Cerven
ohodnotit

Holka z města

New in Town

Další název:
32 a stále slobodná (SK) / Chilled in Miami
Rok:
2008
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
28.5.2009
„Manažerka, zvyklá na vysoký životní styl, je poslána do zapadlého městečka.“

Obsah filmu Holka z města

 
Atraktivní, sebevědomá a ambiciózní Lucy Hillová pracuje jako manažerka v Miami. Má jasné představy o životě, zbožňuje krásné boty a auta, stejně jako ji přitahuje představa možnosti rychlého kariérního postupu. A tak nezaváhá, když dostane nabídku, aby se postarala o restrukturalizaci potravinářské továrny Munck Foods kdesi na provincii v Minnesotě. Tuší, že splnění tohoto úkolu jí otevírá vytoužené dveře mezi podnikovou smetánku a přibližuje povýšení na dosah ruky. Po příjezdu do zasněženého městečka New Ulm Lucy hned šlápne vedle při jednání s místními lidmi, to nejhorší na ní ale teprve čeká. Co se zdálo jednoduché, najednou potřebuje...
 
Související odkaz
 
RECENZE: Zellwegerová alias Holka z města se snaží zachránit humor, který neexistuje

Vypadá to náramně: romantická komedie s Renée Zellwegerovou v hlavní roli, to se přece nemůže nepovést. Ale Holka z města dokazuje, že se to nepovést může. A jak! číst dál

Hodnocení: 50 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
SPI
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Holka z města >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2015
Z počátku veselé, později krapet vážné, aby   to nakonec skončilo romanticky pohádkově. Ano.   Dvě třetiny se dal příběh vcelku zvládnout,   ale ten kýčovitý konec to nakonec všechno   zazdil. Celý film táhne pouze Renée Zellweger a   přesně tak, jak se od takového filmu   očekává. Je ztřeštěná, hubatá, přísná,   panovačná, později (jak jinak) příjemná a   miloučká, a je hlavně sexy. Nejedná se o   špatný snímek. Jen je škoda, že na sebe   Renée strhává pozornost. Ostatní tím   nechává za sebou, což za následek vyvolává   dojem, že ten film je prostě její. Jo a ještě   to má jednu zvláštnost. Během sledování   tohoto snímku může být divákovi neskutečná   zima. Tedy pokud se vžije do onoho prostředí.
Erkul
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.6.2012
Zellwegerová pokaždé jinak a přece jen   Zellwegerová. Doslova šok byl pro mne vždy   moment, když se všichni snažili vyrábět   jakýsi mlékárenský výrobek a pak se cosi   zvrtlo a vyráběli najednou puding. Ze všeho   nejvíce jsem měl dojem, že jsem se dostal o   padesát let zpátky a vidím komedii   budovatelského střihu, pouze s tím rozdílem,   že se to odehrávalo v USA. Něco jako hnutí o   zlepšovacích návrzích a kolektivu, který   zlomí i zlý osud.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Většinou se snažím americkým romantickým   komediím vyhýbat. Je-li něco horšího, než   americké akční filmy, pak to jsou právě ony.  
Zde jsem udělal výjimku. Ani nevím proč.   Snad mne lákalo téma, kdy jsem očekával, že   bych mohl vidět něco lepšího. Skoro to vyšlo   na jedničku. Zápletka filmu není úplně   originální. Městský člověk z nějakého   důvodu se vypraví na venkov a z počátečního   opovržení si místní lidi oblíbí, a ti lidé   jeho. jen namátkou vzpomínám na film Doc   Hollywood. Uznáte, že tu jistá zdánlivá   podobnost je.
Holka z města zde tedy vyrazí na   venkov. Stane se tak z teplého podnebí jihu do   mrazivé zimy severu. Je součastí managementu   jedné obří firmy, která vlastní několik   menších fabrik. Jedna z nich je na výrobu   mléčných výrobků. O osud této fabriky a osud   jejích zaměstnanců tady jde. Film by se mohl   označit za sociálně kritický i levičácký.   Přeci jenom jsou zde majitelé velké   společnosti vykreslováni jako bezohlední   gauneři. Holka z města si onen vidlákov, kde   většina obyvatel je zaměstnaná v továrně,   oblíbí. Dokonce se tady i zamiluje do   ovdovělého předáka odborů vychovavající   dospívající dceru. Co bych filmu vyčetl jsou   taková ta klasická hollywoodská pravidla, kdy   určité scény musejí být do filmu zabudovány.   Třeba takové to plácání davu líbajícímu se   páru, když se dílo povedlo. To ten film vždy   degraduje.
Téma filmu a příběh je skutečně   krásný a zaslouží si vyšší ohodnocení.  
Renée Zellwegerová zde potvrzuje, že je   skvělou komediální herečkou současného   amerického filmu.
porcelain
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.9.2010
Tomu říkám nepovedený film. Romantická   komedie? To opravdu ne nebo ztrácím smysl pro   humor. A ten konec? Takové trapnosti   najednou...Renne Zellweger se na tuto roli opravdu   nehodí...
Reklama
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.6.2010
New in Town
Předvídatelný film až běda, příběh zasazen   do jedné filmy, která je na tom dost špatně.   Téma, které není nijak zajímavé a tam se má   ještě odehrávat nějaká ta romantická   zápletka, navíc je to obohaceno o hlavní   hrdinku, která přijela z velkoměsta a má žít   v nějaké vesnici, což nám značí, že by se   tu mohlo odehrávat nějaké to vtipné   pozdvižení, jenže to se nějak nekoná. Už   dlouho dobu pozoruji, že filmy označující   žánrem romantická komedie se nepřiblíží ani   k jednomu. Příběh je tedy velmi strohý a   navíc je to napsané hrozně nezáživně, sem   tam se objeví nějaká vtipná pasáž a zbytek   je zhola o ničem. Chemie mezi hlavními hrdiny   absolutně nefunguje, už dlouho jsem neviděla   filmový pár, který by byl tak nemožný. Velkou   a řekněme si to upřímně jedinou výhodou je   Renée Zellweger kvůli které si snad každý z   nás film pustil a dost možná i dokoukal,   protože tohle bylo hodně náročné.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Holka z města
Průměr, pět bodů. To přesně vystihuje tento   film. Výhodou je Renée Zelweger, kterou mám   opravdu rád, nevýhodou zase značná   předvídatelnost, ale ta u těchto typů   romantických komedií nesmí chybět.
Trošku mi   tu chybělo víc humoru, který místy mizel na   úkor příběhu o záchraně firmy (já osobně   bych to uvítal na opak, kdy práci bych odsunul   na pozadí a soustředil se více na gagy...)
craze
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Nezklamala...
Holka z města je zcela předvídatelná,   poměrně pohodová záležitost co ničím   neurazí ani nenadchne. Nejvíc mně bavilo   ztvárnění ožralé managerky, válející se v   závějích tu i onde, majíc přitom "vše   pod kontrolou". Oddechovka, u které   nebrečím ani já (a to je co říct), kde je   jasné jak vše skončí, bez hlubšího   příběhu. Ale Zellweger je jako vždy celkem   roztomilá.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih13205minih13205Muž z prvního století (1961) 
Muž z prvního století n
minih10317minih10317Kmotr II (1974) 
The Godfather: Part II n
minih84143minih84143Mortal Instruments: Město z kostí (2013) [2k digital] 
The Mortal Instruments: City of Bones n
minih57000minih57000Salt (2010) 
Salt n
minih29742minih29742Nenarozený (2001) 
Delivering Milo n
minih36634minih36634Daleko do nebe (2002) 
Far from Heaven n
minih58160minih58160Fame – cesta za slávou (2009) 
Fame n
minih17652minih17652Quo vadis (1951) 
Quo Vadis n
minih5858minih5858Danton (1982) 
Danton n
minih26555minih26555Sands of Iwo Jima (1949) 
Sands of Iwo Jima n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Holka z města (2008)Holka z města (2008)Holka z města (2008)Holka z města (2008)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kim Mi-hyang

Kim Mi-hyang

Holka Ferrari Dino

Holka Ferrari Dino

Yvonne Clech

Clech Yvonne

Brett Cullen

Cullen Brett

Dina Korzun

Korzun Dina

Potlesk (Applaus)

Potlesk
Applaus

Naposled navštívené:
Kim Mi-hyang

Kim Mi-hyang

Holka Ferrari Dino

Holka Ferrari Dino

Yvonne Clech

Clech Yvonne

Brett Cullen

Cullen Brett

Dina Korzun

Korzun Dina

Potlesk (Applaus)

Potlesk
Applaus