Cerven
ohodnotit

Latin Lover

Další název:
Milovník po italsku
Žánr:
Země:
Rok:
2015
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Latin Lover
Slavný italský herec Saverio Crispo je už deset let po smrti. Na počest Saveriovy památky probíhají v jeho rodném městě přípravy na velké shledání. Saverio byl opravdový klasický milovník, "který dokázal přimět ženy snít". V jeho velkém domě se sjedou zástupy bývalých manželek, dcer a pravnoučat. Navzdory krásnému prostředí i vzpomínkám však na světlo začnou vyplouvat (rodinné) problémy. Šokující odhalení, hádky, láska a žárlivost… vila se promění v divadelní jeviště tohoto bouřlivého setkání. Režisérka Cristina Comencini nám ve filmu, který vzdává hold bohaté historii italské komedie, přibližuje dějiny žen a jejich pohled na muže.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 06.09.2015 CX


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Latin Lover
Saverio Crispo, velká hvězda italského filmu, je už deset let po smrti. Ve velkém domě v jedné apulské vesnici, kde se herec narodil, se scházejí jeho čtyři dcery, které měl se čtyřmi různými manželkami ve čtyřech různých koutech světa. Italská dcera přijíždí s druhem, s nímž je tajně zasnoubená. Francouzská dcera s nejmladším ze tří dětí, které měla se třemi různými muži. Španělská dcera, jediná vdaná, s manželem, notorickým nevěrníkem. A objeví se i nejmladší švédská dcera, která otce skoro nepoznala.

Přijíždějí také obě vdovy, první manželka Italka, která si ho k sobě vzala ve stáří a starala se o něj, a španělská herečka, s níž žil v dobách slávy spaghetti westernu. Žádná z dcer slavného otce ve skutečnosti neznala, každá si ho idealizovala a milovala ho v jiném období jeho triumfální kariéry.

Uprostřed oslav, zatímco čekají na pátou dceru, Američanku, jíž Saveriovo otcovství potvrdily testy DNA, objeví se místo ní Pedro del Rio, kaskadér, který, jak se zdá, zná herce lépe než kdokoli jiný. Mezi tiskovými konferencemi, projekcemi a nočním odhalováním tajemství mezi sebou ženy velkého herce soupeří a vzájemně se konfrontují ve stoupajícím rytmu emocí a tragikomických situací.
Festival italského filmu 2015


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum

16:10 - 17:00

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Dopisy z Osvětimi (2020) [TV f...

16:05 - 17:00

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek XII

15:30 - 16:57

49 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:45

49 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Reklama