Cerven

Komentáře uživatele kaosm

kaosm

kaosm zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
2 zbraně (2 Guns)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.10.2013
nic
nic překvapivého se   neodehraje. Klasický   průběh, předpokládatelný   konec. Našly se i dojemné   chvilky našly se i vtipné   chvilky. Stručně- není to   nej, ale kouknu se znova.
21 Jump Street
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Nenáročné na pozornost.   Semtam nějaký ten   "joke". Semtam   rádoby vtipná situace.   Předpokládatelný konec.   Akční? Neřekla bych.   Překvapila mě malá role   Deppa. Děkuji, ale znovu ne -   zase tolik srandy tam   nebylo...
Definice lásky
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.1.2013
nevím, nevím
Někde jsem četla, že s   Láskou nebeskou se to nedá   srovnat. Tak já to teda   nesrovnávám, ale dokud ten   film jede, je příjemné a   odpočinkové jej sledovat.   Pak najednou skončí a ve   výsledku se ve filmu nestalo   nic. Ale pro relax příhodné   :)
Grinch (The Grinch)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2012
:/
Obrovská škoda, že to   skončí tak, jak to skončí!   :( Grinch je dokonale   zlomyslná postava a kdyby mu   tahle role vydržela dokonce,   tak se dočká mnohem   lepšího hodnocení. Film   jako takový má originální   nádech, pohádkovou klasiku i   zajímavé detaily! Za mě   Gronch patří k Vánocům!
Jack a obři (Jack the Giant Slayer)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2014
zklamání
Dlouho jsem nebyla z filmu tak   zklamaná. Tak nějak se tam   nicmoc nestalo. Zabiják   obrů? Jack byl sympatický   jouda, nic víc. Jakýsi   vůdce obrů byl polo   retardovaný a byl asi   nejmíň hrozivý ze všech.   Ani silné momenty ve filmu se   nějak nevyvedly.   Nemastné/neslané. Fakt   škoda.
Miláčku, zmenšil jsem děti (Honey, I Shrunk the kids)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2012
Moc krásný film! Má prvky   snad všeho! Pohádka, sci-fi,   drama, romantika, kmedie... I   přes předvídatelný závěr   je opravdu povedený, se   všemi efekty, detaily a   vtipy!
Prodloužený víkend (Labor Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.2.2014
Vidět ano. Dvakrát ne, díky.
Párkrát jsem se lekla a   jednou se mi chtělo brečet.   Jinak krásný film, s   předpokládatelným   odvíjením děje. Konec se   zdá být nepravděpodobný.   Dle mého by se s tím   odloučením hlavní hrdinka   (K. Winslet) nesrovnala a   nevydržela tolik let, když   naznačovali co naznačovali.   Víc než jako drama bych to   klasifikovala jako romantický   film s dramatickými prvky.   Jednou a dost.
Silent Hill
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.4.2014
celkem zklamaná
Asi jsem čekala   přespříliš. V podstatě z   toho nemám nijaký dojem.   Pár "bojících se"   scén, ale jinka nic.   škoda... Abych nekřivdila...   ten padající popel- dobrý   no...
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
André Farwagi

Farwagi André

Vinny Vella

Vella Vinny

Manuela

Manuela

Nejtěžší volba

Nejtěžší volba

Aleje

Aleje

Naposled navštívené:
André Farwagi

Farwagi André

Vinny Vella

Vella Vinny

Manuela

Manuela

Nejtěžší volba

Nejtěžší volba

Aleje

Aleje