Cerven

Komentáře uživatele Krupe

Krupe

Krupe zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 119
2012
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.2.2010
Tak nás Hollywood obdařil   zase jedním směšným   filmem. Záchrana světa v   americkém podání. Velmi,   velmi, ale opravdu velmi   přitažené za vlasy. Film   vidět a zapomenout.
22. července (22 July)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2018
Jednoznačně přepálená   stopáž. Pohled spíše ze   strany postižených rodin,   soudní proces a něco více o   Breivikovi je tu okrajová   záležitost.
40 let panic (The 40 Year – Old Virgin)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.6.2012
Tak prý komedie. A čemu se   zde smát? Nuda, když už   humor, tak laciný a   stupidní. Já tyto rádoby   komedie prostě nemusím...
6 Days
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2019
Tak nevím, jestli ti   tepicháři byli v tomto   případě amatéři, nebo   opravdu SAS byli tak dobří.   Ale jedno vím jistě,   politici by zasloužili   nakopat do prdele...
65
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2023
Možná i pár spoilerů tu bude!
Taková jednohubka, plná   nelogičností, až jsem si   musel párkrát pokroutit   hlavou a plácnout se do   čela. Vizuál je na slušné   úrovni, děj jednoduchý, ale   to u tohoto žánru ani nikdo   nečekal, nějakou velkou   myslivnu. Nějak se tam   ztratila nebo vypařila ta   třetí osoba, nějak jsem to   nepochopil. No a Adam asi   třikrát minimálně při té   turistice ztratil zbraně a   vybavení, aby se pak po   střihu respawnoval komplet   vybaven. Speciálně u toho   báglu to bije do očí. Ale   shlédnout se to dá, sice   potenciál se z toho dal   vytěžit určitě větší
Anakonda (Anaconda)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.2.2019
Tohle nestojí za komentář,   obyčejný brak a utrpení,   které nezachrání ani docela   slušné obsazení.....
Annihilation
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2019
Taková female high society   družina se vydá tam, kde   zklamali i mariňáci? Co by   ne. Pohybují se sice se   zbraní jako chlap na   štoklích, ale budiž.   Pěkné prostředí, téma   není špatné, konec to ale   zabil.
Assassin's Creed: Lineage
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2011
Pane bože, to nemá za účel   se tvářit jako celovečerák   či něco jiného. Jedná se o   filmeček před uvedením hry   Assassins Credd II. Neměl na   starosti trhat rekordy, byl   natočen za jiným účel. Za   prvé jako marketingový tah   pro chystaný prodej této   jinak velmi dobré hry a za   druhé i pro fanoušky. Účel   si myslím splnil na 100%,   jako film nefilm je to velice   pěkné, simulace prostředí   a doby také, nemá to chybu.   Samozřejmě, pro toho, kdo   nezná tuto sérii, tak to pro   něj je nepochopitelné a   nezajímavé ( třeba pro   matej69 ).
Bitva o Sevastopol (Bitva za Sevastopol)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2019
Ujde to, je to jiné, prostě   ruské. Ta jejich mentalita je   přeci jen v těch filmech   vidět, ale s tím se musí   počítat. Jinak výprava a   triky na velmi dobré úrovni,   vůbec si nezadají s   Hollywoodem.
Blízko od sebe (August: Osage County)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.3.2015
Dost dobré drama jedné   rodiny, kde všichni   zůčastnění herci   podávají excelentní   výkony, hlavně M.   Streepová. Super.
Boeing 747 v ohrožení (Executive Decision)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.5.2022
V tomto filmu si zahrál   Steven Seagal svou životní   roli. Vzpomínám si, že   když jsem to viděl poprvé,   tak jsem si říkal, kde a jak   se tam objeví znovu :-)
Boj (Krigen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2019
Severské podání problému   Afgánistánu.V pár akcích v   podstatě ukázaly tu   beznaděj koaličních sil.   Válka, která nikam nevede,   nikdy nebude mít vítěze a   obyčejní vojáci ani   nevědí, proti komu bojovat.   A pak přijde jedna   "chyba", za kterou   ještě nakonec dostanete   přes držku. Dobrý film.
Calibre
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2019
To si takhle s kámošem,   ještě než se z vás stane   rodinný typ, zajedete zalovit   nějakou tu zvěř. Večer   před lovem se sežerete jak   polský zájezd, kámoš to   přikrmí trochou cukru a   ráno máte oko z kašparovy   krávy. No a pak už je na   průser zaděláno... Super   film, super prostředí s pro   mě debilním koncem.
Cizinec ve vlaku (The Commuter)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.7.2018
Opravdu v té Americe mají   vagóny mezi sebou pojištěny   řetízky proti nechtěnému   rozpojení? :-) Stý znak...
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.12.2010
Jay Baruchel nebyl vtipný,   jen se o to velmi, skoro až   překotně a nepřirozeně   snažil. Film je z toho   slabšího soudku. Mrzí mě   to, docela hodně jsem od něj   očekával, už kvůli   Nicolasi, ale scvrklo se to na   jedno velké máchání rukama   a toť vše.
Dempsey a Makepeaceová (Dempsey and Makepeace)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Klasika, kterou jsem ve svém   školním věku hltal se   svými rodiči. zub času se   už na ni podepsal, dnes se   divím, co mě u té telky tak   drželo. Tak oni nám soudruzi   toho zase tolik nepustili, to   bude asi ono. Jinak v zimě z   nudy to stojí za oddych.
Dokažte mi vinu! (Find Me Guilty)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2012
