Cerven
ohodnotit

Hlas ČeskoSlovenska [TV pořad]

Další název:
Hlas Česko Slovenska
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
110 minut
„Boj největších pěveckých talentů o vítězství, 100 000 eur a exkluzivní kontrakt s vydavatelstvím Universal Music!“

Obsah filmu Hlas ČeskoSlovenska

 
Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Pepe MajeskýPepe Majeský  
účinkuje:
Patrik VrbovskýPatrik Vrbovský  
Dara RolinsDara Rolins  
Michal DavidMichal David  
Josef VojtekJosef Vojtek  
 Tina Tina.....moderátorka [28]   
Leoš MarešLeoš Mareš.....moderátor [36]   
Petra ČernockáPetra Černocká  
Lucie MolnárováLucie Molnárová  
Karel GottKarel Gott  
Tonya GravesTonya Graves  
Tomi PopovičTomi Popovič  
Leona MachálkováLeona Machálková.....host [45]   
Richard MüllerRichard Müller.....host [50]   
Vojtěch DykVojtěch Dyk.....host [27]   
Ilona CsákováIlona Csáková.....host [41]   
Nikoleta SpalasováNikoleta Spalasová  
scénář:
Libor BoučekLibor Bouček  
kamera:
Vladimír ĎurčanskýVladimír Ďurčanský.....hlavní kameraman   
  Nahrát trailer k filmu
Oficiální stránka:
hlascs.nova.cz/
 
 
Distributor v ČR:
skupina Nova
 
 
Typ:
[TV pořad]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Přístupno:
pro všechny
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Hlas ČeskoSlovenska >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

veverka-zrzka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.5.2013
Upřímně a s klidem v srdci říkám, že já od   jisté doby tyto pěvecké soutěže nesnážím.   Ze zvědavosti jsem koukla na jeden díl, ani ne   celý a už jen z poroty mi poněkud nevolno.   Nechápu, proč televizní stanice nedají peníze   do užitečnějších projektů, než je hledání   nějakého pěveckého talentu, po kterém za pár   měsíců stejně neštěkne ani pes, jako je tomu   u předešlých Superstár!
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Řeknu vám to takhle. Pěvecký soutěže, které   odvysílala televize Nova, se mi NIKDY nelíbily a   líbit nebudou. Nikdy jsem zbytečně nevyhazovala   kredit za to, abych mohla nějakýmu blbečkovi   poslat SMS-ku jenom proto, že hezký zpívá.   Blbost. Tyhle pořady fakt nesnáším!
karlosphonic
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.3.2012
Už celá porota je příšerná
Nejenom že se vybírají dokola   "talenty",které budou dalším odpadem   v českých rádiech,ale v porotě jsou čtyři   členové,který tento odpad pro nenáročné   hudební masy vytváří a kteří nedokázali   umělecky vůbec nic,ale opravdu vůbec nic.Dva   kilometry na Západ je již nikdo nezná,hudební   kritika se jim směje a všichni dojednoho   vydělávají jen na komerčních   sračkách,které nám vnucují české   rozhlasové stanice.Ať již jde o   kolovrátkový,vlezlý, pouťový pop   "skákal pes.." od Michala Davida,přes   další vlezlý hospodský rock "skákal   pes..." od Kabátů,přes unylou Daru, po   bílého hip hopera Rytmuse.Ten se opírá o   to,že prodal desetitisíce kusů cd.To ale Michal   David také a stejně tak i podobně lacinně   zpívanní Šmoulové to také dokázali.Dělat   bílý hip hop je stejné,jako když bílý   sprinter si myslí,že vyhraje Olympiádu.
Asi se   v naší republice nikdy nedočkám,aby v   podobných soutěžích se umístili takové   hudební ikony jako je   Bjork,Radiohead,Portishead,atd.,atd.,které   prodávají skvěle svoje alba a získávají ceny   od hudebních kritiků a hrají se běžně v   zahraničních rádiích.My máme svoje   Davidy,Kabáty,Dary,Rytmuse a vychováváme   další.Tomu říkám ironie.Přitom na českou   hudební scénu nenadávám,protože máme také   dobré hudební producenty a hudebníky,ale v   komerčních médiích nedostávají tolik   šance.To je velmi špatné pro naší hudební   kulturu.
Hortensie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.3.2012
Porota....ptám se, proč???
Ano, proč do pořadu, který nemá špatnou   koncepci a řekněme i slušný potenciál musí   být jako porotci obsazeni lidé, jejichž   umělecký i morální přínos je naprostou   katastrofou - velmi správně, myslím tím   dvojici Rolincové a Vrbovského, či jak se ten   rádoby zpěvák vlastně jmenuje. Naproti tomu   člověk, jenž opravdu dokázal na poli   pěveckém i skladatelském, ano, myslím tím   Michala Davida, by si jako své sekundanty v   porotě zasloužil daleko lepší kapacity v   oblasti populární hudby. K Pepovi Vojtkovi mám   vztah neutrální, ale řekněme, že v oblasti   muzikálových vystoupení opravdu umí. Druhá   polovina v porotě je ovšem ona katastrofa, proč   se na pořad odmítám koukat. Z úseků, které   jsem viděla, dávám zlatý střed - nápad to   není špatný, oceňuji spolupráci Česka a   Slovenska, moderátorská dvojice působí   příjemně a vtipně, ale bohužel...někteří   lidé by tam opravdu být neměli. Nicméně za   myšlenku jako takovou těch pět bodů pořadu   dám. Na trucovitou jedničku to opravdu není.
Reklama
m.king
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.3.2012
Pěvecká soutěž po 101, nový formát, staří   moderátoři a pořád stejná blbost. A ten   slovenský rom tomu taky moc nepřidá, divím se   Davidovi a Vojtkovi, že do toho šli.
pataamat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.3.2012
Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale už je týchto   speváckych hlúpostí až príliš, a korunku   tomu dáva najtrápnejšie Slovenské duo.
payo1555
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.3.2012
Opravdu se najde?
Nevím,zda takové soutěže mají cenu a zda se   opravdu ten nej.. hlas najde a hlavně, kde se o   něj postará, aby nezapadl.Nevěřím tomu,   protože málokdo skutečně zaujme hodně lidí.   Nejprve se naláká na úspěch a ječení   fanouškovského davu a pak skončí jako   popěvkář v obchodních centrech. Je mi těch   talentů líto,ale chtějí být slavní a   vydělávat miliony,tak....
argenson
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.2.2012
Zahlédl jsem začátek, kde Míša David,   Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na   jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem   četl článek o tom, jak končí (ve většině   případů) už skončily všechny ty tvářičky   ze starších soutěží a starších ročníků.   Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu   naštěstí neurčují ani vkus národa ani   směřování populární hudby. Ale než tohle,   to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s   populárními umělci z endéer.
Reklama
pivnidoga
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.2.2012
nemozne...
ostresny skvar, dalsi se "serie"   oblbovani a okradani lidi, kdo na to kouka nebo   dokonce posila smsky musi byt neskutecne zvraceny   medialni masazi nasich komercnich tv...
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2012
To je prdel, ten Hlas! Slovní přestřelky dobře   vybraných koučů mě baví a po SuperStar je to   něco trochu jiného a moc příjemná změna.   Formát je to určitě zajímavý a tentokrát   vyhraje snad jen HLAS.
Trapnej je na celém   pořadu jen okoukaný Leoš Mareš, ale co   naděláme? Ale aspoň je tu další kvalitní   zábava, která chvíli vydrží.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih125731minih125731Prešporská kasáreň maľovaná (1975) [TV film] 
Prešporská kasáreň maľovaná n
minih47978minih47978Zrcadlo nenávisti (1987) [TV inscenace] 
Zrcadlo nenávisti n
minih97020minih97020Útok na Bílý dům (2013) 
White House Down n
minih34772minih34772Čarodějné námluvy (1997) [TV inscenace] 
Čarodějné námluvy n
minih71632minih71632Láska a jiné kratochvíle (2009) 
The Other Woman n
minih24483minih24483Štika v rybníce (1951) 
n
minih50199minih50199Myška a dva muži (1964) 
Une souris chez les hommes n
minih49085minih49085Milionář z chatrče (2008) 
Slumdog Millionaire n
minih32779minih32779Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku (1970) [TV inscenace] 
Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku n
minih56915minih56915Česko Slovenská SuperStar (2009) [TV pořad] 
Česko Slovenská SuperStar n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

The Voice USA (2011) [TV pořad]

 The Voice USA (2011) [TV pořad]
The Voice USA n
The Voice
Žánr: soutěžní / hudební
Země: Spojené státy americké


(jiná verze filmu)

Daniel Mrozek1. díl3. fináleKristýna Zakuciová a Barbora Svidranová jamují
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Velký dar (Gifted)

Velký dar
Gifted

Naposled navštívené:
Velký dar (Gifted)

Velký dar
Gifted