Cerven
ohodnotit

Město

The Town

Další název:
Mesto hriechu (SK)
Rok:
2010
Délka:
125 minut
„Lupič a oběť, láska a nenávist? Nikoliv - láska a láska.“

Komentáře k filmu Město

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2011
The Town
Ben už dokázal, že v roli   režiséra mu to jde a to na   jedničku. Z filmu vytvořil   naprostou jedničku v oboru   stejně jako to udělal u Gone   Baby gone. Musím říct, že   na tenhle film jen tak   nezapomenu a už teď se   těším až Ben usedne opět   na režisérskou židli.   Vynikající příběh, který   jsme viděli už mnohokrát,   ale já mohu říct, že   tenhle film mě skutečně   dostal. Perfektní podívaná,   která se jen tak nevidí.   Blake Lively v roli feťačky   velmi nezvyklá role. Nic   méně je to vynikající   film, který rozhodně   doporučuji.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Ben Affleck jako režisér   není vůbec špatný a   dalším důkazem po   zajímavém a slušném Gone   Baby Gone, ukazuje že točit   umí. Napínavý krimi,   thriller s romantickou   zápletkou celkem funguje a   má silné momenty i scény.   Solidních 80%.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2011
MĚSTO

Film   Město pro mě byl velmi   milým překvapením. Režie   Bena Afflecka je pro mně   čím dál tím   přitažlivější. Už film   Gone,baby,gone, se mi velice   líbil a Město je v tomto   ohledu srovnatelné.   Vypravěčský styl příběhu   byl vcelku jasný, přehledný   a přesto film nepostrádal   ani napětí ani dostatek   akcí. Mně se takové filmy   prostě líbí. Nejde v nich   jen o bezohledné střílení,   vraždy z pomsty nebo na   objednávku, ale filmy   vypovídají cosi i o motivech   jednání postav, nutí k   přemýšlení nad násilím v   opravdovém životě. Film tak   není jen pro oči, ani pro   oddech, ale je i mementem. A   tohle všechno v sobě má   Město. Pro mě to byl opravdu   zážitek. Doporučuji.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2014
Moderní gangsterka , film je   dobře natočený, Affleck   není ani špatný herec a už   vůbec nebude špatný rejža.   Ve filmu se pořád něco   děje a nenudí i když má   dvě hoďky. Líbil se mi i   Jeremy Renner. dávám 78% jen   proto že 80 už se mi zdá   moc. :-)
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Dlouho jsem už neviděla tak   pěknou kriminálku a s tak   výborným hereckým   obsazením. Plno akce, má to   spád, nenudíte se a jste   napnutí až do konce, jak to   vše dopadne. Jen mohu   doporučit.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2013
Docela dobrá   kriminálka,příběh je sice   dost ohraný,parta lupičů   která přepadává auta s   penězi a banky,ale akční   scény byli docela   dobrý,dobrá režie a dobrý   efekty.Taková dobrá kopie   filmu HEAT.Skvělý výkon   J.Rennera v roli nelitostného   tvrďáka.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.12.2013
Ben Affleck si to u mě   podělal filmem Argo, ale   stejně jsem byl na tento jeho   snímek zvědav. Musím   říct, že zas tolik mě   nepotěšil. Ben se mohl do   své role víc vžít, a   dějová zápletka také mohla   vypadat o něco líp. Z   policajtů se opět uděli ti   zlí a bankovních lupičů ty   dobrý. Z Jona Hamma udělali   nezastavitelného a   bezchybného detektiva.
Blake Lively a hlavně   Jeremy Renner zahráli své   role nejlíp, Ben mohl přidat   a Jon Hamm v nesympatické   roli detektiva se mi už   vůbec nelíbil. Od snímku   jsem čekal ještě něco   víc.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Nový režisérský počin   Bena Afflecka byl pro mě   jeden z nejočekávanějších   filmů tohoto roku. Netroufám   si tvrdit, zda to bylo tím,   že jeho předchozí   "Gone, baby, gone"   dokázalo jak zdatný to je   režisér nebo tím, že film   podle ukázek hodně   připomínal vynikající   "Nelítostný   souboj", důležité je   však to, že výsledná   podoba filmu je velice dobrá,   ačkoliv musím přiznat,   čekal jsem více. Ben Affleck   se tentokrát rozhodl pro   jiný režisérský styl a od   "Eastwoodovského"   melancholického vyprávění,   které mi připoměl jeho   režisérský debut se   vydává agresivnějším   stylem Michaela Manna. Podoba   s "Nelítostným   soubojem" je patrná a to   především v částech   vykrádání bank, které ve   filmu hraje velice důležitou   roli. Právě akční scény   patří k tomu nejlepšímu co   film nabízí a je na nich   vidět, že si Affleck rozumí   i s tímto filmovým aspektem.   