Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Clara Sola

 
Clara se rozhodne vymanit ze společenských i náboženských konvencí a osvobodit svou dřímající sexualitu. Režisérka Nathalie Álvarez Mesén debutuje příběhem z kostarické divočiny, kde se magický realismus mísí se severskou střízlivostí. Coby léčitelka si Clara rozumí mnohem víc s přírodou než s lidmi. To ovšem platí jen do té doby, než se v sousedství objeví Santiago.

Dny evropského filmu (DEF 2022)

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MambaX
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2023
O nadpřirozenu i lidském citu jménem láska
Clara je zvláštní. Nejen svou uzavřenou   povahou, mlčenlivostí, zdravotním pohybovým   problémem, ale především nadpřirozenou   schopností dorozumívat se s přírodou, živými   tvory a uměním léčit. Ale stále je to žena,   která má své touhy a přirozené potřeby.   Doposud nikdy nezažila bližší vztah s mužem a   dotyk neznámé osoby je jí nepříjemný. To se   může změnit, když do vesnice přijede na   výpomoc muž jménem Santiago.
Nedramatický,   křehký a intimní snímek usazený do   prostředí kostarické vesnice, kde magická   atmosféra, spiritualita, poetika a symbolika s   umocněním v podobě výborných hereckých   výkonů nás mohou povznést až do nebeských   výšin nádherného filmového prožitku.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Clara Sola (2021)Clara Sola (2021)Clara Sola (2021)Clara Sola (2021)
Reklama