Cerven
ohodnotit

Assassin's Creed

Rok:
2016
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
29.12.2016
„Osud ti koluje v žilách“

Komentáře k filmu Assassin's Creed

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.2.2018
Přidám se k většině   respondentů a jejich   komentářům. Úplně bych si   vystačil s příběhem z   patnáctého století, který   sám o sobě nese v sobě   slušnou zápletku, ale   rovněž nic originálního.   Příběh odehrávající se v   současnosti, nebo spíše v   robotické budoucnosti,   nepřináší žádné   oživení. Naopak celý film   komplikuje a vede k   nesrozumitelnosti děje.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.4.2017
Obrovská spousta canců a   filosofického žvatlání   kolem cestování v čase.   Tyhle filmy přímo   nesnáším, ale zde musím   uznat, že historická část   byla naprosto bezchybná a na   jedničku. Jenže ty kecy a ta   nuda mezitím mi zkazila celý   zážitek. Já vím, příběh   je přednější, ale u mne to   tak prostě nefunguje. Ano,   příběh, ale proč to tak   okecávat? No, asi nebudu   objektivní, ale opravdu   kromě jistých pasáží jsem   si cucal palce nudou. Konec mi   nějak unikl, nezajímalo mne,   kdo a co a proti komu,   protože jsem se s nikým   nedokázal ani trošičku   ztotožnit. Takže mi vůbec   nevadilo, že byl konec, jaký   byl. Dvacet kusů za některé   skvělé sekvence, podruhé   vidět netřeba.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2017
Pokud chcete jít na film, kde   jde hlavně o běhání,   kopání, skákání.. tak   můžu právě tento   doporučit. Před návštěvou   kina jsem věděla jen to, že   je to podle videohry (kterou   jsem nikdy ani nezahlídla),   takže jsem nečekala vlastně   nic, jen parádní podívanou   a akci... ...a to musím   říct, že jsem dostala.
Obsahově je to slabší,   s nějakým vykreslením   postav se nikdo moc nezabýval   a vyloženě mě zmátl   konec... ...kterým si   připravili možnost dalších   dílů.
Přímo v kině   jsem se nenudila, ale druhý   den jsem už zapomněla, že   jsem vlastně v kině byla.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2017
Maximum skákání, mlácení,   útěků, něco ohně a   výbuchů, trocha filozofie a   nekalých úmyslů, spousta   efektů a kamerových   nájezdů. Hra mne minula,   dívala jsem se hlavně kvůli   Fassbenderovi, který část   filmu absolvuje polonahý, i   když podle mě úplně   zbytečně. Konec slibuje   pokračování, část   informací nezodpovězena,   alespoň pro mě, možná ten,   kdo zná hru je na tom líp.   Dá se to, ale, že by to byl   nějaký zázrak.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2017
Snímek dle velmi úspěšné   videohry, který vizuálně a   věrností hry vypadá daleko   lépe, než podobný ´Princ z   Persie: Písky času´, avšak   po shlédnutí ponechává   mnoho nezodpovězených   otázek. Těžko říci jak to   vnímají herní hráči, ale   nezasvěcení diváci těžko   pochopí mnohé dějové   scény. Co vlastně znamená   ten létající orel? Má to s   něčím nějaké pojítko?   Proč v roce 2016 nikdo nemá   zbraně a bojují na pěsti?   Kvůli vizuálu filmu? Atd.   atd. Akčních scén je tu   více než dost, ale na úkor   smysluplnějšího příběhu.   Ten je velice zkratkovitý a   málo srozumitelný. Herní   hráči snad pochopí   lehčeji, ale ti, co hru   neznají, poměrně těžko.   Mnohé scény jsou matoucí a   v podstatě nic   neříkající. CGI efekty   očekávaně na úrovni a   kamerové nájezdy dnes snad   už nijak neohromí. Jako o   zábavném snímku vlivem   právě těch akčních scén   se dá uvažovat, ale nesmí   se u toho přemýšlet co, kde   a proč.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.2.2017
Zajímavě pojatý film.
Měl jsem úplně jinou   představu, než to, co jsem   viděl, ale na tom víceméně   nezáleží. Vždycky to   záleží jenom na tvůrcích.   Takže jsem byl docela   překvapený, na co to   vlastně čumím :-).
O   hereckých výkonech bych se   tady radši ani nezmiňoval -   žádná velká hitparáda to   nebyla. O to byl   zajímavější děj a   zpracování.
Každopádně Řád   templářů je tady ukázaný   úplně jinak, než jsem o   něm doposud četl.
Někteří, kdo to ještě   neviděli, tak se budou   rozhodně divit :-).
PORTER
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.3.2017
Dost zmatek hlavně   dějově,proč vlastně zabil   svoji ženu pak jsem ani   nevěděl jestli hlavní   hrdina je ten vrah nebo jeho   syn ,ze začátku to vypadá   jako historická podívaná o   templářích než se ocitne   ve vězení se super   technologií jako v   Matrixu,jediné co docela   zaujalo byli akční scény se   souboji jinak zmatek.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2017
Znalost videohry mi celkem   pomohla se rychle zorientovat   a vychutnat si efekty a   povedeny zfilmovany dej s   vybornymi herci. Za me super a   tesim se na pokracovani...
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2017
Potencial stale nenaplneny...
Film nielen pre fanusikov   slavnej hernej serie od   Ubisoftu.Slusny rozpocet sa na   snimku prejavil v podobe   kvalitneho hereckeho obsadenia   a pri specialnych   efektoch.Najvacsim problemom   je vsak komplikovany pribeh,v   ktorom sa laik okamzite   strati...
Je dobre,ze   kvalita hernych adaptacii sa   postupne zlepsuje /AC,Resident   Evil,Final Fantasy.../,ale k   topu stale nieco chyba.
Film doporucujem s   vyhradami.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.4.2017
Málokdy se mně stává, že   film nevidím najednou. U 3D   verze Assassin’s Creed   chválím skutečně   vizuální stránku, pěkné   akční scény a dobrou hudbu.   V anonymousu mně to přišlo   nudné, příběh neměl ten   správný spád, konec   přišel jako blesk z   čistého nebe. Já koukal na   titulky a čekal a čekal a   čekal. A ono už nic.
MildaX
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.12.2017
Filmy podle her
Zdá se, že údělem filmů   podle počítačových her je   stát se zbytečnou   ptákovinou. Tedy alespoň v   tomto případě to tak je.   Děj působí nepřehledně a   hlavně nemá správný spád.   Prostě nuda.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.1.2017
Joystick
Počítačová hra přenesená   na plátna kin...tušil jsem,   že to bude dřina na hlavu   ale až takto prostoduché   zpracování jsem   nečekal.Tvůrci naprosto   rezignovali na nějakou   dějovou línii či dokonce   zápletku. Celé je to   postavené na několika   soubojích , pádech do   "nikam" což se nám   ani režiserér nesnaží   vysvětlit a pár akčních   honičkách. Potenciál to   přitom tématicky jistě   má.Střet Templářů, či   jejich potomků s jejich   odpůrci je jistě zajímavé   a nosné téma, ovšem musel   by se toho ujmout   schopnější scénarista a   něco jako ambiciozní   režisér a nejen rutinér   který sesmolí pár bojových   scén a říká tomu film!   Středověké kulisy části   snímku jsou ještě jakž   takž koukatelné a zmínka o   osobě Kryštova Kolumba   docela trefná , dávám tedy   dvě hvězdy .Víc by bylo   skutečně čirým   kacířstvím.Howgh !!
bobo336
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2017
Assassin's Creed
Pre primerného fanúšika hry   (Nie som nejako nadržaný na   každý nový diel hry alebo   knižky ale keď príde tak   ním nepohrdnem) akým aj som   to je obrovský flus do   tváre. Poďme si to ale   zhrnúť pekne po poriadku...   výborné vizuálne   spracovanie vs nekonečná   nuda v Abstergo Industries a   príjemne spracovaná akcia vs   ešte nekonečnejšia nuda v   Abstergo Industries. Keď už   nič iné tak akčné pasáže   sú natočené príjemným   highlight štýlom teda čo   akčná scéna to pekné   pozadie a dynamická kamera   (Leap of Faith patrí k   jedným z najkrajších)   čiže tomu sa ani nedá moc   čo vytknúť (Až na to, že   akcia v prítomnosti je   trošku tmavšia čo ale v   konečnom dôsledku podtrháva   atmosféru) plus 3D dodávala   na plátno dobrý feeling. Čo   je ale pre mňa neprijateľné   je fakt, že väčšina filmu   sa odohráva práve vo vyšie   spomínanom Abstergo   Industries kde sa absolútne   nič nedeje a z postavami v   minulosti, ktoré majú byť   tie podstatné a dobre   vykreslené tak o tých   nevieme absolútne nič. Film   teda funguje asi takto...   máme dlhé rozvláčené   kecanie a potom dobrú akciu   čiže sa bavíme asi 20   minút z celého filmu.   Finále teda vyznieva hlúpo,   nová záporáčka má tak   milú tváričku, že ani   nepôsobí hrozivo a dúfam,   že dvojku už neuvidím.   Hviezdičkové hodnotenie   zatiaľ odložím nakoľko sa   rozhodujem medzi 6 za akciu   alebu 5 za tú odpornú nudu a   aj to len z lásky k sérii   takže uvidíme.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2018
Jak Templáři chtějí   ovládnout svět.
Jablko   které k tomuto potřebují   jim má přinést sám   Assassin's ale finále bude   trochu jiné.
Pár   parkurových skoků a rvaček   s tohoto filmu kasový trhák   neudělá.
Přišlo mě   to takové nedotáhlé.
majkronyk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2018
Poslední dobou se mi daří   koukat na filmy, který mě   teda dvakrát nebavěj. Tohle   bude jeden z těch případů.   Hru jsem nikdy nehrál, takže   naštěstí to nemůžu podle   toho posuzovat. Ale i tak mě   to dvakrát nebavilo. Bylo to   takové jakoby docela   náročné na pozornost, ale   přitom si to tu pozornost   taknějak nezaslouží.   Nehledě na to, že   nesnáším filmy, kde je   půlka v jazyce, kterej   neumím a titulky se mi   vzhledem k mýým očím   prostě čtou špatně,   respektive je číst rozhodně   nestíhám. 5 z 10 bude asi   nejadekvátnější   hodnocení, které tomu jsem   ochotný dát. Po druhé už   to vidět nemusím.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Myslím, že pokud by se film   odehrával pouze v minulosti,   byl by o dost   srozumitelnější. Hlavně ze   začátku jsem se trochu   ztrácela, ale pak jsem se   zorientovala a docela mne to   zaujalo. Nicméně byl děj   takový zrychlený. Mohli se   více zaměřit na vztahy   hlavního hrdiny s okolní   společností. Taky si   nemyslím, že v roce 2016 by   taková úžasná technologie   mohla vůbec existovat.   Filmaři si na konci   vytvořili možný námět pro   svůj možný další film.
martin1410
Hodnocení:
Přidáno: 8.4.2017
Assassin Blbost
Špatně natočení   film,odbyty,jak kdyby jste se   divaly na 3 ruzne filmy,ktere   smichaly,je to mišmaš,film   na jedno   podivaní,blbost,měly to   nechat ve stare době a ne jak   to udělaly.Tohle není   ASSASSIN!!!! Kdybych ho   natočil já,tak by to byl   ASSASSIN,ale ne tohle.
aribary
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.5.2018
Nuda
Znám gamesy podle kterých   tahle slátanina vznikla.
Absolutně jsem nepochopil   proč tam cpali prolínání   do současnosti a moře   filozofického   žvatlání.Historická část   byla super a té se měli   držet zuby nehty.Ale ta   zbytečná omáčka   okolo.......
A   samozřejmě konec bez   konce,ze kterého je cítit,,   HELE JESTLI SE TO CHYTNE   UDĚLÁME DVOJKU''
Dvě   hvězdičky za zpracování   historické část a jednu   navíc za parkurové   zdolávání překážek...
hathor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.8.2018
Historická část filmu se mi   velmi líbila, 15. století   vypadá temně a špinavě tak   jak si ho představuji. U   filmu se jsem se nenudila a   hudba mě bavila.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih75177minih75177Erotissimo (1969) 
Erotissimo n
minih51447minih51447Maxie (1985) 
Maxie n
minih2734minih2734Al Capone (1959) 
Al Capone n
minih166295minih166295Sever (2019) [TV seriál] 
Sever n
minih100985minih100985Přijde letos Ježíšek? (2013) 
Přijde letos Ježíšek? n
minih59317minih59317Žádný víkend pro naši lásku (1949) 
Pas de week-end pour notre amour n
minih14574minih14574O myších a lidech (1992) 
Of Mice and Men n
minih54762minih54762Swiss Family Robinson (1960) 
Swiss Family Robinson n
minih50525minih50525První sníh v Mnichově (1984) 
Rani snijeg u Münchenu n
minih3641minih3641Barva granátového jablka (1969) 
Cvet granata n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Assassin's Creed: Embers (2011)

 Assassin's Creed: Embers (2011)
Assassin's Creed: Embers n
 
Žánr: animovaný / akční
Země: Kanada
Režie: Laurent Bernier

(spin-off)

Assassin's Creed: Ascendance (2010)

 Assassin's Creed: Ascendance (2010)
Assassin's Creed: Ascendance n
 
Žánr: animovaný / akční
Země: Kanada
Režie: Laurent Bernier

(spin-off)

Assassin's Creed: Lineage (2009)

 Assassin's Creed: Lineage (2009)
Assassin's Creed: Lineage n
 
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Francie / Kanada
Režie: Yves Simoneau

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Herci Jiřího Hubače (2009) [TV...

23:35 - 00:05

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Francouzská spojka (1971)

23:20 - 01:15

15 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

NOVA - Blíženec (2019)

22:45 - 01:05

50 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Prima - Základní instinkt (1992)

22:40 - 01:15

55 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zdena Brunclíková

Brunclíková Zdena

Kateřina Lojdová

Lojdová Kateřina

Inferno

Inferno
Inferno

Brian Gleeson

Gleeson Brian

Tom O'Rourke

O'Rourke Tom

Pavel Soukup

Soukup Pavel

Yi Sha

Sha Yi

Shu Qi

Qi Shu

Naposled navštívené:
Zdena Brunclíková

Brunclíková Zdena

Kateřina Lojdová

Lojdová Kateřina

Inferno

Inferno
Inferno

Brian Gleeson

Gleeson Brian

Tom O'Rourke

O'Rourke Tom

Pavel Soukup

Soukup Pavel

Yi Sha

Sha Yi

Shu Qi

Qi Shu