Cerven

Komentáře uživatele 2104

2104

2104 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
Co je šeptem... (Rumor Has It)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.4.2016
Tři generace žen a jeden muž
Hlavní motiv tohoto   amerického filmu mi   připomněl český film z   roku 1942 s Janem Pivcem a   Zitou Kabátovou - Muži   nestárnou. Američané svůj   film sice "nadupali"   hvězdami, ale to je asi tak   jediný klad tohoto snímku.   Na úspěšnou českou komedii   se s chutí podívám znovu,   ale tuhle americkou už   příště vynechám.
Dobrý Will Hunting (Good Will Hunting)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.7.2011
Do posledních chvil divák   neví, zda Will využije   svého talentu nebo ho   promarní. A celou dobu   přemýšlí, co je pro Willa   nejlepší. Setkání Willa s   prof.Lambeau ovlivní život   nejen těch dvou, ale i   psychoterapeuta Seana. Konec   mě dostal, Will nepromarní   svůj geniální talent, ale   podle Seanovi rady zůstává   svůj... Velmi dobrý   scénář a skvělé herecké   výkony všech.
Edith Piaf (La Môme)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.9.2010
Film o obrovském talentu   vykoupeném velkou bolestí. A   happy end se nekoná...   Excelentní herecký výkon   hl.postavy. Zpočátku mi   vadilo, že film není úplně   chronologický popis života   Edith Piaf, ale pak jsem   pochopila, že to je jedna z   věcí, která dává filmu   spád a zvláštní napětí.   Závidím všem, kdo si bez   problémů dokážou   přeložit texty šansonů. V   tom byl také jeden z   přínosů filmu. Šansony bez   textů jsou jen poloviční.
Frida
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Viděla jsem tenhle film pouze   v televizi, ale i tak to byl   velmi silný zážitek. Život   Fridy byl inspirativní a   hodný obdivu. O to víc mě   těší, že jsem tento filmi   viděla spolu se svou téměř   dospělou dcerou a sdílely   jsme naprosto stejné pocity.   Film doporučuji, skvělá   Salma, zajímavé kostýmy a   silný příběh.
Hlídač č. 47
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.9.2010
Na tenhle film jsem byla moc   zvědavá a nezklamal.   Úžasná atmosféra, rychlý   spád děje a hlavně   vynikající herecké výkony.   Vůbec si nemyslím, že film   zachraňoval pouze Karel   Roden. Mě zaujala   představitelka Aničky.
Kawasakiho růže
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Tenhle film si zaslouží   ocenit. Možná má spoustu   rozporuplných scén, ale už   jen téma filmu stojí za to   ho vidět. Mě naprosto nadchl   výkon paní Kolářové ve   scéně, kdy vysvětluje   dceři svoje chování a   postoj v době jejího   narození. Já jsem pí   Kolářové věřila každé   slovo.
Moc mě mrzelo,   že v kině se dali diváci   spočítat na prstech jedné   ruky.
Králova řeč (The King's Speech)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Zážitek
Moc jsem se na tento film   těšila a ani trochu mne   nezklamal. Úžasné herecké   výkony všech. Osobně se mi   líbila Helena Carter v roli   královny, její láskyplné   pohledy a naprostá oddanost   manželovi byly obdivuhodné.   Několik velmi dojemných   scén si zachovalo svou   anglickou noblesu. Nechám   pomalu odeznít atmosféru   filmu a po čase se na něj   velmi ráda podívám znovu.
Občanský průkaz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2013
"Připomínat,   připomínat,   připomínat" v jakým   absurdistánu jsme žili za   komančů. Pravdivý až z   toho mrazí. Jinak výborné   obsazení, čtyři hlavní   hrdinové hráli přirozeně a   s lehkostí a p.Myšička byl   excelentní.
Pomsta ženy středního věku (Revenge of the Middle-Aged Woman)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.9.2010
Stále věčné téma nevěry   v manželství, tentokrát   vtipně natočené. Řešení   dané situace v podání   inteligentní a schopné Rose   je velmi elegantní.   Báječná terapie pro   všechny ženy po 40.
Rivalové (Rush)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2013
Skvělý film
Možná jeden z nejlepších   filmů se sportovní   tématikou, které jsem kdy   viděla. Film o vášni,   lidské vůli a obrovském   respektu. Výkony v obou   hlavních rolích naprosto   excelentní. Skvělá kamera a   hudba. Uznání maskérům.   Nenapadá mě nic, co by se   dalo filmu vytknout.
Springsteen & I
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.9.2013
Přes 30 let jsem jeho   fanynkou a na film jsem se   strašně těšila. Dávám   90%, protože nic s Brucem   nemůže mít špatné   hodnocení. Snad jen konec   mohl být trochu méně   prudký a to poslední co se   mělo na plátně objevit měl   být Boss. Za nás z   "východu" vztah k   Brucovi naprosto přesně   vyjádřil fanoušek z Polska.   Springsteen byl pro nás   symbol svobody. Nemyslím si,   že je to zpěvák jen   "tvrdě pracujících   dělníků", jeho hudba   (včetně textů) je tak   skvělá, že osloví všechny   napříč generacemi,   spol.vrstvami, bez rozdílu   ras. Vždycky jsem oceňovala   tu obrovskou sílu, která z   jeho písní čiší, krásnou   barvu hlasu a   "barevnost" jeho   hudby. Neznám zpěváka,   který by víc symbolizoval   Ameriku.
Dokument   stojí za to, hlavně část z   jeho koncertu v Londýně a   záznamy z jeho začátků.
Živému koncertu loni v   Praze se ale NIC nevyrovná.
Svět podle Garpa (The World According to Garp)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2011
Skvělý Williams a ještě lepší Closeová
Knížku Svět podle Garpa   jsem přečetla jedním dechem   a i film se mi velmi líbil.   Nedovedu si představit   lepší obsazení Garpa a jeho   matky. Snad mohl být film   kratší, snad jsou některé   scény trochu zbytečné.   Viděla jsem už několik   filmů podle Irwinga a tím   nejlepším pro mě byla   Pravidla moštárny. Právě   proto dávám pouze 7 bodů.
Tarzan / Příběh Tarzana, pána opic (Greystoke: The Legend of Tarzan Lord of the Apes)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Podařená verze Tarzana.   Když jsem na něm byla v   80.letech v kině, bylo   narváno. I dnes se na něj   ráda podívám, velmi dobré   herecké výkony a skvělé   scény.
V peřině
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Nedoporučuji
Hvězdné obsazení, velmi   dobré výkony většiny   herců i neherců, ale film   jako celek - hrůza. Snad se   alespoň při natáčení   bavili jeho tvůrci.

TV Program

ČT1 - Pozdní léto (1974) [TV inscena...

15:25 - 17:00

26 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

ČT2 - Vinař roku 2024

15:25 - 16:20

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Discopříběh 2 (1991)

15:50 - 17:40

1 minut již uběhlo
109 minut zbývá do konce

Prima - Muži v naději (2011)

14:00 - 16:20

111 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Eric Le Roux

Roux Eric Le

Naposled navštívené:
Eric Le Roux

Roux Eric Le