Cerven

PROFIL UŽIVATELE: 2104

2104

2104 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

 

Na konci 60. let jsem jako malá holka bydlela s rodiči na malém městě v jednom malém bytě nad vchodem do kina. Každý večer jsem se z okna dívala na davy lidí, které proudily do biografu. Ano, davy lidí! Tehdy se totiž promítaly skvělé filmy. Ve vestibulu kina visely veliké plakáty tehdejších filmových hvězd - Belmondo, Delon, Marais, Gabin, Philipe a další. Ráda jsem si je prohlížela, ale tenkrát jsem je znala pouze z těch plakátů, protože jako malá jsem mohla jen v neděli odpoledne na pohádku nebo na film pro děti.
Filmy ze 60. a 70. let jsou i dnes báječné a já se k nim ráda vracím. A nejen k nim. Miluji filmy, televizní inscenace i některé seriály. Musím ale přiznat, že kinu se nevyrovná ani ta nejlepší a největší obrazovka. Nejsem filmový fanatik, ale vášnivý divák. Ulítávám na kreslených filmech (Madagaskar) a filmech se zvířaty (Medvědi). U takových filmů jsem naprosto "nesoudná". Nemusím moc komedie a hrané pohádky, o vánocích si nejraději pustím pár pořádných detektivek nebo dobrodružných filmů.
Ocením nejenom dobrý film, ale i dobrou knihu (např od Johna Irwinga). Mám ráda cestování se svým mužem, procházky se psem, majáky a všechno o mořích a oceánech, rockovou muziku a dobré jídlo.
Zdravím všechny filmové nadšence a těším se, že s filmy zažijeme ještě spoustu úžasných zážitků. Tak dobrý obraz a dobrý zvuk!!!

Kontakt na uživatele:

  • Email: vl.vic@centrum.cz

  • Mobil: +42


Fanklub (max. posledních 20 herců a tvůrců):

Nejoblíbenější herečky:

Nejoblíbenější režiséři: