Cerven
ohodnotit

Fízlové hajzlové [2k digital]

Wrong Cops

Další název:
Hovadný fízlové; Неправильные копы
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
18.9.2014
„Perverzní komedie od Mr. Oizo“

Komentáře k filmu Fízlové hajzlové

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2015
Neplačme za neho, plačme za nás
Úchylné, trápne, nevkusné   a totálne pitomé. Dejiny   filmu zrejme otvárajú svoju   novú kapitolu a je jasné,   že kinematografia ešte   stále nepovedala posledné   slovo a očividne sa stále   dá natočiť niečo svieže a   originálne. Film sa ku mne   dostal asi tak, že som chcel   vidieť Marilyna Mansona vo   filme, paradoxne on je tu asi   jediná normálna postava. To   už je čo povedať. I keď sa   tu jeho postava objavuje iba   sporadicky, jeho výpoveď na   policajnej stanici je kult.   Možno normálni sú ešte   Sunšajnova manželka a   dcéra, ale tiež je divný   ich filmový vkus, dívať sa   ako horia pneumatiky. Je   jasné, že Mr. Oizovi museli   niekedy policajti asi spraviť   kedysi niečo zlé, lebo tu si   s nimi riadne vyrovnáva   účty. Nechcel by som vidieť   jeho terajšie pokuty za   rýchlosť a parkovanie. Film   nemá dej, je to len spleť   uletených momentov uletených   policajtov. Jeden díluje   trávu v mŕtvych potkanoch,   druhý je úchylák, čo ma   jedinú starosť a to nájsť   nejakú kočku, čo mu ukáže   poprsie, tretieho zaujíma iba   jeho techno hudba a prestáva   mať záujem o susedu,   štvrtú zaujíma iba ona   sama, atď. Mihnú sa tu aj   známe mená ako Ray Wise či   Grace Zabriskie, ale tiež iba   epizódne úlohy. Aby ste mali   aký-taký obraz o tomto   nevšednom diele, spomeniem   zopár momentov filmu. Keď   ide seržantka Holmesová po   peniaze v kožuchu v lete a   chlap jej hovorí   "vyzeráš v tom ako   štetka na úrovni", keď   Duke predáva trávu Ericovi   Robertsovi a on spomína, že   ide režírovať veľkofilm,   keď zhúlený Duke ma   monológ so srnou a vrchol   filmu, keď Duke núti   počúvať Marilyna Mansona   svoju hudbu, je v slipoch a   tie brutálne preslovy "v   tvojich črevách. Tvojich   orgánoch. Afrikaaa!!!"   Do toho chytľavé,   jednoduché, pitomé techno a   divoká kamera a hranice vkusu   a samotného poňatia filmu   všeobecne sa môžu boriť.   Fakt neviem, čo si mám o tom   myslieť a fakt neviem, čo si   mám myslieť o sebe, ale mne   sa táto blbá, perverzná   pitomosť neskutočne páčila   a dostala do kolien, no peklo   film. Vysvetlenie o čom je   film možno ponúka zhúlený   Duke na pohrebe:   "Myslím, že všetci   máme zlú predstavu o pekle,   presne ako máme zlú   predstavu o raji. Ja som   kresťan, ale naučil som sa   neveriť veciam, ktoré nám   hovoria staré knihy. Musíte   čítať medzi riadkami a   rozlúštiť to, pretože v   skutočnosti peklo je tu.   Svet, po ktorom kráčame, v   ktorom každý deň žijeme,   je peklo. Okolo nás sú   neviditeľné plamene.   Nemôžeme ich vidieť, ale   okolo každého z nás sú   neviditeľné plamene.   Popálime sa každý deň, len   si to neuvedomujeme. Sme len   úbohí otroci prírody."
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2015
Tak je to potvrzené - řadím   se k otrlým divákům - ne,   že bych o tom měla až do   dneška tušení. Ale něco na   tom Dupieuxovi je... Mám   takový zvyk - pravidlo   třikrát a dost, kdy až   masochisticky trvám na šanci   pro jednoho tvůrce, než ho   přihodím na svou černou   listinu (takovým   nešťastníkem se naposledy   stal Carlos Saura). A Wrong   Cops měl být právě tím   filmem, který Dupieuxův   ortel podepíše - leč   nestalo se - naopak, došlo k   přehodnocení snímku   minulého, ještě z dob mé   nezralé otrlosti, či otrlé   nezralosti? - jak jen chcete.   Ale teď už mám jasno, ten   chlap dokáže urazit takovým   způsobem, že ho nelze ani   zažalovat! Ba ani se na něj   zlobit - jen si dát RELAX a   nechat se vést. No ano,   ještě hudba... přesto, že   jsem nikdy neslyšela takhle   hroznou věc, právě ona má   velký podíl na mém   nekorektně zábavném večeru   :-)
Pecik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.4.2015
Opravdu jsem měl problém   film dokoukat, natož abych se   díval ještě jednou a   hodnotil lépe. Slátanina,   povětšinou stupidní humor a   trapnost...Zasmál jsem se   opravdu výjimečně-není o   co stát!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kouzelný měšec (1996)

14:35 - 16:05

66 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Dostihy 2024

15:10 - 16:25

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Babovřesky (2012)

14:20 - 17:15

81 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Prima - Tady hlídám já (2012)

14:25 - 16:40

76 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tony Kneppers

Kneppers Tony

Naposled navštívené:
Tony Kneppers

Kneppers Tony