Cerven
ohodnotit

Dobrá čarodějka [TV film]

The Good Witch

Další název:
Hodná čarodějnice, Hodná čarodějka
Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
89 minut

Obsah filmu Dobrá čarodějka

 
Jednoho dne přijíždí do malého města tajemná a okouzlující žena Cassandra, která se nastěhuje do domu po své babičce. Podle legendy v něm prý straší její duch. Sousedé si o ní myslí, že je skutečná čarodějnice, a chovají se k ní s krajní nelibostí. Žena starosty přesvědčuje všechny obyvatele, že jejich nová sousedka je zlá a že ji musí společnými silami přinutit k odchodu z města. Policejní šéf Jake Russell, ovdovělý otec dvou dětí, je jiného názoru. Snaží se jí pomáhat a stále víc vyhledává její společnost. Má Cassandra spoléhat na své triky a důvtip, nebo bude zapotřebí opravdového kouzla? Když si ve městě otevře krámek s tajemnými...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dobrá čarodějka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Serpentina
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Nejde o žádný filmařský zázrak, ale tento   film má své kouzlo. Trocha tajemství a hlavně   pořádná hrst zdravého rozumu - pohodový   rodinný film.
ras84
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2013
Dobrá čarodejnica (2008)
bežný rodinný film s jednou veľkou devízou -   Catherine Bell. neuveriteľne drží film nad   vodou a hlavne za ňu dávam o 1* viac, ako by som   dal bežne.
inak niet čo pochváliť, ani   vytknúť. film mierne pripomína čokoládu,   akurát spracovanú v rodinnom balení, aby   zabavila aj menších obyvateľov domácnosti :)   proste romantická oddychovka, nič viac, nič   menej.
fandaaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2013
Okouzlující Catherine Bell - nejlepší důvod,   proč se na film dívat se svými dětmi. Samotný   příběh je ale také vcelku povedený. :-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Dobrá čarodějka (2008) [TV film]Dobrá čarodějka (2008) [TV film]Dobrá čarodějka (2008) [TV film]Dobrá čarodějka (2008) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Peter Blythe

Blythe Peter

Naposled navštívené:
Peter Blythe

Blythe Peter