Cerven
ohodnotit

Domácí vězení

Housebound

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
109 minut

Obsah filmu Domácí vězení

 
Kylie, které soud nařídil domácí vězení, se musí vrátit do svého rodného domu. Setká se tam s něčím mnohem děsivějším, než je její klevetnická matka. V potemnělých chodbách přebývá cosi zlověstného, co není z jejího návratu zrovna nadšené.

Nevrlá delikventka Kylie Bucknellová se musí vrátit do svého rodného domu poté, co jí soud nařídí domácí vězení. Její trest je ještě o to nesnesitelnější, že tam musí žít se svou matkou Miriam - drbnou s dobrými úmysly, která je přesvědčená o tom, že v domě straší. Kylie zpočátku nepovažuje matčiny pověry za nic jiného než za záměrné rozptýlení ze života plného vařené zeleniny a maloměstských klevet....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Domácí vězení >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2016
nemůžeš praštit ektoplasmu
První polovinu filmu jsem pořád hledal ten   "komediální" horor. Teprve bezvadně   vypointovaná závěrečná část filmu mě   pobavila. Klasický horor o domě, kde dříve   byla jakási stanice pro částečné devianty,   dům na půl cesty. Já bych dodal na půl cesty   do pekla, nic jiného podobná zařízení často   nepředstavovala. Příběh ke konci v některých   scénách vyvolá úsměv, ale nesklouzne k   parodii. Jak lze použít kuchyňské struhadlo a   také vyděšený Robinson Crusoe za zdí a   další, to jsou originální nápady tvůrců.   Zpočátku mi byla hlavní postava Kylie   nesympatická, ale postupem času jsem změnil   názor a objevil její půvab. Stála za tím i   její odvaha a touha vypátrat tajemství domu.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2014
Když jsem to viděl poprvé tak jsem to ani   nedokoukal,protože první polovina filmu je nic   moc žádný větší zážitek ale podruhé jsem   to dokoukal a nelituju,v druhé polovině se to   pěkně rozjede přibývají mrtvoly,objeví   chlápek žijíci mezi stěnami domu ,docela jsem   se i zasmál objeví se vtipné scény a   závěrečná scéna s rozprsklou hlavou je   výborná.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Domácí vězení (2014)Domácí vězení (2014)Domácí vězení (2014)Domácí vězení (2014)
Reklama