojí novou láskou, ale díky své naivitě a neochotě pro změnu cokoliv udělat její osud nezadržitelně směřuje k tragickému vyústění...Formálně ambiciózní film švýcarského režiséra...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
německá
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sněhurka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

sirenita
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2010
Film s hořkým nádechem zbohatlé mládeže,   která zná jen zábavu, alkohol, drogy,   prostituci. Žádná zodpovědnost. Otec hlavní   hrdinky neustále pracuje, nemá absolutně zájem   o svoji dceru a ani čas a svoji pohodlnost ke   svému dítěti vynahrazuje penězy.
Matka,   pravděpodobně zakomplexovaná alkoholička,   která již nežije s manželem, ale nebrání se   příležitostnému sexu s ním, v nejtěžší   chvíli odmítá své dceři pomoci... A tak si   mladá Nico razí životem cestu sama... Ikdyž   jsou některé momenty lehce předvídatelé, jako   samotný film je velmi zajímavý.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Sněhurka (2005)Sněhurka (2005)Sněhurka (2005)Sněhurka (2005)
Reklama