Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Atrocious

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.9.2014
Zase ta stupid kamera z   jejího pohledu. To přímo   nesnáším a režisér se   mylně domnívá, jakoupak to   asi nedodá autenticitu.   Navíc se v tomto filmu půl   hodiny divák nudí, aby skoro   celý zbytek filmu sledoval   řvaní a nazelenalé záběry   třesoucí se výše   zmíněné kamery. Mne snímek   vůbec ničím nezaujal, ale   třeba je to jen tou mou   zaujatostí vůči způsobu   natáčení.
201409136741/7043
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Atrocious
Španělské horory mám   hodně ráda, proto, když   jsem objevila Atrocious   nemohla jsem si film nechat   ujít. V dnešní době je   mnoho filmů točeno tímhle   stylem a mě to rozhodně   nevadím naopak to působí   mnohem realističtěji a   skutečně. Bylo pár   momentů, kdy jsem se   skutečně bála co bude dál,   ale mnoho jich nebylo. Nejvíc   ze všeho zapůsobila   poslední půl hodina, která   měla opravdu šťávu.
Robinson
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.8.2012
To byl amatérský film? Na   hodnocení a recenze   většinou moc nedám, čekal   jsem cokoliv, ale takhle by to   vážně nešlo. Nevím, čím   to točili, ale ten vizuál   byl absolutně příšerný,   tohle už si vážně může   natočit kdokoliv úplně   zadarmo. Jen zmatené   pobíhání, atmosféra   žádná, postavy stupidní a   protivné. Tři body z deseti   za to, že to aspoň rychle   uběhlo, no i tak jeden z   nejhorších "found   footage" hororů, co jsem   zatím viděl.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jose Masegosa

Masegosa Jose

Peter Thornton

Thornton Peter

Jonathan Osser

Osser Jonathan

Déšť (Rain)

Déšť
Rain

Rebecca Gil

Gil Rebecca

Matej Mináč

Mináč Matej

T.J. Hooker

T.J. Hooker
T.J. Hooker

Naposled navštívené:
Jose Masegosa

Masegosa Jose

Peter Thornton

Thornton Peter

Jonathan Osser

Osser Jonathan

Déšť (Rain)

Déšť
Rain

Rebecca Gil

Gil Rebecca

Matej Mináč

Mináč Matej

T.J. Hooker

T.J. Hooker
T.J. Hooker