Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Avengers Grimm

 
Království se zmítá v chaosu a temné síly vítězí nad dobrem. Sněhurka, Popelka, Šípková Růženka, Červená Karkulka a Locika budou mít hodně práce, aby přemohly zlého a chamtivého Rumpelstiltskina a zachránily tak svět.

Zdroj: TV Barrandov

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.10.2017
Myslíš, že být šlechtou, je výsada?
"Kde je Karkulka?" nebo "Blíží   se zásahovka, zabije prince!" a taky   "Máme problém, Sněhurku! Znáš ji?",   tak to stačí na úvod. Studio Asylum opět   nezklamalo a divákům představuje další   škvár ze svého portfolia filmových počinů na   úrovni demence. Karkulka skáče s mečem jako   ninja ze střechy, Krásná Locika třese ve   výstřihu ňadry po nějaké lávce mrakodrapu. A   to ještě chybí Popelka a sl. Šípková. Casper   Van Dien jako záporák skřet Rampelník jako   jediný má co hrát, ostatní je bída. Avengers   Grimm mi připadají jako solidní urážka   Marvelu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.2.2016
'Bylo nebylo, z dalekého království přišli do   našeho světa Sněhurka, Růženka, Popelka,   Locika a Karkulka. A ještě nebyli v lepší   formě. Ale bude to na boj s temnými silami   stačit?' Tak tomu nedá zvědavost stát. Asylum   nezklamal a stvořil mockbuster se všemi   očekávanými aspekty. Hrome, ta Karkulka ale má   ránu. Jak se dá očekávat, nic extra to není.   Vzhled děvčat spíše naznačuje jejich   barbinovské juchání a starosti aby si náhodou   nezlomili nehet. Ale dialogy jsou překvapivě   plné typických ženských hlášek, takže se tu   hlavně pánové pobaví jak si tu děvčata   hrají na drsňačky. S vizuálníma efektama se   tu nepřehání a je to dobře. Lepší žádné   než naprosto katastrofální jak je u Asylumu   zvykem. Snímek na odlehčení a k pobavení.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama