Cerven
ohodnotit

Eegah!

Další název:
Eegah! The Name Written in Blood; Eegah
Rok:
1962
Délka:
90 minut

Obsah filmu Eegah!

 
Jednou v noci se Roxy Millerová vrací z nákupů. Její cesta má vést přímo skrz kalifornskou poušť na párty. Náhle na cestě málem srazí obrovského jeskyního muže Eegaha. O své příhodě s obrem poví svému příteli Tomu Nelsonovi a také otci.
Její otec, autor dobrodružných knih, se ihned rozhodne jít do pouště a toho tvora najít, popřípadně vyfotografovat. Když se neukáže u helikoptéry, která jej má vyzvednout, rozhodne se Tom s Roxy, jít ho do pouště hledat.
Eegah brzy Roxy unese a vezme ji do své jeskyně, zatímco ji Tom hledá. V jeskyni se Roxy shledá s otcem, který již začal s Eagahem komunikovat a vyvinul teorii o jeho dlouhověkosti. Když...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Eegah! >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.1.2011
Velký Eegah = bohužel velká nuda. Nejenže u   filmu nesmí divák přemýšlet, jinak dostane   významný logický políček, ale ani si u něho   neodpočne. Zdlouhavé scény, zbytečné   vycpávky, takoví makoví herci, to nebaví, to   ubíjí. Některé filmy jsou tak špatné, že   jsou svými nedostatky nakonec dobré a vzniká   úžasná komedie. V tomto případě to tvůrci   přepálili až moc. Škoda jejich talentu, škoda   mého času.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Eegah! (1962)Eegah! (1962)
Reklama