Cerven
ohodnotit

Lesní vrah

Žánr:
Rok:
2024
Premiéra v ČR:
25.4.2024

Obsah filmu Lesní vrah

 
Minimalistické kriminální drama na motivy skutečných událostí sleduje poslední rok života jednoho z nejznámějších českých sériových vrahů. Ten v roce 2005 zavraždil v lese tři náhodné kolemjdoucí. Lesní vrah, jak se mu přezdívá, pracoval jako policista, vyhrál v soutěži Chcete být milionářem a měl nadprůměrně vysoké IQ. Případu se dostalo velké pozornosti nejen proto, že měl v plánu vystřílet pražské metro ale i proto, že svůj motiv nikdy zcela neprozradil.

Česká televize

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Radim ŠpačekRadim Špaček  
scénář:
Zdeněk HolýZdeněk Holý  
hudba:
Marzena MajcherMarzena Majcher  
kamera:
Oleg MutuOleg Mutu  
střih:
Jarosław KamińskiJarosław Kamiński  
trailer
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Lesní vrah >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

CharlieCh
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.8.2024
Tu jednu hvězdičku jsem dal z milosti. Větší   zbytečnost jsem již dlouho neviděl. Nazývat to   krimi a drama chce velkou fantazii.
Salám
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.8.2024
Zdlouhavé, nic neříkající
Tento počin je poměrně zdlouhavý, k nějaké   akci dojde až v posledních 15 minutách filmu, z   toho vyplývá, že většina filmu nás spíše   seznamuje s životem lesního vraha. Jak moc je   vrahovo chování realistické nedovedu posoudit,   ale jak znám život, vystihnout chování   člověka, který tráví většinu času sám, je   přeci nereálné.Jelikož tam s ním nikdo nebyl   přeci. Takže si to můžeme domýšlet, jak to   vlastně bylo a jak moc byl tento člověk   sociopat a magor. Takže většina filmu je   vlastně nic neříkající. Dlouhé scény,   které jsou nic neříkají. Jakoby si film hrál   na umělecký počit. Mně to přijde spíše   amatérské, až bych řekl, nízkonákladové.   Herecké scény hlavního protagonistky se snaží   o ztvárnění asociála-sociopata.To, jestli to   takto bylo ve skutečnosti nevím, jestli byl   přitom opravdu tak chladnokrevný, jestli se   zadýchal, nebo nikoli. Jestli byl nervózní,   nebo vůbec, to se nikdy nedozvíme. Herecké   výkony ostatních postav jsou amatérské.   Jakobyste najali partu kamarádů ze základky. A   ten konec, kdy se díváte tři minuty na   pobíhajícího psa...Nemám rád filmy, kde   stále na něco čekáte a potom nic nedostanete.   Kdyby tohle čekání bylo alespoň něčím   zajímavé, ale ve zkratce, většinu času se   díváte na týpka jak chodí po lese...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bolest

Bolest

Naposled navštívené:
Bolest

Bolest