Cerven
ohodnotit

Domácí vězení

Housebound

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
109 minut

Komentáře k filmu Domácí vězení

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2016
nemůžeš praštit ektoplasmu
První polovinu filmu jsem   pořád hledal ten   "komediální"   horor. Teprve bezvadně   vypointovaná závěrečná   část filmu mě pobavila.   Klasický horor o domě, kde   dříve byla jakási stanice   pro částečné devianty,   dům na půl cesty. Já bych   dodal na půl cesty do pekla,   nic jiného podobná   zařízení často   nepředstavovala. Příběh ke   konci v některých scénách   vyvolá úsměv, ale   nesklouzne k parodii. Jak lze   použít kuchyňské struhadlo   a také vyděšený Robinson   Crusoe za zdí a další, to   jsou originální nápady   tvůrců. Zpočátku mi byla   hlavní postava Kylie   nesympatická, ale postupem   času jsem změnil názor a   objevil její půvab. Stála   za tím i její odvaha a touha   vypátrat tajemství domu.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2014
Když jsem to viděl poprvé   tak jsem to ani   nedokoukal,protože první   polovina filmu je nic moc   žádný větší zážitek   ale podruhé jsem to dokoukal   a nelituju,v druhé polovině   se to pěkně rozjede   přibývají mrtvoly,objeví   chlápek žijíci mezi   stěnami domu ,docela jsem se   i zasmál objeví se vtipné   scény a závěrečná scéna   s rozprsklou hlavou je   výborná.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
4 svatby

4 svatby
4 svatby

Naposled navštívené:
4 svatby

4 svatby
4 svatby