Tak Vin Diesel tu zahrál asi   zatím jeho životní roli,   mile mě překvapil. Drama s   komediálními prvky dle   skutečného případu.   Přestože se odehrává celý   film v soudní síni, vůbec   se nenudíte...
Dokud nás smrt nerozdělí (The In-Laws)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.6.2012
Tak toto snad ne, to byla   ubohost. Humor ani náhodou,   docela laciné a stupidní,   chudák Michael Douglas...
Drsná Planina
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2010
Soukupova práce je poznat. Ze   silného tématu film takřka   o ničem. Nebýt kvalitního   hereckého obsazení, tak na   to nečumím. Hudba tento film   navíc ještě dorazila,   opravdu se k tomu velice   "povedla", je   nejslabším článkem tohoto   výtvoru.
Duel Jaromíra Soukupa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.12.2019
Opravdu musí být pro   komentář 100 znaků? Tak   tedy - hoďte na něj síť,   álála, hoďte na něj   síť, álála.
Equalizer 2 (The Equalizer 2)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2019
Jak se stát ortopédem snadno   a rychle? Půjč si kabát Od   Stevena Seagala. Pak už jen   máchat rukama a nožíkama,   sem tam nějaké ortopedické   zvuky a úspěch je zaručen.   Jo, a rodný list Míry   Dušína sebou. Zklamání,   oproti jedničce krok dozadu.   A velice mě zklamal výkon   Pedro Pascala.
Experiment (The Experiment)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2010
Hodnocení zde podle mne   absolutně neodpovídá   skutečnosti. Film je daleko   lepší a stoprocentně stojí   za zkouknutí. A výkon   Foresta Whitakera je   oskarový, v původním   znění je to ještě větší   zážitek. Jak se z lidí   mohou stát hovada snadno a   rychle. Řekl bych, že se to   přesně trefuje do dnešní   doby, kdy prachy jsou nade   vše.
Far Cry
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.1.2013
Něco tak slaboduchého a   jednoduchého jsem už dlouho   neviděl. Od první minuty   jsem si mohl jen ukroutit   hlavu. Od Uwe bolla taky nelze   nic jiného asi čekat...
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2011
Co dodat po takové době k   tomuto skvělému filmu? Nic.   Snad jen: díky Forreste za   příjemně strávený čas s   tebou.
Fotři jsou lotři (Meet the Fockers Sequel)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.6.2012
Nejslabší díl, ale přesto   jsem se ještě bavil. Další   pokračování by to už ale   asi zabilo. Trochu mě zklamal   De Niro, respektive jeho role.   V tomto díle jej nenechali   tak vyniknout a je to   obrovská škoda. Spíš se   jeho postava zvrhla do   naprostého špagetivola...
Frekvence (Frequency)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2013
Jsem Ježíšek a dám ti   velký dárek, Gordo. Někde   si ho napiš, musíš si ho   dobře schovat pro příště.   Pamatuj si -   "Yahoo". Tak to by   se mi taky líbilo, takový   dárek :)
G.I.Joe (G.I.Joe: The Rise of Cobra)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.12.2009
Slaboduché, i ty některé   triky budou za nějaký   krátký čas zastaralé.   Brendan Fraser tam má pěkný   štěk a Dennis Quaid, tak   takovou děsnou roli jsem u   něj ještě neviděl. Nakonec   jsem u toho usnul. Na to,   jakou to mělo reklamu, tak   nic moc.
Hanebný pancharti (Inglourious Basterds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Konečně jednou zase   Tarantino natočil dobrý   tarantinovský film. Brad Pitt   nikdy nezklame, ovšem   nepřekonatelná je role CH.   Waltze alias plk. Hanse Landy.   Přesně takhle vypadá   úlisný, vyčůraný ba i   chytrý esesák.
Hlavní kandidát (The Front Runner)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.4.2019
Po celou druhou půli filmu   jsem si stále říkal, jak by   to asi vypadalo, kdyby místo   Bushe, přijel do Prahy Gary   Hart. Vůbec jsem o tomto   nevěděl, asi to bude tím,   že jsem byl ještě mlád a   měl jsem díkybohu zcela   jiné zájmy... Jinak, film   neurazí, herci se za své   výkony nemusí stydět.   Ještě nějaký pořádně   detailní o
Monice   Lewinské, prosím :-)
Hostel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.8.2012
Naprostý hnůj, totální   sračka točená snad pro   devianty, ve které jsou   osazeni i cs herci ( když   už, tak už ). Je to pro   silné nátury ( nebo snad   ...).

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

15:00 - 16:10

18 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Krásné země z výšky

15:15 - 16:10

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:30 - 15:30

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:30

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alois Švehlík

Švehlík Alois

Larry Pizer

Pizer Larry

Petr Horký

Horký Petr

O sláve a tráve

O sláve a tráve
O sláve a tráve

Příklady táhnou

Příklady táhnou
Příklady táhnou

Skleněný vrch

Skleněný vrch

Kamenný klíč

Kamenný klíč
Kamenný klíč

Kat nepočká

Kat nepočká
Kat nepočká

Prášilové

Prášilové
Prášilové

Návraty

Návraty
Návraty

Fučík

Fučík
Fučík

Naposled navštívené:
Alois Švehlík

Švehlík Alois

Larry Pizer

Pizer Larry

Petr Horký

Horký Petr

O sláve a tráve

O sláve a tráve
O sláve a tráve

Příklady táhnou

Příklady táhnou
Příklady táhnou

Skleněný vrch

Skleněný vrch

Kamenný klíč

Kamenný klíč
Kamenný klíč

Kat nepočká

Kat nepočká
Kat nepočká

Prášilové

Prášilové
Prášilové

Návraty

Návraty
Návraty

Fučík

Fučík
Fučík