Je v nich patrný jak rukopis   již zmíněného Michaela   Mann, tak i dokumentární   styl Paula Greengrasse.   Rozhodně se však nejedná o   akční film a i takový   "Nelítostný   souboj" je o dost   akčnější. Režisér (i   hlavní postava zároveň) ve   filmu rozehrává i   romantickou a dramatickou   část, která už bohužel   tak působivá není. Ne, že   by tyto části byly špatné   a o Benu Affleckovi se v klidu   dá říct, že zde   předvádí jeden ze svých   nejlepších hereckých   výkonů (vzhledem k jeho   filmografii možná úplně   nejlepší) ale tato rovina   nepůsobí moc přesvědčivě   a hlavně vztah mezi Affleckem   a Hall je tak nevýrazný, že   by divákovi bylo úplně   jedno, kdyby je na konci   přejelo auto při   přecházení nepřehledné   ulice. A právě kvůli tomu   padá veškerá působivost   nebo snad dojemnost závěru,   kdy je divákovi úplně jedno   co se stane. Affleck je jako   floutek vychovaný ulicí   docela uvěřitelný ale Hall   je nevýrazná až hanba. S   tímto problémem souvisí i   další problém filmu,   kterým je fakt, že ho nic   netáhne dopředu. Ne, že by   zde nebyl příběh ale tím,   že je romantická část   filmu nevýrazná není zde   žádný základní tahoun   nebo charakterizace postav,   která by způsobila, že   diváci budou postavám   fandit. Rozhodně však film   neshazuju a uznávám, že je   velice dobrý a v mnoha   ohledech i lepší než   oceňovaný "Gone, baby,   gone". Bohužel je však   dvouhodinová stopáž hodně   zřetelná a již zmíněný   "Nelítostný   souboj" (který je   mimochodem o 40 minut delší)   mi utekl rychleji a vztah   Pacina a De Nira mi přišel   působivější než vztah   Afflecka a Hall. Ben Affleck   nezklamal a v mnoha ohledech i   překvapil ale od filmu jsem   čekal možná až moc.   Neznalého diváka však   rozhodně překvapí a   nadchne.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2013
Když já tyhle slušný   zločince fakt nemusím, a   pokud se mám dívat na   krimithriller, tak ať jsou na   špatné straně zákona   zmetci, jak mají být. A v   ostatních krimi-klišé vše   při starém, včetně faktu,   že Ben Affleck stále   potřebuje hereckou školu,   jak praví hoši z Team   America.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2018
║Rozpočet   $37miliónov║Tržby USA   $92,186,262║Tržby   Celosvetovo $156,786,262▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $21,134,199 //počet   predaných kusov 1,056,083║   Tržby za predaj DVD v USA   $30,789,221 //počet   predaných kusov 2,120,865║   Ben Affleck vypadá byť   veľký fanúšik filmu   Nelútostný súboj a tento   jeho počin je veľmi zdarilý   aj keď nie úplne konkurencii   schopný spomínanému filmu,   určite by sa tam dalo čo to   lepšie dotiahnuť, niektoré   zábery boli vizuálne fakt   dobré, obsadenie fajn, akcia   slušná, dejovo to zaujme po   celý čas. /80%/
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.7.2011
Město
Pouze dobré kriminální   drama, které na jednu stranu   nabídne povedenou zápletku   slibující zajímavý děj,   ale na druhé straně mě film   nezaujal z hlediska akčních   a dramatických scén, jenž   byly podle mého názoru dost   nevýrazné a nikterak   překvapující, což má za   následek to, že si na film   za nějakou tu dobu ani   nevzpomenu.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2011
Ben překvapil...
byla jsem vzrušená a   napnutá, jak kšandy, tento   film mne napnul na skřipec a   utahoval od začátku až do   konce natolik, že jsem sama   zadržovala dech... o jeho   kvalitě se přesvědčte   sami, popřípadě shlédněte   zdejší hodnocení...   překvapil mne konec, který   nepotvrdil mé očekávání   drsného filmu plného   nelítostných stříleček,   zlobivých policistů,   zlodějů a kapky afrodiziaka   láskyplného konce :-D. I   přesto jsem byla po   shlédnutí filmu, který je   pro mne žhavým konkurentem   filmu "Nejlepší z   Brooklynu" příjmně   adrenalinově osvěžena...
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Líbí se mi na Affleckovi,že   po úspěchu Gone baby gone   neudělal hned podobně   žánrový film.Ale k   Městu:dramat o   přepadávání bank bylo   spousta a ještě bude.Město   není nijak vyjímečný   film,ale přesto se na něj   výborně kouká a nenašel   jsem zde ani jedno   místečko,kde bych si   řekl,že je něco stupidně   směšné.Naopak jsem si   všimnul,že Affleck má smysl   i pro detail:např.scéna s   ozbrojenýma jeptiškama a   vykuleným chlapcem na   ulici,nebo "nic   nevidící" policista a   vystupující gang z   auta.Také konec byl   příjemný.Čekal jsem tajné   romantické shledání s   vyvolenou.Naštěstí se toto   nekonalo.Jsem upřímně   zvědavý na další   Affleckovu režii.Na nováčka   se mu vede dobře.Velmi   dobře.
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.8.2015
Bostonští raubíři
Hodně předvídatelná krimi   s Ben Affleckem v roli   polepšujícího se   kriminálníka zamilovaného   do svědkyně. Až na pár   zajímavých momentů a   solidní přestřelku v   garážích , celkem nuda.   Afleck by mohl příště   zvážit kde se opět   angažuje...
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2013
Kladný v těle záporňáka .   Ty špatný jsou mrtví a   policie je zase za kašpary   .Příběh propletený   loupením a láskou nezklame   místy i pobaví.
luan66
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Tak trochu ,,Nelítostný   souboj" v podaní Bena   Afflecka..
Až nato,   že to bolo miestami dosť   prehnané...
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.5.2011
Výborný film, vynikající   scénář, Ben Affleck je   zatraceně dobrý režisér,   podle mě lepší než herec.   Měl by se spíš držet na   opačné straně kamery. O   jeho režisérských   dovednostech přesvědčuje i   předchozí počin Gone Baby   Gone, což bylo velmi   příjemné překvapení.
Tento film je obohacen   spíše o dramatické pasáže   než akční scény, což   není na škodu vzhledem k   celkové dějové linii. Také   pro mě dost neznámý Jeremy   Renner překvapil.
olgab
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Zdá se,že nám vyrůstá v   Benovi Affleckovi nový Clint   Eastwood.Z dobrého herce se   stává ještě lepší   režisér.Krátce   jen-výborný akční   film,tím je řečeno vše.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2011
Výborný film. Hned od   prvních sekund mě chytil a   nepustil. Má spád, silný   příběh, a kdo něco   takového už viděl a nudil   se? Inu situace se v životě   prostě opakují, záleží na   tom, jak jsou odvyprávěné.   Když jsem viděla, že to   režíroval Ben Affleck, dost   mě to odrazovalo. Jenže   chyba lávky, Ben je daleko   lepší režisér, než herec.
anetaaneta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2011
Doposud jsem nevěděla, že   film režíroval sám Ben   Affleck, ale musím uznat, že   se mu dost povedlo...chybělo   mi tam akorát víc akce a   méně dramatu.
adam75
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2013
..jak píše mat.ilda,   režisér ben affleck by   neměl do hlavní role   obsazovat herce bena afflecka,   zvlášť když to má být   role chlapa, kterej vyrostl na   ulici..nejde mu to, asi na to   nemá ten správnej   ksicht...zato jeremy renner je   výbornej drsňák...a   celkově to šlo...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih80139minih80139Rodinné zájmy (2011) 
R.I.F. (Recherches dans l'Intérêt des Familles) n
minih51043minih51043Pirát divoký Jack (1998) [TV seriál] 
Mad Jack the Pirate n
minih148411minih148411Okupace (2015) [TV seriál] 
Okkupert n
minih61825minih61825Van Diemenova země (2009) 
Van Diemen’s Land n
minih125894minih125894Mokřina (2014) 
La isla mínima n
minih67901minih67901Klíč k minulosti (2010) 
Elle s'appelait Sarah n
minih16625minih16625Poslední tango v Paříži (1972) 
L'ultimo tango a Parigi - Last Tango in Paris n
minih68758minih68758Válka bohů (2011) 
Immortals n
minih6459minih6459Django - Rakev plná krve (1968) 
Preparati la bara! n
minih136187minih136187Bojovník (2015) 
Southpaw n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Solomon Kane

Solomon Kane
Solomon Kane

Věra Sládková

Sládková Věra

Nina Dobrev

Dobrev Nina

Konto separato

Konto separato

Diane Lane

Lane Diane

Károly Gesztesi

Gesztesi Károly

Sůl země

Sůl země
Sůl země

Smoke

Smoke
Smoke

Guma (Rubber)

Guma
Rubber

Nadia Boceski

Boceski Nadia

Naposled navštívené:
Solomon Kane

Solomon Kane
Solomon Kane

Věra Sládková

Sládková Věra

Nina Dobrev

Dobrev Nina

Konto separato

Konto separato

Diane Lane

Lane Diane

Károly Gesztesi

Gesztesi Károly

Sůl země

Sůl země
Sůl země

Smoke

Smoke
Smoke

Guma (Rubber)

Guma
Rubber

Nadia Boceski

Boceski Nadia