Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Krvavý diamant

Blood Diamond

Rok:
2006
Délka:
144 minut
Premiéra v ČR:
25.1.2007
„Bude Vás to stát všechno...“

Komentáře k filmu Krvavý diamant

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 41
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2019
Mnoho lidí, když vidí kolem   sebe bídu, chce vědět   proč. Ale Danny Archer,   pašerák, který tráví   většinu času proběhnutím   občanskou válkou v Sierry   Leone za účelem zisku, už   dostal vysvětlení:   "TIA" znamená   "Toto je Afrika."   Už dávno opustil veškerou   naději na tuto zkaženou   část kontinentu. Snímek   velice drsného dramatického   a akčního charakteru se   nejeví jen jako pouhopouhý   popkornový film, ale nese v   sobě jisté varování proti   něčemu, co je součástí   každodenního života   lidského pokolení. Jedni   bohatnou, druzí umírají. A   důvodem je jeden velice   honosný nerost mající   nemalou hodnotu. Diamand.   Příběh sleduje nějakého   Dannyho Archera, o kterém se   sice moc nedozvíme, ale jeho   pozice v rámci dějství   bohatě postačí. Ano, je to   on, kdo probíhá temnou mlhou   občanské války a riskuje   vše v zájmu zisku a   vlastního přesvědčení.   Solomon Vandy je někdo, kdo   představuje zkázu a   utrpení, provázející mnoho   obyvatel této války. Mnohé   scény svou výpovědí   skutečně šokující.   Realismus všech skutků   bezpráví a utrpení je   natočeno skvěle. Snímek   působí se svým politickým   podtextem uspokojivě a snad   není nikoho, koho by na   samém konci citově   nezasáhl. Vágní lítost nad   osudem Afriky, vlivem   probíhajících   nebezpečných extrémů, jako   je deprivace, brutalita a   mnohá další zvěrstva, je   cílem tohoto snímku. Film ve   své podstatě šílenější,   než jak vypadá.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2014
Afrických filmů či filmů o   Africe se u nás přemnoho   nevidí a Krvavý diamat   patří k těm skvostům jako   je Hotel Rwanda (2004),   Nepohodlný (2005) či   Poslední skotský král   (2006). Opravdový bombónek,   po kterém vám naskočí   husí kůže. Leonardo   DiCaprio i Djimon Hounsou by   si za svůj výkon zasloužili   Oscara.
davidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Drsně realisticky zobrazená   skutečnost jak se dostávají   diamanty na světlo boží.   Myslím, že film byl natočen   podle skutečné události.   Dlouho po shlédnutí filmu   jsem nebyl schopen cokoli   dělat. Velmi silný emotivní   zážitek.
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2007
Jsem velmi nadšený a   spokojený s rolí Leonarda   Dicapria a Djimona Hounsona v   dobrodružném snímku,on jako   překupník s diamanty a jeho   přítel obyčejný vesnický   rybář,jenž je unesen   africkou rebelskou   organizací,jež terorizuje   celou zem,v místních   řekách najde obrovský   diamant.Tato věc odstartuje   ,chtíč vlastnit tento   nádherný skvost nevídané   ceny.A proto musí rybáře   chránit bývalý žoldák   Leonardo Dicaprio,Není co   vytknout,je postaráno o   dobrodružství,drama i   vojenské akce.I tato krása   přináší smrt a černý   přítel musí zachránit svou   rodinu a svého syna jenž byl   unesen rebely.Všem mile   doporučuji
sobmaster
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2007
Tenhle film prostě nemá   chybu. V poslední době mě   žádný jiný film tak   nebavil jako Krvavý diamant.   Leonardo DiCaprio ve své   životní herecké formě   spolu s Jennifer Connelly a   hlavním hrdinou filmu   Djimonem Hounsounem. Super   film. Nemám žádné   připomínky.
Nymeria
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2011
tak tento film bol strhujúci,   príbeh aj scenár bol naozaj   veľmi slušný a samozrejme   vynikajúci Leo, ktorý znova   predviedol, že to nie je len   sladučký chlapec z Titanicu,   ale výborný herec :)
monchu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Na tenhle film sem z jedné   strany slyšela samou chválu   a z druhé strany se na něj   valily hromy a blesky. Dlouho   sem byla na vážkách, ale   nakonec sem si ho pořídíla   a musím říct, že nelituju.   Tenhle film mě hodně   překvapil. Příběh je   hodně poutavý, vtáhnul mě   a nepustil. Od začátku do   konce se něco děje, navíc   DiCaprio exceluje. Ne že bych   ho nějak musela, ale myslím,   že je to jeho nejlepší   role. Byl to vynikající   zážitek. Na konci sem   dokonce brečela (a to se mi u   filmu dlouho nestalo). Navíc   tady hraje další můj   oblíbenec Arnold Vosloo což   je taky velký klad:) Film   rozhodně doporučuju. Vím,   že není 100% realistický,   ale hodně lidem ukáže co se   děje v Africe a každý ať   chce nebo ne se stejně   zamyslí jakou cestu musel   diamant urazit než se dostal   až k němu.
p1025
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Pútavý príbeh, ktorý povie   veľa o dnešnom svete.   Krásna príroda, realistické   scény, veľmi dobrá kamera a   kvalitné herecké výkony.K   tým hercom! DiCaprio mi vždy   pripadal ako herec cukrík ale   týmto filmom celkom zmenil   môj pohľad na neho.   Vynikajúci výkon ale aj   ostatné herecké výkony boli   skvelé. Škoda, že nezískal   žiadneho oskara.

Odporúčam vidieť
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.7.2007
Hodně dlouho jsem se nemohla   odhodlat ten film zkouknout -   trpěla jsem pocitem, že to   bude zase nějaký krvák,   nebo něco stupidního. Jaké   ale bylo moje překvapení, ze   i přes to, že krev   stříká, není vůbec   špatný.
Film sice   nepatří k nejkratším, ale   není nudný. Neustále se   něco děje, má více rovin   vyprávění, což přispívá   k rozmanitosti, ale zároveň   není děj roztříštěný.   Dokumentaristicky přesný   film o poměrech v Sierra   Leone asi nebyl v plánu (ani   v režisérových   možnostech), přesto   vykreslení tamní situace   patří k tomu lepšímu.   Situace je vykreslena bez   přílišného citového   zabarvení - jen občas není   udržena míra a film   sklouzává k určité   šablonovitosti.
HErecké výkony jsou ale   výborné - DiCaprio, jako   vždy výborný, má   výborného parťáka ve   Hounsouovi. A Connellyová,   přestože není špatná, je   tam v podstatě do počtu, aby   bylo dodrženo hollywoodské   nepsané pravidlo, že v   každém filmu musí být   nějaká ta   "romace".
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2011
Velmi povedený mix   válečného a akčního   dramatu v režii Edwarda   Zwicka, který právě tohle   umí. Film mě dostal hned na   poprvé. Ukázal to syrově a   reálně a dodnes má místo v   mé sbírce! Silný je i   konec, alespoň pro mě.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Příjemné překvapení.   Opravdu napínavá a skvěle   natočená dobrodružná   akční jízda s výborným   DiCapriem, kterému skvěle   sekundují Connellyová a   Hounson. Největší zásluhu   na celkové atmosféře filmu   má vynikající kamera,   která sice nevytváří   dokumentární zážitek jako   v Potomcích lidí ale i tak   je výborná a hlavně   akčním scénám dodáva   určitou autentičnost. Navíc   film doprovází skvělá   hudba, která také hodně   pomáhá vytvořit   vynikající atmosféru. Na   obalu DVD stojí:   "Vzrušující spektákl   a kvalitní filmové   řemeslo" s čímž   naprosto souhlasím.   Nejlepší Zwickův film a   jeden z nejlepších filmů   roku 2006.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2016
Hodně krutý film a   příběh, který je bohužel   africká realita. Trochu vadí   neprůstřelný Leonardo   diCaprio, ale nakonec to   stejně schytá a je mi toho   polepšeného darebáka   líto.Ale pro mne má tento   snímek spoustu dobrých   důvodů, proč se od něj   nedokážu odtrhnout ani   dlouho po půlnoci...
kali.4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.6.2007
„Myslíš si, že jsem   ďábel. Ale to jenom proto,   že žiju v pekle.“   Úžasně úderné a naprosto   funkční. Zwick filmy   podobného ražení umí, což   ukázal například Poslední   samuraj, který zdařile   mísil exotiku, politiku, akci   a syrové emoce. Krvavý   diamant – silné scény   plné naturalismu a napětí   jsou vzápětí střídány   neskutečně svižnou akcí   (zvlášť poslední útok   helikoptéry – taková   akční sekvence mi už hodně   dlouho chyběla), k níž nám   vyhrává dynamická a velmi   příjemná hudba Jamese   Newtona Howarda. DiCaprio v   nelítostně dobrodružné   roli se předvádí jako   drsný a přirozený akční   hrdina, po jeho boku ještě   přirozenější Djimon   Hounsou, s nímž úspěšně   a hluboce sdílíme osobní (a   vlastně i národní)   tragédii. Krásná Jennifer   Connelly svoji lehce   idealistickou roli zvládla na   jedničku. Prakticky nemám,   co bych vytknul. Závěr není   zbytečně tragický a   Leonardův konec je doopravdy   dojímavý.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2007
Skvělý zážitek.
Film je natáčený v   nádherné Africké scenérii   , práce s kamerou a   vizuální stránka filmu je   výtečná , herecké výkony   hlavních hrdinů jsou   nadprůměrné a v případě   D. Hounsoua se jedná o   herecký koncert ve kterém se   mu postupem času sokro   vyrovná i L. DiCaprio. Akce   je skvěle natočená tak jako   to předvedl Zwick už v   Posledním Samurajovi. Děj   filmu ukazuje poměry na   Sierra Leone v době   občanské války a   nelegální obchod s diamanty   který je řízen jak jinak   než ze západu a ze kterého   je finacováno další   vraždění místních   "otroků" , kteří   jsou nuceni těžit tyto   "krvavé diamanty" ,   taktéž budování místní   milice RUF zneužívající ve   velké míře dětí , které   jsou nuceny zabíjet nevinné   spoluobčany je finančně   podporováno ze zisků z   prodeje tohoto nerostu.   Slabších 5*.
vorenus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Po Skryté identitě,Leo opět   dokazuje,že se z něho   stává pan herec.A má   vynikající čich na skvělé   příběhy.
Laila
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2010
diamanty sem nikdy nejak   neprozivala a tenhle film mi   je zhnusil totalne,i v dnesni   ,,moderni dobe´´ se toto   porad deje,film zobrazuje   krutou realitu.dobry a zaroven   hrozny film o tom jak lidi   ublizuji pro penize ale to je   bohuzel realita:-( mrknete a   napiste svuj nazor
Peto508
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Super veľkofilm.Výborné   herecké výkony.Skvelá   akcia.Záverečný telefonát   je najdojímavejšia časť   filmu.Podla mna je najlepšia   scéna útek pred gulkami v   africkej dedine.
sangfleg
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Tento film je hodně   zajímavý, vtáhne vás do   děje od začátku do konce,   nechybí tam akce, dramatický   závěr...moc se mi líbil   konec, kdy se z hajzla stane   člověk se srdcem..i když   jsem to Dicapriovi moc   něvěřila :-)
hattrick10
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2007
Skvělé
Jsem skutečně nadšen,   skvělý příběh, skvělé   prostředí a skvělý Leo...   Djimon Hounsou, ten byl více   než skvělý. Dlouho jsem se   zdráhal tento film   shlédnout, ale nakonec vůbec   nelituji. Ačkoli film trvá   přes dvě hodiny, děj vůbec   neupadá, naopak neustále   graduje.
gabikazavacka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2011
Dobrý film. dosť podobný   film tomu sú diamanty, dvoj   dielny seriál. di caprio tu   končí ako hrdina, zabití.   myslím tým vo filme. asi je   to jeho osud vo filmov.   príroda tam bola krásna,   najmä tie hory a lesy.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2014
Už je to dlouho sice co jsem   tenhle film viděl. Ale vím   že jsem byl spokojený. Budu   muset ho dát znovu abych si   ho osvěžil a možná   pozměnil hodnocení.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2014
Půvdně jsem myslel, že mne   film mnoho nepřesvědčí,   ale byl jsem mile překvapen.   Film o pašerákovi diamantů   Dannym(skvělý L.di Carpio) a   jeho nálezci Solomonovi byl   opravdu zajémavý a nelituji   toho, že jsem ho viděl.   Zajímavá konfrontace   přírody a drsné reality   Afriky, samozřejmě   nelítostný a i dobrodružný   boj o peníze a moc ve státě   - prostě to byl film, na   který se dá dívat i   vícekrít a jen jednou. I ta   délka se dala zvládnout.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2017
Djimon Hounsou perfect performance...
Kvalitny film,kde odkaz   dominuje nad   obsahom.Poinformovat divakov o   "blood diamonds" je   osvetovo zasluzna   cinnost.Skoda,ze sa neslo viac   do hlbky a reziser sa venoval   milostnemu vzplanutiu medzi   Leom a Jennifer.Uplne   zbytocne.Naopak Hounsou vo   vedlajsej ulohe excelentny a   pre mna kandidat na Oscara.Na   Leovi je vidiet nevyzrelost a   toho svojho Oscara si doslova   vymodlil po rokoch v   Revenantovi /zasluzene?/.Par   pohladov na dazdove   pralesy,savany a faunu boli   naznakom niecoho omnoho   vacsieho.Mne osobne chybal   viac dokumentarny pohlad,ale   to by asi minulo masy.Hounsou   to nakoniec dokazal utiahnut   aj sam.
Jednoznacne   doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Krvavý diamant
Vydařené akční drama,   které nabídně promyšlený   příběh o špinavých   kšeftech s diamanty na   pozadí občanské války v   Sierra Leone. Jsme zde   seznámení se situací v   zemi, kde nevinní civilisté   umírají pro peníze   bezohledných zbohatlíků   nebo tady také můžeme   vidět dětské vojáky,   kteří jsou nuceni zabíjet.   Příběh s politickým   námětem si mě svým   závažným obsahem prostě   získal, to ostatní považuju   spíše za průměrné.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2007
Skvěle natočený a velmi   dobře vyvážený žánrový   mix.Tento film musí být   úspěšný,jelikož západní   divák má rád dobře   natočené příběhy z   Afriky,kde napozadí   občanských válek se   odehrávají různé   příběhy,ať již podle   skutečnosti či vycucané s   prstu kdejakého   scénaristy.
Přesto   je tento film jiný,je zde   dokonale smíchán akční   příběh na pozadí   dramatického příběhu a   utrpení Afričanů.Navíc   hlavního hrdinu ztvárnil   Leonardo,kterému role   sedla,jak pr... na nočník, a   po dlouhé době mi ve filmu   jeho osoba nevadila a spíš   potěšila.Leo je pan herec,po   herecké stránce je   dokonalý,ale pro mě byl   vždy symbolem nevýrazného   herce,který většinou   splynul s nudným pozadím   děje (např.Letec,skrytá   identita aj bohužel jeho top   film gangy v new yorku.. jsem   zatím neviděl)
Tento   film vřele doporučuji nemá   Vás čím urazit,příběh   plynule plyne,nevadila mi ani   delší stopáž a nakonec ani   ten konec,který se zprvu   zdál přeslazený až   hanba,ale ve výsledku splynul   s dějem a slušně zakončil   toto africké dobrodružství.
lion71
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2017
Akce, napětí, trocha té   romantiky vsazeno do dost   tehdy aktuální situace v   Sierra Leone. Takové krvavé   řežby i dětských vymytých   sfetovaných rebelů byly   vidět i v dokumentech.   Leonardo DiCaprio jsem mi jako   cynik který na konci přece   jenom "prozřel"   celkem líbil.
michal33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Film o tom, že nic není   černé a nebo jen bílé /ve   své podstatě/. Skvělý   L.DiCaprio,super akce a   výjimečné africké   exteriéry...snad jen konec je   trošku ,Titanicovský"   /viz.telefonát z afriky do   civilizace :-)) ale jinak   skvělá   podívaná...doporučuji ke   shlédnutí...
basi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2007
DiCapria mám od gangů new   yorku docela rád a proto jsem   se na Krvavý diamant   těšil.Film je realisticky   natočený a je to docela   kontrast na straně jedné   překrásná africká   příroda a na straně druhé   tvrdá realita výcvikových   táborů R.U.F..Příběh se   dotýká ožehavého tématu   vývozu afrických diamantů   do světa.A ukazuje kruté   podmínky jaké v Africe   panují.Zwick natočil   zajímavé,dobrodružné   drama,kterému dodává šmrnc   a atmosféru právě   prostředí ve kterém se   odehrává.
foxx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Na tento velkofilm s bohatou   mediální průpravou jsem se   dlouho a netrpělivě těšil.   Už jen to, že v něm mimo   jiné herecké velikány hraje   Di Caprio, byly pro mne   dostatečnou zárukou toho,   že se nebude jednat jen o   průměrný film, jakých se   točí desítky ročně. Nebyl   jsem vůbec zklamaný,   nicméně nejspíš jsem   čekal jen o trochu víc.   Vlastně ani nevím pořádně   co mi tam scházelo. Nemůžu   snižovat výkony herců, byly   výborné. Práce kamery   zasloužená a výprava   úchvatná. Nádherné   exteriéry černé země se   nevidí každý den. Napětí   a akce bylo taky dost a dost,   celkově tedy velmi kvalitní   a nadprůměrný film.
JohnCoestler09
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Film sa mi páčil , ale na   druhej strane trochu   súhlasím s predchádzajúcim   komentárom , že to je   neskutočné ako mi všetci   vieme povedať na film ,   ktorý nám doslova nič nedá   , že je úžasný . No , ale   aj takéto akčné filmy musia   byť a keby som mal spomínať   nejaké iné akčné prípady   tak tento Krvavý diamant je   doslova diamant .A myslím si   , že tento film je dobre   spracovaný už len režisér   Zwick je zárukou v podstate a   herecké trio taktiež .   Pekný film .
Niry
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Velmi dobrý film. Jen   poměrně brutální záběry   takže jako rodiný film bych   ho nedoporučila. Ze   zpočátku poněkud slizkého   Lea se vyklube fajn týpek a   nakonec i hrdina(což asi   nebylo uplně nutné).   Krásné Africké přírodní   scenérie kontrastují s   brutalitou rebelů, kteří   berou do armády malé kluky a   vyvražďují celé vesnice,   jen kvůli diamantům.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2022
Jako vždy skvělý Leonardo   DiCaprio. Poutavý příběh o   pašování diamantů v Sierra   Leone, který vypadá hodně   autenticky.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2016
Velmi
silný film,který ač je na   můj vkus dost dlouhý zaujme   a nepustí,je parádně   natočen,s krásou   Afriky,velmi realistickými   záběry,slušné herecké   výkony a vynikající   hudbou(a že té si u filmu   všimnu jen zřídka).Na   druhou stranu strašidelně   patetické momenty,občas   nereálné bojové a   válečné scény,naprosto   předvídatelný děj a konec   mi trochu kazí jinak   mimořádný zážitek...
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Docela slušnej film...Dobrý   herecký výkony všech   postav, krásný a přitom   neuvěřitelně drsný   prostředí...Rozhodně stojí   za shlédnutí.Tak proč   sedmička?Asi hlavně za ten   klišovitej, stokrát viděnej   závěr. Vzhledem k tomu, že   se film tváří jako něco   víc než jenom dobrodružnej   snímek z atraktivního   prostředí to působí jako   pěst na oko.A ani celkově se   žádný silný pocity z   příběhu či zpracování   nedostavily.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2021
Diamanty a spory mezi vládou   a povstalci protne příběh   bývalého žoldáka a   místního rybáře který   zachraňuje svojí rodinu.
Pauleta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Poměrně zajímavý snímek,   ale třeba Hotel Rwanda   pojednává o problémech   černého kontinentu o   poznání působivěji
adam75
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.11.2009
Problém filmů tohoto druhu   je ten, že se režisér   snaží obsáhnout co nejvíc   problémů (pašování   diamantů, děti válečníci,   žoldáci v africe, love story   hlavních hrdinů), ale   nakonec je každá dějová   linie zobrazena velmi   plytce...
Le_Chuck
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2007
Aj 138 minút môže byť   málo, ak sa chcú robiť tri   veci naráz. (1) Poukazovať   na ilegálny obchod a s tým   spojené utrpenie chudobných   a nevinných, čo film robí   presne takým spôsobom, aký   tu kritizuje, (2) rozprávať   príbeh nájdenia tých   skutočných hodnôt   (skratkovitou premenou podobne   ako v Poslednom Samurajovi)   cez (3) ďalši príbeh,   zúfalého hrdinu   hľadajúceho svoju rodinu.   Čiže veľkolepo pozliepané   dobrodružné klišé, ktoré   ale ani chvíľu nenudí,   technicky uchvacuje a má   jedno eso v rukáve. Áno,   Djimon Hounsou hrá na Oscara.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2012
Edward Zwick si na tomto   dobrodružném dramatu asi   dost máknul, pro mě si však   mohl námahu ušetřit, neboť   Krvavý diamant není filmem,   který bych musela vidět,   než umřu. Pravda, vůně   vysokého rozpočtu jde cítit   na míle daleko, ale kromě   dobře provedené akční   složky a hereckého výkonu   Djimona Hounsoua už téměř   žádné plusy nenacházím.   Dokonce jsem se nedozvěděla   nic, co bych nepochytila ze   zpráv, nevinných obětí   občanské války je mi líto,   ale to je tak všechno, co s   tím můžu dělat, protože   nákupy diamantů jsem mohla s   díky odmítnout i před   zhlédnutím Zwickovy sondy do   svědomí stálých   zákazníků De Beers. Pro mě   samotnou je největším   překvapením nefungující   DiCaprio, kterému se ztrátou   chlapeckého pelu těžce   ubývá kouzla osobnosti (od   Scorseseho Letce na mě   působí v každém filmu   stejně, dokonce i na   plakátech nejnovějšího   Prokletého ostrova) - s   neměnícím se výrazem   nabubřelého manažera   deklamuje spoustu prázdných   frází, pročež náhlá   změna chování ke konci je   uvěřitelná stejně, jako   snaha založit ve své firmě   odbory. Ani klasika   amerických konců nezůstala   své pověsti nic dlužna,   nikde jinde ve světě by si   africký rybář neužil   standing ovation ještě před   svým slovním projevem.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.4.2010
Zavedené ingredience
Tohle je doslova průměrný   akční   film.Střelba,honičky,výbuch   y,přátelství mezi bílým a   černým hrdinou,romantika a   jak už to vždy trapně   bývá v podřadných filmech,   nezadaná pěkná akční   žena.Je jedno,jestli děj se   odehrává ve válčící   Africe,Asii,nebo třeba na   Marsu.Pokuď příběh nemá   dostatečnou hloubku a vše je   podáno takto okatě   účelově jako tisíce   podobných akčních   filmů,zapadne Krvavý diamant   jen mezi ostatní   "megafilmy" na   Nově.Podprůměrnost   zachránil až mrtvý   DiCaprio.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.2.2014
Nebavilo a nebavilo. Kapry já   nemusím, děj dost stagnoval   a čučet na to hodně přes   dvě hodiny se mi tedy vůbec   nechtělo. Těch 45 minut bylo   až   dost.201208314500/????/13555

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih21398minih21398Tři muži a nemluvně (1985) 
3 hommes et un couffin n
minih8834minih8834Hvězda jede na jih (1958) 
n
minih91464minih91464Ďáblova slza (2010) [TV film] 
The Devil's Teardrop n
minih6029minih6029Den poté (1983) [TV film] 
The Day After n
minih36785minih36785Bournův mýtus (2004) 
The Bourne Supremacy n
minih48966minih48966The Chase (1946) 
The Chase n
minih7071minih7071Dva nosáči a video (1985) 
Die Einsteiger n
minih4466minih4466Bonnie a Clyde (1967) 
Bonnie and Clyde n
minih43588minih43588Čelisti 4: Pomsta (1987) 
Jaws: The Revenge n
minih25061minih25061Hospoda na mýtince (1997) 
n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

17 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět zvířat

18:30 - 19:25

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Hospoda (1996) [TV seriál]

18:50 - 19:30

27 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jak se krotí krokodýli

Jak se krotí krokodýli
Jak se krotí krokodýli

Berenika

Berenika
Berenika

Naposled navštívené:
Jak se krotí krokodýli

Jak se krotí krokodýli
Jak se krotí krokodýli

Berenika

Berenika
Berenika