Cerven
ohodnotit

Fízlové hajzlové [2k digital]

Wrong Cops

Další název:
Hovadný fízlové; Неправильные копы
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
18.9.2014
„Perverzní komedie od Mr. Oizo“

Obsah filmu Fízlové hajzlové

 
Snímek Wrong Cops je přísně vzato vyšinutější, lobotomizovanější spin-off Dupieuxova předchozího, vytříbeně dadaistického opusu Wrong, jenž byl brilantní absurditou zaměřenou mj. na fenomén preventivního unášení psů. V autorově aktuální nonsensové frašce o zdegenerovaných velkoměstských cajtech, kteří jsou v nespecifikovaném světě blízké, zločinu zbavené budoucnosti jedinými skutečnými padouchy, neplatí žádné zákonitosti: vše je tu podřízeno mechanice pudovosti, spontánní debility a nesmyslu.

zdroj: Artcam

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
wrongcops.com
 
 
Distributor v ČR:
Artcam
 
 
Typ:
[2k digital]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
širokoúhlý
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Fízlové hajzlové >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2015
Neplačme za neho, plačme za nás
Úchylné, trápne, nevkusné a totálne pitomé.   Dejiny filmu zrejme otvárajú svoju novú   kapitolu a je jasné, že kinematografia ešte   stále nepovedala posledné slovo a očividne sa   stále dá natočiť niečo svieže a originálne.   Film sa ku mne dostal asi tak, že som chcel   vidieť Marilyna Mansona vo filme, paradoxne on je   tu asi jediná normálna postava. To už je čo   povedať. I keď sa tu jeho postava objavuje iba   sporadicky, jeho výpoveď na policajnej stanici   je kult. Možno normálni sú ešte Sunšajnova   manželka a dcéra, ale tiež je divný ich   filmový vkus, dívať sa ako horia pneumatiky. Je   jasné, že Mr. Oizovi museli niekedy policajti   asi spraviť kedysi niečo zlé, lebo tu si s nimi   riadne vyrovnáva účty. Nechcel by som vidieť   jeho terajšie pokuty za rýchlosť a parkovanie.   Film nemá dej, je to len spleť uletených   momentov uletených policajtov. Jeden díluje   trávu v mŕtvych potkanoch, druhý je úchylák,   čo ma jedinú starosť a to nájsť nejakú   kočku, čo mu ukáže poprsie, tretieho zaujíma   iba jeho techno hudba a prestáva mať záujem o   susedu, štvrtú zaujíma iba ona sama, atď.   Mihnú sa tu aj známe mená ako Ray Wise či   Grace Zabriskie, ale tiež iba epizódne úlohy.   Aby ste mali aký-taký obraz o tomto nevšednom   diele, spomeniem zopár momentov filmu. Keď ide   seržantka Holmesová po peniaze v kožuchu v lete   a chlap jej hovorí "vyzeráš v tom ako   štetka na úrovni", keď Duke predáva   trávu Ericovi Robertsovi a on spomína, že ide   režírovať veľkofilm, keď zhúlený Duke ma   monológ so srnou a vrchol filmu, keď Duke núti   počúvať Marilyna Mansona svoju hudbu, je v   slipoch a tie brutálne preslovy "v tvojich   črevách. Tvojich orgánoch. Afrikaaa!!!" Do   toho chytľavé, jednoduché, pitomé techno a   divoká kamera a hranice vkusu a samotného   poňatia filmu všeobecne sa môžu boriť. Fakt   neviem, čo si mám o tom myslieť a fakt neviem,   čo si mám myslieť o sebe, ale mne sa táto   blbá, perverzná pitomosť neskutočne páčila a   dostala do kolien, no peklo film. Vysvetlenie o   čom je film možno ponúka zhúlený Duke na   pohrebe: "Myslím, že všetci máme zlú   predstavu o pekle, presne ako máme zlú predstavu   o raji. Ja som kresťan, ale naučil som sa   neveriť veciam, ktoré nám hovoria staré knihy.   Musíte čítať medzi riadkami a rozlúštiť to,   pretože v skutočnosti peklo je tu. Svet, po   ktorom kráčame, v ktorom každý deň žijeme,   je peklo. Okolo nás sú neviditeľné plamene.   Nemôžeme ich vidieť, ale okolo každého z nás   sú neviditeľné plamene. Popálime sa každý   deň, len si to neuvedomujeme. Sme len úbohí   otroci prírody."
Pecik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.4.2015
Opravdu jsem měl problém film dokoukat, natož   abych se díval ještě jednou a hodnotil lépe.   Slátanina, povětšinou stupidní humor a   trapnost...Zasmál jsem se opravdu   výjimečně-není o co stát!
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2015
Tak je to potvrzené - řadím se k otrlým   divákům - ne, že bych o tom měla až do   dneška tušení. Ale něco na tom Dupieuxovi   je... Mám takový zvyk - pravidlo třikrát a   dost, kdy až masochisticky trvám na šanci pro   jednoho tvůrce, než ho přihodím na svou   černou listinu (takovým nešťastníkem se   naposledy stal Carlos Saura). A Wrong Cops měl   být právě tím filmem, který Dupieuxův ortel   podepíše - leč nestalo se - naopak, došlo k   přehodnocení snímku minulého, ještě z dob   mé nezralé otrlosti, či otrlé nezralosti? -   jak jen chcete. Ale teď už mám jasno, ten chlap   dokáže urazit takovým způsobem, že ho nelze   ani zažalovat! Ba ani se na něj zlobit - jen si   dát RELAX a nechat se vést. No ano, ještě   hudba... přesto, že jsem nikdy neslyšela takhle   hroznou věc, právě ona má velký podíl na   mém nekorektně zábavném večeru :-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Fízlové hajzlové (2013) [2k digital]Fízlové hajzlové (2013) [2k digital]Fízlové hajzlové (2013) [2k digital]Fízlové hajzlové (2013) [2k digital]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Agnieszka Grochowska

Grochowska Agnieszka

Hayden Panettiere

Panettiere Hayden

Jakub Doubrava

Doubrava Jakub

Gary Lockwood

Lockwood Gary

Ørjan Gamst

Gamst Ørjan

Kaia Foss

Foss Kaia

Zhao Tao

Tao Zhao

Pád (Fallen)

Pád
Fallen

2046

2046
2046

Naposled navštívené:
Agnieszka Grochowska

Grochowska Agnieszka

Hayden Panettiere

Panettiere Hayden

Jakub Doubrava

Doubrava Jakub

Gary Lockwood

Lockwood Gary

Ørjan Gamst

Gamst Ørjan

Kaia Foss

Foss Kaia

Zhao Tao

Tao Zhao

Pád (Fallen)

Pád
Fallen

2046

2046
2046