Cerven
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Fort Defiance
Je konec války Severu proti Jihu a Ben Shelby se vydává na Tallonův ranč hledat muže, který zavinil v boji smrt jeho bratra. Johnny Tallon se vzdal nepříteli a zavinil, že oddíl vojáků byl zmasakrován nepřítelem. Přežil jenom Ben. Na ranči je pouze Johnnyho nevidomý bratr Ned a strýc Charlie Tallon, který Benovi řekne, že Charlie byl zastřelen při pokusu o vyloupení banky. Ben neřekne svůj pravý úmysl a stane se svědkem nájezdu indiánů, kteří odvedou z ranče všechen dobytek. Je marné se bránit, přesila je veliká.

Ben se nechá najmout na ranč jako pomocník. Na ranč přijíždí Dave Parker se svými střelci, který se chce Tallonům také pomstít za smrt svých bratrů. Parker chce zastřelit i nevinného slepého Neda. V přestřelce zahyne Charlie a Ben s Nedem uprchnou do blízkých hor, kde jim hrozí nebezpečí od indiánů, kteří mají obsazené všechny cesty a průsmyky. Johnny Tallon se objeví na ranči a zastihne tři Parkerovy muže při pohřbívání strýce Charlieho. Dva muže zastřelí a zbylého pošle s varováním k Parkerovi. Sám se vydá do hor na pomoc Nedovi. Přijde včas, aby pomohl odrazit útok indiánů. Ben a Johnny se nenávidí, střetnou se ve rvačce. Nakonec se shodnou, že musí společně čelit dalším indiánským útokům a vypořádat se také se zákeřným Parkerem.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Fort Defiance
Ben Shelby si chce na konci Občanské války vyřídit účty se zbabělým Johnym Tallonem. Jsou však napadeni Indiány a aby přežili, musí se společně vrhnout do boje.

Zdroj: AMC Networks International


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:05

4 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Paříž: Hlavní město gastronomi...

20:00 - 21:00

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama