Cerven

PROFIL UŽIVATELE: konai

konai

konai zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin Mihula

 
Povolání:Nájemný vrah

Kdo jsem/Co jsem: Jsem obyčejný filmový fanda, kterých je na světě mnoho a mnoho. Nejradši ze všeho mám horory a povedené komedie. Nepohrdnu však ani sci-fi, fantasy, animacemi, romantickými a historickými. Mám rád celou sérii Predator, Alien, Scream, Pirates of the Caribbean, Indiana Jones a nějaké dobré díly obsahují série Friday the 13th, Nightmare on Elm Street, Puppet Master a Scary Movie. Naopak nemám rád (či nenávidím) série Harry Potter a Twilight.

Všechny díly Harryho Pottera od Ohnivého poháru (který byl ještě dobrý) jsou podle mě jedny z nejpřecovanějších filmů. Twilight je blbost sama o sobě a nechápu, jak se to může někomu líbit ?!

Kdybych měl nahlédnout do svého reálného života, provozuji softball (hraji za tým Hladový hroši), atletiku a sportovní činnosti. Jedním z mých hlavních koníčků je chovatelství (chovám fenu Kiru a dva potkany Garyho a Frye). Jinak jsem dříve provozoval sběratelství, to už však odpadlo. Rád jezdím na kole a jezdím po výletech. Také se věnuji svému filmovému webu ve spolupráci s uživateli bat55 a DaliX. Nejradši mám teplo okolo 25 stupňů celsia (teplo, ale né slunečno). Naleznete mě na webech: Pevnost, Liter, Facebook, Blog, CSFD, IMDB, Tanoth, 4Story, Aukro, E-mail, Studna a na mnoha dalších, kde nejsem však nijak zvlášť aktivní.


Filmy/Seriály: Nejradě ze všech ročníků filmů mám 70. - 90. léta 20. století. V té době totiž vznikla nejedna kvalitní série, začínal barevný obraz, NEEXISTOVALO 3-D!, nebyli zfilmované všechny nápady... Z roku 2010 (i 2009) se mi líbilo hodně nových snímků (viz. níže). Poté, co odpadli Predátoři, mým jediným velmi očekávaným filmem je Scream 4. Z němých snímků mám nejradši Kabinet doktora Caligariho a Upíra Nosferatu - Symfonii smrti. Klaním se distributorům Bonton Film (nejlepší), Levné knihy (velmi dobrý) a Řitka Video (levný). Nemám rád Magic Box (zbytečně drahý).

Se seriály je to u mě trochu jiné než u filmů - mám rád animáče. Nejraději mám Simpsonovi a Futuramu - těsně za nimi je poté Městečko South Park a Přátelé. Když jsem byl malý, měl jsem velmi rád Digimony a trochu mě baví ještě do dnes. Mám rád ty krávoviny z Jim Jamu, protože jsou tak děsně blbý, ale zábavný (většinou jsem dal 3-5 hvězdiček). Z českých seriálů u mě vede Ordinace v růžové zahradě.


Hodnocení/Komentování: Mnoho lidí hodnotí podle režiséra, obrazu, bonusů, hlášek... Co to je? Podle mě by se mělo hodnotit hlavně podle zábavnosti. Do rány si vezmu například takový Alien vs Hunter, né jednou mi totiž někdo napsal do zprávy: "Ty asi nejsi moc chytrý, když jsi dal AVH dvě hvězdičky, co? Dyť to dělalo Asylum!" Na to jsem vždy reagoval: "Je mi jedno, že to udělalo Asylum, mě to bavilo!" Ačkoliv v komentářích vždy narážím například na obsazení či na režii, dělám to jen pro zaplnění "prázdna" a hlavní pointou mých komentářů je vždy zábavnost.

Kontakt na uživatele:

  • Email: m.mihula@email.cz

  • Mobil: +42

  • WWW stránky: http://film100.blog.cz


TV Program

ČT1 - Krásné živé památky

04:50 - 05:15

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Domov kunovce tečkovaného

04:50 - 04:59

1 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:50 - 04:59

1 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Big Man I. - Neobvyklá pojistk...

04:00 - 05:59

51 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce