Cerven
ohodnotit

Klikaři

Glück Gehabt

Žánr:
Země:
Rok:
2019
Délka:
97 minut

Obsah filmu Klikaři

 
Artur je talentovaný, ale nepříliš ambiciózní kreslíř komiksů, který pracuje v copy centru. Jeho manželka Rita se naopak stala nejmladší ředitelkou školy ve městě. Rutinní manželství si projde dramatickou zatěžkávající zkouškou, když do copy centra vtrhne záhadná a půvabná Alice a obrátí Arturův život vzhůru nohama. Čím více se Artur do této osudné aféry zaplétá, tím méně ví, kdo jeho milenka vlastně je. To, co začíná jako komediální příběh milostného trojúhelníku, se pro Artura brzy stane hororem. Klikaři je filmová adaptace úspěšného románu Antonia Fiana „Polykratův syndrom“. Film o lžích v životě a v lásce; komedie černá jako noc a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
německá
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Klikaři >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MambaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2021
Nikdy nevíš co se stane, když potkáš lásku
Arthur je grafik, talentovaný avšak nijak   známý kreslíř komiksových obrázků. Jeho   manželka Rita je podstatně ambicióznější -   není divu, že se stane nejmladší ředitelkou   střední školy v celé zemi. Oběma tohle   pohodlné bezdětné (přes všechny snahy)   zázemí vyhovuje. Jen do té doby, kdy se Arthur   setká se záhadnou, nevypočitatelnou,   přitažlivou a dost svůdnou Alicí.
Alice   vstoupí do jeho dosavadní existence jako sám   nový život. Oba dva jsou do sebe zamilovaní,   Arthur se snaží lásce bránit - má přece   celkem spokojené manželství, ženu, s kterou si   rozumí, tak co na dosavadním životě   měnit.
Když se muž zamiluje do ženy, jejíž   láska je nespoutaná a bláznivá, když ona sama   je šílená, tady jde opravdu o život. Komedie s   příměsí emocí a černého humoru se silným   psychologickým podtextem - co všechno dokáží   ženy, když jim opravdu o něco jde.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Klikaři (2019)Klikaři (2019)Klikaři (2019)Klikaři (2019)
Reklama