Cerven
ohodnotit

Nahota na prodej

Další název:
Smrt na prodej
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
28.1.1993
„Trojice hrdinů na stopě obchodu s prostitucí“
Popis / Obsah / Info k filmu Nahota na prodej
POZOR SPOILER

Nějaké děvče využívá tmy a toho že muž chrápe. Probírá se doklady a utíká.
Mladý novinář Egon Hoza očekává na letišti návštěvu z ciziny. Je to mladá holka jménem Nancy Spaceková. Má zde něco jako studijní pobyt.
Když se ji pokusí okrást cikánka, Egon zasáhne a je ostatními bit. Do toho zasáhne muž středních let. Je to soukromý detektiv zvaný Polda.
Egon o něm kdysi psal. Ten nabízí Nancy bydlení a ona to bere.
V televizi je hlášení o ztracené dívce a Egon navštíví jinou, která byly kdysi unesena gangem cikánů. Vyslechne ji a zajde za šéfredaktorem. Ten moc nadšeníc kolem této věci neprojeví.
Egon se do toho tedy pouští sám s Nancy a Poldou. Zajedou i na parkoviště, kde probíhá čilý obchod s dívkami pod cikánskou taktovkou. Teprve na druhý pokus se jim povede způsobit značný rozruch, při kterém Nancy tasí kolt a střílí. Je klanem zajata a ocitá se ve sklepě, kde je jiná unesená dívka, Dita. Když pak Nancy cikánská šéfka celého klanu zkontroluje pas a zjistí, že je z USA, změní názor. A pokouší se navázat obchodní kontakt.
Aby to podpořili a něco zjistili, přijde sem, přímo do gheta, Nancy znovu i s Egonem a Poldou. Ten vyvolá rozruch, po dobu kterého vnikne Nancy a Egon do sklepa. Celá akce je však k ničemu, protože dívka Dita tam už není.
Probírání nahrávky SM praktik na jinde získané VHS kazetě pak odhalí fakt, že je to natáčeno někde poblíž. Polda na nahrávce dokonce pozná známou dívčinu. Takže se jde na aukci, aby se zjistilo něco bližšího k místu natáčení. Nový majitel, výherce aukce je pak zříceninou provede. A večer se zde točí další film, což už neujde pozornosti naší trojky. Gang napadne Egonovu manželku a vyhrožuje. Na základě toho Egon vše balí a zajde i za cigánkou, vedoucí gangu.
Zde mimo jiné utrousí, že její spolupracovníci mají velkou oslavu bez nich. Na té je velice veselo. Po příjezdu gangu bude ještě více...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Nahota na prodej
Mladý novinář Egon ve spolupráci s Čechoameričankou Nancy a se soukromým detektivem, bývalým policistou pátrají po ztracené dívce, jež se ocitla v rukou romské pasácké mafie. Jejich cesta do podsvětí je lemována se zločiny všeho druhu - s nucenou prostitucí, obchodem s pornografií, podvody při aukcích, nedovoleným ozbrojováním, propojení zločinu s vládnoucí byrokracií atd. Punc autenticity filmu dodává i účast neherce Ivana Jonáka, někdejšího podnikatele, později dlícího ve vazbě s těžkými obviněními, a nyní osvobozeného i z obvinění objednání vraždy své bývalé manželky, a opět podnikatele.


Popis / Obsah / Info k filmu Nahota na prodej
Ve snímku Nahota na prodej navazuje režisér Vít Olmer no úspéch svého atrakrivního diváckého hitu Bony a klid. Do centra filmařovy pozomosti se teď dostalo na místo vekslování téma nucené prostituce. Mladý novinář Egon (Lukáš Vaculík) ve spolupráci s Američankou českého původu Nancy (Kája Třísková, dcera Jano Třísky) a se soukromým detekivem, propuštěným policistou (Jiří Krampol), pátrají po ztracené dívce, jež se ocitla v rukách romské pasácké mafie. Jejich cesta do podsvětí je lemovóna setkáními se zločiny nejrůz nějjšího druhu, od podvodů přes korupci až po vrcholný krvavý ma-sakr; jako vystřižený z horších západních filmů. V rychlém sledu epizod tu najdeme téměř všechno: unesené dívky, nucené k prostituci, i profesionálnf děvky, rvačku skinů s Romy obchod s pomografií ne-dovolené ozbrojování, sex-show, podvody při aukcích, spojení zločinu s vládnoucí byrokracií atd. - Záměr je jasný: poskytnout našim di-vákům "americký' film v českém proveden! a s jistou dávkou společenské kritiky. Ačkoliv námět napsaný známým žumalistou Josefem Klímou, slibuje mnoho, a ačkoliv film sám bude asi omačen za velmi "tvrdý" zůstává Nahota na prodej na povrchu a také pozadu za pro-fesionálně lépe odvedenými americkými vzory.

Autor/Zdroj: /Filmový přehled


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Beth Behrs

Behrs Beth

Zdeněk Kutil

Kutil Zdeněk

Naposled navštívené:
Beth Behrs

Behrs Beth

Zdeněk Kutil

Kutil Zdeněk