Cerven
ohodnotit

Nevinný

L'innocente

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
112 minut

Obsah filmu Nevinný

 
Se světem filmu se italský režisér Luchino Visconti rozloučil v roce 1976 snímkem Nevinný, stejnojmennou adaptací románu kontroverzního spisovatele Gabriela D'Annunzia. I v tomto filmu se Visconti, tak jako mnohokrát předtím, vrátil do prostředí aristokratických kruhů, které sám jako šlechtic dobře znal a dokázal je popsat do nejmenších detailů.
Hlavním hrdinou filmu je sebestředný šlechtic Tullio Hermil, který se svou krásnou ženou Giuliannou žije pouze formálně a zcela veřejně se stýká s milenkami. Jeho nejnovější favoritkou je emancipovaná kněžna Teresa Raffová. Svou manželku Tullio okázale ignoruje, a to až do okamžiku, kdy se dozví,...
 
Související odkaz
 
Viscontiho nádherná prázdnota

Drama v pravém slova smyslu představuje poslední natočený snímek legendárního italského režiséra Luchina Viscontiho Nevinný. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
italská
 
 
Distribuční verze:
dabováno, s titulky, s anglickými titulky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nevinný >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.11.2014
Zatuchlá nuda s odérem naftalínu v panákovitě   neživotném obsazení podle vzoru hrad...   Giannini svůj part odehrává vodnatým zrakem,   Laura Antonelli dmutím hrudi střídaným   výronem umělých slz. Snad kdysi, při pozdně   sobotním večeru, po televizním týdnu   stráveném u "Ženy za pultem", mohl   mít "Nevinný" sílu supernovy, dnes   abych hledala protijed, jelikož mě Visconti   slušně otrávil. A nebýt mé klinické   "Smrti v Benátkách", obtěžkala bych   snímek cenou "Unylost Století Price".
olgab
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2013
L´innocente
Nevinný je další z vynikajících filmových   počinů renomovaného režiséra Luchina   Viscontiho, který jako bonus vždy obsazoval do   svých filmů nejen dobré, ale i krásné herce a   tím ty filmy dělal ještě líbivějšími. Toto   geniálně stvárněné psychologické drama,   končící tragicky, je toho důkazem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Nevinný (1976)Nevinný (1976)Nevinný (1976)Nevinný (1976)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Timothy Bond

Bond Timothy

Laura Press

Press Laura

Naposled navštívené:
Timothy Bond

Bond Timothy

Laura Press

Press Laura